Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Excelsior Bochum Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Max-Greve-Strasse 32-34, 44791 Bochum, Duitsland

#8 van de 39 hotels in Bochum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1212 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    6,7
    "no nonsense"-hotel, net buiten het centrum van Bochum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel mij niets tegen (ik heb er prima geslapen en het ontbijt was uitstekend), maar ik voelde eerlijk gezegd wel een wat zakelijke, typische "no nonsense"-sfeer: het hotel heeft ook duidelijk geen "gezellige uitstraling", bijvoorbeeld aan de buitenkant (dus vanaf de straatzijde). Maar goed: je komt er om te slapen (en de kamers zijn prima!), dus laat het hotel aan de buitenkant dan maar wat sfeerloos zijn. Daarentegen was bijvoorbeeld de ontbijtruimte wél heel smaakvol ingericht, dat dan weer wel!

    Voor mij persoonlijk is het prettig als een hotel zich bevindt in een rustige omgeving, en voor mij was dit ook de reden om voor Hotel Excelsior te kiezen: het ligt op zo'n 15 minuten lopen vanaf het centrum van Bochum, en op ongeveer 25 minuten lopen vanaf het station, in een rustige wijk. De kamer was behoorlijk ruim, het bed was comfortabel en de badkamer was prima. Het ontbijtbuffet was uitstekend!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar het Italiaans...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar het Italiaans restaurant "Carmelo" juist naast het hotel is een aanrader. Zeer vriendelijk personeel, waarvan de meeste het Engels machtig zijn en het voornaamste zeer lekker eten voor een redelijke prijs. Het hotel ligt in een rustige straat op wandelafstand van het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    6,3
    Had meer verwacht van dit hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag maar één dekbed op de kamer. Ik denk daar ik single geboekt had en het hotel zo waskosten uitspaart. Ik zie zelden of nooit in een hotel dat men het 2e dekbed weghaald van het andere bed. Nu had ik het s' nachts erg koud en er was geen extra dekbed of deken aanwezig waardoor ik niet erg lekker geslapen heb. Toen ik het 's ochtends melde bij check out kreeg ik als antwoord van de dienstdoende receptionist; " dan had u de verwarming moeten aanzetten " . Ik had het bij incheck ook niet om een extra dekbed/ deken kunnen vragen daar de receptie al gesloten was. (21:00 uur) . Sleutel lag in een kluisje bij de entree,waarvan ik vooraf een code had ontvangen. WiFi is gratis maar zeer langzaam en maakt slechte verbinding waardoor mijn e-mails beantwoorden en internetten ook nauwelijks mogelijk was. Kom op mensen... het is 2017 en goede WiFi is een basis faciliteit in in hotel. Erg jammer indien je het hotel zakelijk bezoekt en je 's avonds nog wilt/moet werken.

    Kamer is op zich ruim en goed en het is er schoon. Ontbijt was erg goed en ruim voorzien ! Gratis parkeren

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    Prima stadshotel op loopafstand van het centrum van Bochum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De hotelkamer was prima voor drie personen en het ontbijtbuffet was ook goed. Ook de ligging dichtbij het stadion van Vfl Bochum was zeer aantrekkelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,9
    kamer was goed ontbijt was goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de receptioniste bij aankomst in het hotel kon zo goed als geen Engels en leek geïrriteerd dat ik geen Duits sprak uiteindelijk zijn we eruit gekomen maar ik vond dit wel een minpunt

    kamer was goed ontbijt was goed er was bij vertrek een andere receptioniste dan bij aankomst zij sprak redelijk Engels en was zeer vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Basic hotel. Met alle noodzakelijke voorzieningen. Perfect voor weekend of zakenreis.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon. Goed ontbijt. Loopafstand centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,3
    Fijn
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ruimte om s'avonds iets gezelligs te drinken.

    Heerlijk onbijt,alles erg schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    Alles in ordnung.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles in ordnung.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    10
    aangenaam
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer en ontbijt top!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Was toch prima
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De personeel sprak aleen maar duits.

    Ontbijt was goed en de kamer was proper.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,6
    Gewoon goed voor een weekendje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie voor bezoek Planetarium, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,9
    Een voetbalweekendje in het Ruhrgebied.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was prima. Het ontbijt was goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    In Excelsior Deo...!
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    De 3-pers.kamer was prima.Zakje Haribo op bed..!Ontbijt uitgebreid lekker.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    Al bij al een goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi en iets teweinig bruine broodjes

    Kamer en de rustige ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    7,1
    De locatie is perfect als je bij het stadion of...
    • Vakantiereis
    • Stel

    als je niet naar het congres of stadion gaat is er verder weinig te doen.

    De locatie is perfect als je bij het stadion of congresgebouw moet zijn. De kamer is erg netjes en schoon met prima bedden. Het ontbijt was zeer uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    8,8
    Goed ontbijt, zoals je in Duitsland mag verwachten.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi, elke keer opnieuw inloggen.

    Goed ontbijt, zoals je in Duitsland mag verwachten. Dichtbij het stadion. Schone kamers. Voldoende parkeerplaatsen.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    10
    Goede locatie aan de rand van Bochum, centrum op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Goede locatie aan de rand van Bochum, centrum op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    9,2
    Erg schoon en ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    binnen komen snachts ging wat moeilijk bij ons.

    Erg schoon en ruime kamer. Goed uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,3
    ruime kamer, geluiddicht, heel goed uitgebreid ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets.

    ruime kamer, geluiddicht, heel goed uitgebreid ontbijt, vriendelijke ontvangst.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: