Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ferienhaus Am Reilsbach Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Reilsbach 25, 56812 Cochem, Duitsland

#26 van de 48 vakantiewoningen in Cochem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 337 beoordelingen over dit appartement

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,2
    Prachtige ligging, rustig, maar toch vlakbij wandelafstand van Cochem-centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Wifi. Tot tweemaal toe de code gevraagd. Was niet juist. Heb het daarna niet meer gevraagd.

    Een prachtig uitzicht vanuit het bovenste appartement. We hadden een zicht op de Moesel en de Reichsburg!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Prima appartement in rustige omgeving op redelijke loopafstand van het stadscentrum van Cochem.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een kwartiertje lopen tot het centrum, deze wandeling is overigens wel langs de moezel en beslist geen straf.

    Mooie ruimer kamers, prachtig uitzicht net buiten het centrum, goed ontbijt. Wij waren op de motor en konden de motor prima kwijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijke ontvangst. We kregen apartement nr 3. Was heel schoon, goede keukenapparatuur, smart tv, een balkon en een heel mooi uitzicht op de Moezel en het kasteel. We hadden ontbijt genomen. En dat was ook goed verzorgd. Verschillende kaas/worst soorten, zoetigheid, yoghurt, cornflakes en er werd gevraagd of je ei wilde. Niets was de eigenares te veel. Er waren handdoeken aanwezig, vaatwasblokje, andere wasmiddelen. Je kunt wandelen naar het centrum ongeveer 15 á 20 minuten heuvelafwaarts, terug moet je wel heuvelopwaarts dus als je niet goed ter been bent kan je beter met de auto.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,5
    Prettig, rustgevend, mooie omgeving, veel te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 11 nachten

    Organisatie die bij afwezigheid zaken regelde voor de host was matig. Zodra de eigenaresse zelf terug was verliep alles soepeler, directer en prettiger.

    Mooie ruimte, goede locatie en prettig appartement.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Ruim appartement op 20 minuten lopen van Cochem
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was alles behalve schoon. Stofwolken onder de banken, schimmel in de badkamer en een plakkerige keuken. Ook lag het ene matras beter dan het andere.

    Het appartement was heel ruim met heel veel kastruimte. Ook was er een baby(camping)bed aanwezig en veel speelgoed voor de kinderen. Mooie rustige ligging in Sehl op 20 minuten lopen van Cochem. Prachtig uitzicht vanaf het balkon op het stadje en de burcht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,3
    Leuk gehad, mooie ligging, maar het kon allemaal voor die prijs net wat beter
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    Inventaris keuken (weinig servies en keukengerei, scheefgetrokken pannen) Ontvangst (sleutels op brievenbus gelegd) 4 bedden opgemaakt, we waren met zn vijven Onder de zeer stoffige matten lagen hondenharen Tegels toilet en badkamer vies Bankstel zat niet lekker

    Ligging tov de Moesel en Cochem, uitzicht op kasteel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,3
    Een aanrader voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dekens in de kamer waren precies wat stoffig. Ik moest altijd beginnen hoesten als ik pas in bed lag. Ook de kussens zijn aan vervanging toe.

    De inrichting van het appartement, de prijs/kwaliteitverhouding, de ligging en de vriendelijkheid & bereidwilligheid van de gastvrouw

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Mooie accomodatie die zeker aan te bevelen is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Te weinig WC papier aanwezig. Eigen aanvullend papier gebruikt. Dit zelf niet aan willen geven. Was ruimte genoeg geweest om nog ergens reserve neer te leggen zodat je hier niet naar hoeft te vragen.

    2 kamers met leuke/gezellige huiskamer en goed uitgeruste keuken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    10
    In 1 woord: perfect ,
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Prachtig appartement, werkelijk alles wat een verblijf aangenaam maakt, was aanwezig. Uitzicht op Cochem met zijn burcht was perfect. Gastvrouw had leuk kersstukje met kaarsen neergezet en een schaaltje met lekkers. Een minpuntje: het gebouw was vrij gehorig. Zouden zo weer terugwillen, maar dan zonder de regenbui van een week.....

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    10
    Kamers waren proper en ruim genoeg, veel licht inval...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamers waren proper en ruim genoeg, veel licht inval aanwezig, honden zijn welkom, nieuwe keuken, zeer aangename sauna, vriendelijke dame, handdoeken/keukenhanddoek en bedlinnen aanwezig, kortom een erg fijn verblijf gehad!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,4
    Kortna 2 dagen verhuist naar een plek elders begane grond
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitleg over het verblijf zelf, faciliteiten, de 3 trappen die we op moesten lopen met hond en moeilijke traploper, was echt een tegenvaller

    Uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Prachtig uitzicht vanaf balkon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Alleen de koelkast werd niet schoongemaakt. De verrotte groenten zaten nog in de koelkast. Vast vergeten.

    Prachtig uitzicht vanaf balkon. Ik ben alles tevreden: goede matras, vooral heel schoon, nieuwe keuken, nieuwe flatscreen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Lieve gastvrouw, leuk appartement en een prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Feitelijk niets. Mijn conditie viel tegen en dat was te merken met het traplopen.

    Lieve gastvrouw, leuk appartement en een prachtig uitzicht. Fijn ook dat de motor in de garage mocht staan en er was direct wederzijds vertrouwen ondanks dat wij er nog nooit waren geweest. Aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Top vakantie gehad zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Magnetrom in de keuken zou fijn zijn .. en bij aankomst niet alle ramen open .. het huis zat vol wespen en vond dat dood eng met een kleintje

    Kamers waren heerlijk groot

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,5
    We hebben er echt genoten. Is een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inventaris van de keuken is minmaal. De zit/slaapbank in de kamer is echt zo hard als een plank. Niets geen informatie aanwezig over de apparatuur en afval wegbrengen.

    Het was een mooi appartement Prachtig uitzicht over de Moezel en Cochem. Mooie omgeving. Cochem is een prachtig en gezellig stadje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    10
    Super appartement voor een mooie vakantie in Cochem
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    De reactie per e-mail gaat niet zo snel. Voor vertrek hebben we even gebeld. Tijdens dit gesprek werden we zeer vriendelijk te woord gestaan en kregen we het mobiele nummer en het adres. Er waren enkel twee tweepersoons bedden, welke wel erg breed zijn. Onze drie kinderen hebben dus samen in een bed geslapen.

    Het appartement is compleet (moderne TV, oven, magnetron, vaatwasser, WiFi), erg schoon en heeft een mooi uitzicht op de burcht van Cochem. Er is genoeg parkeergelegenheid, een speelruimte in de kelder met tafeltennis tafel en poolbiljart en een tuin met stenen oven waarin je kunt barbecueën. Het ontvangst was erg vriendelijk. Alles wat er is mag gebruikt worden (een extra matras, de stofzuiger, kolen voor de barbecue). Het appartement ligt in Sehl, op 20 minuten loopafstand naar het oude stad centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Klein appartement met heerlijk balkon en geweldig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slaapkamer was voor de 3e persoon wel wat krap, echt strak onder de schuine kant. Het was ook nogal warm met 3 personen op de slaapkamer. Onze zoon (14) heeft de overige nachten op de slaapbank in de zitkamer geslapen. Wat overigens wel prima ging.

    wij hadden het bovenste appartement met een heerlijk inpandig balkon en een geweldig uitzicht! Prima bank en stoelen met tv in de kamer. Alles was eigenlijk wel aanwezig. Er waren ook handdoeken. Vriendelijke gastvrouw, prima ontbijt. Fijne douche. Map met info over wandelroutes en uitstapjes. Wij hadden geboekt voor 1 nacht maar zijn 5 dagen gebleven. Met een kwartiertje lopen ben je in het centrum van Cochem.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Mooie locatie, fijne ruimte, maar helaas gruwelijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoonsbed was niet alleen intens zacht, maar er zaten ook nog eens diepe kuilen in. Ik kreeg zelfs pijn in mijn rug! Uit ellende ben ik op het kinderbedje gaan slapen. De slaapbank was daarentegen keihard.

    Prachtig uitzicht vanaf het balkon! Gezellig en zeer betaalbaar voor de ruimte!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    HET ontbijt was goed en het uitzicht fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten

    De steile straat om bij het appartement te komen lopend. De vele trappen in het huis zelf om bij ons appartement te komen.

    HET ontbijt was goed en het uitzicht fantastisch

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    Leuk verblijf in Sehl
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn helaas wat zacht als je normaal op hardere bedden slaapt daarnaast misten we eigenlijk de gebruiksaanwijzingen voor de elektrische apparaten.De sauna en fitness ruimte is meer een opslagruimte hier kunnen ze meer mee doen.De bank in de living kan naar een beter niveau.

    Ruime indeling verblijf alles aanwezig om jezelf te redden.Mogelijkheid om te kiezen voor ontbijt die gewoon maar wel goed was.Al met al viel dit niet tegen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Heb eigenlijk geen minpunten!

    Ligging van het appartement was perfect. Net buiten de toeristische drukte en dus parkeergelegenheid maar prima binnen bereik! Mooi ruim appartement met alles wat je nodig hebt voor handen. Net nieuwe keuken erin!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    De heel vriendelijke eigenares heeft ons opgevangen en alles...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    De heel vriendelijke eigenares heeft ons opgevangen en alles uitgelegd. Het appartement was ruim, schoon, leuk ingericht en van alle gemakken voorzien. In het Ferienhaus was op de onderste verdieping een speelkamer aanwezig met poolbiljart, tafeltennis en spelletjes wat de kinderen helemaal super vonden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten

    De appartementen zijn wat gehorig maar tijdens de avond en nacht was het wel stil overal.

    Schoon groot appartement met balkon. Hond gratis mee. Gemoedelijke sfeer. Met de pasen kregen we een schotel eieren voor de deur! Prachtige omgeving om te wandelen. Cochem is een gezellige stad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,2
    Fijn appartement, alles wat je nodig hebt is aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Appartement was netjes en schoon, keuken en badkamer bezit alles wat je nodig hebt. Bij aankomst mochten we kiezen welk appartement we wilde. Wij zaten in appartement 3, mooi uitzicht op de burcht en een groot balkon. Goede service!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,9
    adembenemend uitzicht op het kasteel en de Moezel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    - te zachte hoofdkussens - onze dochter sliep heel slecht op de slaapbank doordat die te hard was en ook door het vele lawaai in de kamer ernaast - enkel Duitse zenders op tv - veel trappen

    - kamer met alle basiscomfort en veel lichtinval - panorama bij de ontbijttafel *** - er waren nog 2 kamers over en we mochten kiezen welke we wilden bij aankomst - enorm veel te doen in de omgeving, voor ieder wat wils!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,2
    Heel fijn appartement op een mooie locatie met uitzicht op de Reichsburg in Cochem.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn appartement met schitterend uitzicht op Reichsburg van Cochem en de Moezel. Prima uitvalsbasis voor dagtochtjes in het Moezelgebied. We hadden maar tijd voor een verblijf van een nacht, maar zouden hier anders best een aantal dagen hebben willen verblijven.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,8
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets, we zouden hier weer boeken als we naar deze omgeving willen.

    + Ruim appartement, eenvoudig ingericht maar alle voorzieningen aanwezig + Schoon + Gelegen in rustige woonwijk op loopatstand van centrum Cochem (20 min) + Supermarkt op 5 min lopen + Goede wifi ontvangst + Goede prijs/kwaliteit verhouding Bij aankomst bleek ons appartement nog niet beschikbaar, omdat een andere familie daar was geplaatst vanwege waterschade. We kregen een iets kleiner appartement aangeboden in het andere huis. De volgende ochtend konden we het grotere appartement betrekken. Ter compensatie kregen we een ontbijt aangeboden, wat ons betreft dus heel keurig opgelost.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,8
    Het appartement was praktisch & zeer handig ingericht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen jammer dat we geen balkon hadden!

    Het appartement was praktisch & zeer handig ingericht!! Voldoende ruimte overal! Wat ons het meest overtrof is elke dag weer het fantastische uitzicht op het Burcht van Cochem!! En de Moezel met z'n bedrijvigheid aan boten, schepen!!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    7,5
    Mijn schoonvader is slecht ter been de dame heeft er voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen hadden wat beter kunnen zijn

    Mijn schoonvader is slecht ter been de dame heeft er voor gezorgd dat we onbijt op de kamer kregen daar zijn we heel dankbaar voor

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    Ik vond het een geweldige accomodatie en heel vriendelijk medewerksters!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vakantieappartement
    • Verbleef 4 nachten

    De trappen, voor minder validen is het niet geschikt want voordat je binnen bent moet je al 10 treden op. Eenmaal binnen kun je laten weten dat je minder valide bent zodat ze je op de begaande grond kunnen boeken ....wat ik vergeten was...

    Het 3-kamer appartement was geweldig, veel ruimte, balkonnetjes, mooi uitzicht en geweldige locatie. Makkelijk op loopafstand van stadje cochem.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,7
    Het uitzicht vanuit appartement 3 was fenomenaal!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen nauwelijks informatie, 1 sleutel dat is heel lastig. De eigenaresse is niet of nauwelijks bereikbaar, antwoord niet op mail. Alleen Duitse zenders op tv, geen cd/dvd speler.

    Het uitzicht vanuit appartement 3 was fenomenaal! Alles schoon en fris. Net buiten Cochem maar alles bij de hand. Bakker en supermarkt op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,3
    Het uitzicht vanaf ons appartementje was echt heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De eigenaresse was wel eens moeilijk te vinden, maar ze was verder heel vriendelijk en behulpzaam.

    Het uitzicht vanaf ons appartementje was echt heel mooi. Je ziet het kasteel met de bergen op de achtergrond en een stuk van de moezel. Het ontbijt hadden we de eerste dag beneden in de eetzaal, maar de andere dagen toch er voor gekozen om zelf broodjes bij de bakker om de hoek te halen en met dat mooie uitzicht de dag op ons gemakje te beginnen. Heerlijk hoor. Cochem ligt vlakbij en dat is werkelijk een heel mooi historisch stadje waar je `s avonds voor weinig geld genoeg keuze hebt om op een terrasje te eten en gezellig te zitten. In ons appartement nr 11, zaten twee balkons. In het appartement was gewoon alles aanwezig wat je nodig hebt. Beddengoed, wat handdoeken, theedoek, koelkast met vriesvakje, fornuis, magnetron, best goede bedden, tv, zelfs een klein bloemetje op tafel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    5,8
    De locatie van het huisje heeft een mooie ligging, het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vakantieappartement
    • Verbleef 7 nachten

    Bij aankomst lijkt het appartement aan de buitenzijde niet op de afbeelding welk bij booking.com vermeld staat. Daarnaast zou uitleg over de gang van zaken prettig zijn geweest, zoals het wegbrengen van afval, waar we het wachtwoord van de wifi en huisregels kunnen nalezen, aanbetaling borg, hoe gebruik te maken van de mogelijkheid tot de ontbijtservice, en waar te melden met calamiteiten.

    De locatie van het huisje heeft een mooie ligging, het centrum is op loopafstand!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    10
    "Duitse Gastvrijheid op Hoog Nivo"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets.

    Marie-Helen & haar echtgenoot hebben Service hoor in hun vaandel staan & doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Super!!! Vielen Dank Marie-Helen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,6
    Erg tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer schoon en een complete inrichting. Goede wifi en een map met kaarten en activiteiten in de omgeving aanwezig in de woning. Binnen het half uur loop je naar het centrum van Cochem al is het laatste stukje terug even zwoegen vanwege het klimmen. Op aanvraag kregen we 's morgens heerlijke, verse broodjes voor de deur. De supermarkt was handig op loopafstand.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    7,5
    Prijs-kwaliteit toch een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vakantieappartement
    • Verbleef 4 nachten

    Te zachte kussens. Internet Wifi signaal veel te zwak om connectie te maken met laptop, alleen internet mogelijk via smartphones van de kinderen. Foto's website keuken-zitplaats komen niet overeen met werkelijkheid.

    Ideale locatie : om te voet Cochem te ontdekken, met de boot naar Beilstein te gaan en met de auto de verder streek te verkennen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2016

    3,3
    Accommodatie is een 5 ipv 8 qua beoordeling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting gedateerd. Stof op de verwarming en onder bed. Laminaat in slechte staat. Zeer hoge servicekosten 25€ na verhouding.

    Uitzicht op de Moezel en het Kasteel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,5
    Prima verblijf voor een paar dagen aan de moezel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    Toilet rook niet zo fris; geen slot op de wc deur.

    Lekkere bedden, zonnig balkon ( kamer 8)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Prima appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima accommodatie. Super schoon. Mooi uitzicht op de moezel vanaf balkon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    Super verblijf voor een ieder aan te bevelen en voor ons zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het niet weten want alles was top

    Appartement zo goed als nieuw, netjes, schoon en zeer compleet uitgerust

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Zeer vriendelijk, schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk, schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    6,3
    appartement was vrij klein . we hadden het groter verwacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer keuze in beleg graag.

    Ontbijt viel tegen. Layer met meer gasten werd het beter.meer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    NVT

    prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    4,6
    We waren er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden het slechtst appartement..niet nu 11 wat we geboekt hadden ,dat was nieuwer,,,

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    TOP !!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    NVT

    Superverblijf , kraaknet en op wandelafstand van Cochem gelegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Het waren geweldige dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoelen en bank waren erg hard, waardoor het lekker zitten er bij inschoot

    Het prachtige uitzicht op de moezel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Leuk hotel met prachtig uitzicht en zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal prima

    Prachtige locatie met een schitterend uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke mensen,goede ontvangst en zeer goed ontbijd we gaan zeker terug

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Mooie 5 dagen gehad, we denken er nog steeds aan terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets!

    De rust en het comfort, puls de vriendelijkheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Microgolfoven zou beter aanwezig zijn. De rest was allemaal dik io.

    WiFi, voldoende ruimte Handdoeken aanwezig, lakens aanwezig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    Prima verblijf voor een paar dagen. De Moezel lonkt Alleen niet geschikt met een groot huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niet geschikt voor grote huisdieren zoals onze labrador vanwege alle trappen en de gladde vloeren

    Het uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    We hebben er een fijn verblijf gehad, goed voor herhaling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eindprijs. Het bleek duurder te zijn dan de afgesproken prijs van Booking.com. Waar zat de fout?

    Uitzicht, goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    10
    Een droom
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles perfect

    Appartement kraaknet en goed verwarmd Rustig gelegen en toch kort bij alles en het centrum

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Dik in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Prijs/kwaliteit

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    10
    Prima verblijf voor nog een keer !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    nvt

    Netjes, schoon en goed uitgerust

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,7
    6
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is te warm

    Mooie uitzicht

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Geweldig genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    De ligging was super .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets alles was goed voor de prijs die je betaald.

    De ligging was super . Goede parkeermogelijkheden .

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,1
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi internet erg slecht

    Alles was aanwezig in het appartement .Zeer compleet. 👍 Goede bedden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,4
    Bedden waren hard.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren hard. De douche was heel klein en de douchestang hing los. Gehorig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Privacy die een appartement biedt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Privacy die een appartement biedt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    9,2
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Nederlandse zenders op tv

    De rust

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    Slaapplaats
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer in het appartement. Deed voor mijn gevoel kil aan.

    Het ontbijt was netjes. Wel extra bijbetalen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,2
    zeer aangenaam. Zeker aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    ruime kamers; uitstekende beddeeer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,0
    broodjesservice was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    Toch geen internet, inrichting was erg sober.

    broodjesservice was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,5
    prettig ondanks steile klim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    informatieverstrekking ter plaatse. hoge ligging.

    mooi uitzicht op balkon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,3
    Het uitzicht was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij dachten dat er elke dag schone handdoeken waren.

    Het uitzicht was geweldig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,1
    mooi ruim en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Groot Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    net iets te ver van het centrum om te lopen vanwege de helling naar het appartement

    mooi ruim appartement

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Vriendelijke eigenaresse,goed ontbijt,mooi uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke eigenaresse,goed ontbijt,mooi uitzicht op de moezel en Cochem,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Was heel aangenaam gaan zeker nog een keer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In ons appartement de sofa die zat niet lekker

    Vriendelijk ontvangst en alle vrijheid bovendien afgesloten voordeur!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    10
    Het was een heel mooi verblijf en rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 8 nachten

    Niks

    Het was een mooi appartement,met een mooi uitzicht. En gunstig gelegen van de dorpen en steden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt, zeer vriendelijke eigenaresse, prachtig appartement.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super goed ontvangst .een aanrader

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    4,6
    Ging gelukkig nog goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Dit was niet de locatie die we besteld hadden op U site .we werden in een ander pant gestopt , dus dit hadden we niet besteld.

    Ontijt goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,6
    Kamer en het uitzicht en dichtbij alles maar toch een...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Kleine Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer en het uitzicht en dichtbij alles maar toch een rustige ligging

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: