Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Flair Hotel Vier Jahreszeiten Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Stuttgarterstr. 5, 72574 Bad Urach, Duitsland

#11 van de 17 hotels in Bad Urach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 345 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    9,2
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De ligging van het hotel is goed. Midden in het stadje en parkeergarage maximaal 5,00 per dag op paar minuten lopen. Fijne ruime kamer. Vriendelijke bediening. Goed restaurant met specialiteiten uit Baden-Wurttemberg

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    5,4
    De kamer was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was om 16:00 uur nog niet gereed, dus wij wachten op het terrasje op een drankje maar duurde ook heel lang voor we iets kregen. Telkens maar sorry

    De kamer was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    4,2
    Het hotel was oud en sfeerloos.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer dus.

    Het hotel was oud en sfeerloos. Maar de badkamer was het ergste. 3 x 1.25 m Je moest opppassen dat je bij het opstaan van de wc niet met je knieën of je neus tegen de muur kwam. Na het douchen was er geen ruimte om je af te drogen, dat moest in de slaapkamer. Op de site zie je mooie kamers, maar daar was in onze kamer geen sprake van. Het volgend jaar zullen we zeker geen gebruik meer maken van dit hotel. Ook het parkeren in de parkeergarage was niet prettig, deze ging om 21.00 uur dicht. Je mag dus niet vergeten alles uit de auto te halen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    5,8
    de kamer was wel ruim , maar geen bed voor mijn derde kindje...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een kamer voor 2 volwassen en 3 kinderen gereserveerd en kregen 1 dubbel bed en een stapelbed voor 2 kinderen de derde ???? , ook wij sliepen niet in het hotel maar langs de overkant van de straat in een andere gebouw. we konden een openbare parking gebruiken niet direct aan het hotel. Bij het ontbijt zou toch evt de fruitsappen en water toch wat frisser mogen zijn ,want het lauw fruitsap smaakt toch niet .

    de kamer was wel ruim , maar geen bed voor mijn derde kindje ?? ontbijt was goed alles voorzien

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    Heerlijk tussenstop, in leuk stadje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamers, heerlijk gegeten en lekker uitgebreid ontbijt buffet gehad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Het was een erg mooi hotel en het ontbijt was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het was een erg mooi hotel en het ontbijt was geweldig. Ook hebben ze er een goed restaurant .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was chagerijnig. Beetje lawaaierig in de ochtend. Maar dit komt door een antiekmarkt die begon om 6 uur.

    Ruime 3 persoonskamer. Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt, ruime familiekamer!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Service front desk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Service front desk

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9