Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Weinhotel Landsknecht Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Aussiedlung Landsknecht 4-6, 56329 Sankt Goar, Duitsland

#14 van de 19 hotels in Sankt Goar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 127 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,3
    fijne locatie om Rhein im Flammen te bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met uitzicht op Rijn
    • Verbleef 2 nachten

    de wijze van boeken en betalen verliep bij ons rommelig waardoor we het ontbijt 2 keer gefaktureerd krijgen. Dat wordt vast opgelost, maar zet een domper op het verblijf.

    smaakvol ontbijt, mooie kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Alles was oke.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met uitzicht op Rijn
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had bij booking.com ontbijt later bij besteld ter waarde van 40 euro. Toen ik de eind afrekening van het hotel kreeg moest ik weer 40 euro betalen. Dus heb ik 80 euro betaald. Nu is mijn vraag : Kunnen jullie dat uitzoeken???? Ik verwacht graag reactie hoe of wat. Bedankt en tot horens.

    Alles was oke. De kamer was uitstekend . Uitzicht was goed . Alleen in dependance waar wij de kamer hadden was de wifi slecht. Het ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    4,6
    Slecht prijs kwaliteit buiten proportie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlakbij het hotel is een spoorrails en een autoweg. Kamer was niet schoon, klein en er kan geen raam open ivm enorme geluidsoverlast. Prijs kwaliteit is niet goed € 130 p.n. met ontbijt schandalig. We hebben nooit een klacht of een andere kamer geëist deze keer wel. We kregen een andere kamer. Ondanks dat voelde we ons toch genept. We gaan nooit meer naar dit hotel.

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,7
    Paar dagen even er tussenuit met een prachtig uitzicht op de Rijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid s nachts van de treinen aan voor en achterkant. Met raam open slapen was niet mogelijk. De douche kop was lam dus de eerste avond was het douchen behelpen. De klacht hebben we gemeld maar helaas stond de douchekop toen wel strak maar met kop naar de muur waar die bevestigd was....heel onhandig dus.. Vandaar de beoordeling maar een 6.7..

    Het uitzicht vanuit het terras op de Rijn. En ook het eten was goed en personeel was vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,2
    Wij komen zeker nog eens terug. Mooie streek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met uitzicht op Rijn
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was goed! Goed ontbijt en lekker avondeten met wijnen van eigen domein. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooi uitzicht vanuit onze kamer. Badkamer pas gerenoveerd en zeer netjes.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    5,8
    We boekten voor 4 nachten, maar waren blij na 1 nacht te kunnen vertrekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met uitzicht op Rijn
    • Verbleef 4 nachten

    We kregen niet de kamer die we geboekt hadden; geen gevulde minibar en geen koffie/thee-faciliteiten, maar een groot en ongezellig appartement. De ontvangst was zeer onvriendelijk. Bij het ontbijt mochten we niet in de zaal zitten met uitzicht op de Rijn, maar in een donkere zijzaal met zicht op de kinderspeeltuin, waar we koffie kregen van een chagrijnige juffrouw. Er was veel geluidsoverlast door voorbij denderende treinen en verkeer. Wifi werkte slecht en Nederlandse TV was er niet.

    Ontbijt was goed, Uitzicht op de Rijn was mooi. Bedden waren goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    Prima hotel, met dito eten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, met dito eten. Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Mooie lokatie met uitzicht over Rijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met uitzicht op Rijn
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie lokatie met uitzicht over Rijn

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    Mooi hotel, , vriendelijk personeel :we komen hier zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met uitzicht op Rijn
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitstekende kamer met direct uitzicht op de rijn:geweldig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Heerlijk hotel met goede prijskwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met uitzicht op Rijn
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi signaal mag wat sterker.

    Prachtige kamer, geweldig uitzicht.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,8
    De ligging van dit hotel (aan de oever van de Rijn) is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ventilator in de badkamer is gekoppeld aan de verlichting, maar is lawaaiig.

    De ligging van dit hotel (aan de oever van de Rijn) is geweldig. We hadden een prachtig uitzicht, zowel vanuit de kamer als het restaurant. Het is uitstekend dineren in het restaurant met de bijpassende eigen wijnen.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,8
    Directe ligging aan de Rijn en het panoramische uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Krappe ontbijtzaal zonder Rijnzicht, terwijl er een mooie grote ruime eetgelegenheid is wel met uitzicht.

    Directe ligging aan de Rijn en het panoramische uitzicht vanuit kamer op de Rijn.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,1
    het ontbijt was goed verzorgt en het eten in het restaurant...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hadden een ruim balkon maar kon er niet van genieten omdat het vol stond met planten

    het ontbijt was goed verzorgt en het eten in het restaurant was heel lekker ook de bediening was goed

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    toplocatie aan de Rijn;
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer was niet grondig gereinigd (geen handdoeken, vuilbakje nog vol van vorige gasten); vaak komen (lawaaierige) groepen dineren waardoor romantisch dineetje op Rijnterras wordt verstoord.

    toplocatie aan de Rijn; ruime comfortabele junior suite met zicht op de Rijn

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,5
    De vriendelijkheid van het personeel en de ligging, kaart...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het binnen eten in een bloedheet restaurant wegens de regen,

    De vriendelijkheid van het personeel en de ligging, kaart van het restaurant is ook ok, het ontbijt op het terras buiten!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,8
    Het uitzicht ,de kamers en het ontbijt en diner.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je rugproblemen hebt ,is het jammer dat in de afdeling voor diner en ontbijt open stoelen zijn . Geen kussentje te bekennen. Gelukkig had mijn vrouw een opklapbaar stoeltje voor in de auto mee .Anders waren we genoodzaakt s,avonds in het stadje te gaan eten.

    Het uitzicht ,de kamers en het ontbijt en diner.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,9
    de locatie, met mooi terras direct aan de Rijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was niet echt aardig

    de locatie, met mooi terras direct aan de Rijn

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,6
    Vooral de locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vooral de locatie is perfect. Het personeel is erg aardig en hulpvaardig. Ontbijt en avondeten ia allemaal uitstekend

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,5
    Zeer vriendelijk naar onze 4 voeter toe!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco, maar dat is normaal bij 3 sterren. Badkamer was minder goed gepoetst.

    Zeer vriendelijk naar onze 4 voeter toe!

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,8
    prachtige ligging met heerlijk terras direct aan de Rijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kwaliteit en keuze van wijnen: verrassend voor een 'Weinhotel'

    prachtige ligging met heerlijk terras direct aan de Rijn

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    8,3
    Borrel op terras aan Rijn en Diner met uitzicht op Rijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Borrel op terras aan Rijn en Diner met uitzicht op Rijn

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    9,2
    De locatie was schitterend.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Airco voor warme dagen. Als je de ramen openzet hoor je erg vaak de trein voorbij komen.

    De locatie was schitterend. Het ontbijt heerlijk.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    9,2
    gebrek aan lift om naar 2de etage te gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep

    gebrek aan lift om naar 2de etage te gaan.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    10
    prettige sfeer en behulpzaam personeel
    • Zakenreis
    • Stel

    adres moeilijk te vinden

    prettige sfeer en behulpzaam personeel

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: