Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Florentina Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Westendstraße 23, Westend, 60325 Frankfurt am Main, Duitsland

#12 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 778 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,8
    Klein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om half 10 aangeschoven aan het ontbijt. Er was geen brood meer dus met 2 volwassen personen 1 croisantje gedeeld. Een uur later was het ontbijt voorbij en werd niet aangevuld. Jammer We hadden kingsize bed geboekt. Dat was gewoon 2 persoons

    De higiëne van de kamer en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,6
    Verblijf was super!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerruimte is beperkt.

    Verblijf was super! Ontbijt prima. Receptioniste professioneel en alleraardigst. Idem " serveerster" tijdens ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    10
    Een trouvaille in Frankfurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer kon misschien iets groter en de waterdruk iets hoger. Verder was alles uitstekend!

    De badkamer was goed uitgerust en had zelfs een warmtelamp. De bedden waren comfortabel en de kamer was goed beschermd tegen lawaai van buitenaf. Prima ontbijtbuffet met verse broodjes. Het personeel was uiterst vriendelijk en hulpvaardig. Het hotel ligt in een rustige wijk, op loopafstand van de Hauptbahnhof. We komen zeker terug!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,9
    Lekker dicht bij de messe
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker dicht bij de messe

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,6
    Gunstig gelegen in goede wijk, alles prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gunstig gelegen in goede wijk, alles prima!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    10
    Mooi en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaatsen aan de ingang zijn misschien wel praktisch maar bederven het uitzicht

    Ontbijt was fantastisch

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,5
    het was goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de brede bedden. er was geen spek bij het onbijt maar het was wel goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    8,3
    Interieur kamer, douchekamer en heel rustig.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden kunnen beter. Matras en beetje te klein.

    Interieur kamer, douchekamer en heel rustig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,3
    vriendelijk personeel en goede kamers op een mooie plek
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wij komen hier vaker en dat zegt genoeg

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    Prima pitstop op de reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptionist bij uitchecken erg zakelijk.

    Prima ligging, mooie ruime kamers.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    8,3
    Heerlijk rustig relaxed verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was even wachten, geen airco

    Fijne locatie, mooi interieur, parkeren kan in de buurt.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,5
    ontbijt was perfect
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik heb een kamer gekregen die voor rokers bestemd was . Vermits ik helemaal niet rook was dat wel hinderlijk . Zaterdag was ik maar even op de kamer maar zondag rond 18u ben ik even gaan rusten en viel me toch op dat de kamer onfris rook ,ook ontbrak de rookmelder . Ik heb dan enige uitleg gevraagd aan de balie en ze bevestigde dat er in de kamer kon gerookt worden ,ze stelde ook een andere kamer voor ,maar daar ik direct weg moest zag ik dat niet goed zitten. Ik had wel spijt dat ik het zaterdag al niet gemeld heb maar aan de andere kant hadden ze me hiervan op de hoogte moeten stellen dan had ik de kamer geweigerd . Ook was de vloerbekleding niet al te fris ,maar daarover wist men te vertellen dat deze zou weggehaald worden in de toekomst. In de toekomst zal ik hier speciaal op letten Vermits mijn broer in de omgeving woont zal ik zeker nog terugkomen

    ontbijt was perfect

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    7,1
    Heerlijk ontbijt, gratis parkeren in de straat
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heerlijk ontbijt, gratis parkeren in de straat

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    10
    Erg vriendelijk personeel en prettig kleinschalig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg vriendelijk personeel en prettig kleinschalig. Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,3
    Ideale locatie: dichtbij station en financiële centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geluid van binnen het hotel van andere kamers

    Ideale locatie: dichtbij station en financiële centrum

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    10
    Goede ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goede ligging t.o.v. de messe en het centrum!

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    10
    Aardig personeel, behulpzaam, uitstekende kamer en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets! Wat een verbetering tov ons vorige hotel.

    Aardig personeel, behulpzaam, uitstekende kamer en parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    De huiselijkheid van dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor 3 personen 1 wificode is te weinig.

    De huiselijkheid van dit hotel

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    7,5
    lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    lekker ontbijt

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: