Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Frankfurt City Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Lise-Meitner-Str. 2, Bockenheim, 60486 Frankfurt am Main, Duitsland

#134 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 825 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    5,8
    Een stedentrip zonder de benodigde rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte bedden, een laag schuim. Knetter harde kussens waardoor ik maar een vest heb gepakt en op ben gaan liggen. Hotel ligt aan een spoorlijn en de ramen houden dit geluid slecht tegen. S nachts komen busladingen met toeristen binnen waardoor er tussen 1 en 3 continu koffers door de gangen rollen. Het hotel is erg slecht geïsoleerd dus daar wordt je wakker van. Jammer. Naast het bed lag een folder dat dit de nieuwe novotel bedden zijn; reden om niet terug te komen bij deze keten.

    Goed ontbijt, schone kamer. Parkeren was gratis langs de weg, maar voor het geld had je ook wel in de parkeergarage van het hotel gemogen (nu 20 euro per dag)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,3
    Ideale tussenstop op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat we met 3 personen waren was er afgesproken om een 3e bed te plaatsen in de kamer. Bij aankomst vonden wij een 2-persoonsbed (wat er standaard stond), een opengevouwen slaapzetel en een extra 1-persoonsbed. Dus 5 slaapplaatsen? Het 1-persoonsbed was niet echt comfortabel dus koos de extra persoon voor de slaapzetel welke ook niet super was maar al wel beter. Op het 2-persoonsbed was echter niets aan te merken.

    Het ontbijt was uitgebreid, vers en verzorgd en het personeel vriendelijk en behulpzaam. De bedden voldeden aan de verwachtingen. Kamer netjes in orde gemaakt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    5,4
    Ligging is perfect tov de Messe
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerd hotel, ontbijt was veel variatie, maar kwaliteit viel erg tegen, broodjes niet vers Volgende keer op zoek naar een ander hotel, voor deze prijs is vast ook wel iets anders te krijgen

    Ligging is perfect tov de Messe

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,1
    Prima hotel voor zakenreiziger of vakantiegangers op doorreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel ligt naast de treinbaan en onze kamer lag aan die zijde van het hotel. Voor ons geen probleem voor één nacht maar zal onprettig worden indien je er meerdere nachten verblijft en met name rust wilt.

    Redelijk centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. We hadden een ruime 3 persoonskamer. Omdat we op doorreis waren, was de ondergrondse parkeergarage prettig. Daardoor voelden we niet de noodzaak alle koffers uit de auto te halen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren met zijn drieën maar zaten in een 2 persoons kamer. 3e persoon sliep op een slaapbank. Hierdoor was de kamer erg krap

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,5
    Prima hotel voor een enkele overnachting.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vrij warm, vanwege de airco mocht er geen raam open.

    Alle noodzakelijke voorzieningen waren aanwezig. Het ontbijt was prima, zelfs de helft goedkoper dan stond aangegeven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    3,3
    Een grote tegenvaller omdat we Novotel kiezen voor kwaliteit.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De eerste kamer was een rokerskamer, getverdemme. Deze werd geruild. De tweede kamer had een minibar die warm werd en niet gemaakt kon worden in het weekend. We waren er alleen in het weekend en hadden de minibar nodig voor ons eten. Ook deed de airco het niet en was het heel benauwd in de kamer. Het raam open doen was geen optie. Het ligt naast de trein die veel lawaai maakt en een school met schreeuwende kinderen kwamen we maandag ochtend achter. In de Sauna staat heel hard muziek aan. Zeer storend.

    Gratis parkeren

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    6,3
    Nee - het is genoeg andere keuze !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ... het is niet wat je van een Novotel verwacht ... - de parkleergarage was een verbouwing erg lastig en niet een veilig gevoel de Tweede verdieping alles gereserveerd... en hiervoor worden er € 20.- gevraagd. - ontbijt om 7.454 uur was de haelvt niet - als je er om vraagd krijg je een andword zoals had je vroeger moeten kommen... erg verveelend ! - de Restaurant om 21.45 - de andword ik weet niet of je nu nog iets kun bestellen ... ik moet het eerst gaan vragen... omdat ik er echt door heen ging was het mogelijk - vanuit de booking zijn niet alle gegevens in de systeem overnommen- dat is vertveelend - en in de ochtend de check uit was de adress niet angepasst- ( was ook bij diverse andere gasten en dat kost snell een kwartier extra wachttijd. - wifi erg traag

    De adressgegevens was correct en de bed goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,7
    Familie verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar in de kamer, meest hotels hebben dat wel.

    Locatie was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Prijs kwaliteit heel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets aan te merken pris

    Je krijgt een lekker ontbijt voor de prijs ,

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,2
    Goed ontbijt, dicht bij de start van de marathon en sauna...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt in de kamers

    Goed ontbijt, dicht bij de start van de marathon en sauna was zalig na de marathon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    nvt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    De prijs.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting + koelkast

    De prijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    10
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk ontbijt goede locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,7
    ruim voldoende voor een nacht
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast van buiten, binnen van de airco

    Makkelijk te bereiken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    6,7
    Check-out
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check-out Schoonmaak kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    9,2
    Perfecte ligging ten opzichte van de Messe
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was weliswaar goed, maar te prijzig en niet in verhouding

    Perfecte ligging ten opzichte van de Messe

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,9
    Centrale Ligging, Ontbijt perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij slapen vaak in SUPERIEUR Kamers o.a. in Berlijn, maar zo een klein kamer verdient het woord STANDAARD , zijn blij niet de standaard kamer geboekt te hebben.....wijl deze moet dan ja net een Hondenhoek zijn. Voor een 4* huis een blamage.

    Centrale Ligging, Ontbijt perfect

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    5,0
    Locatie was handig voor mijn zaken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechte roomservice, schoonmaakspullen vergeten op kamer, kamer half schoongemaakt, moest continu overal achteraan bellen, niet handig voor zakenreizen, eten vond ik ook matig, s'avonds vaak stroomuitval, tv kijken niet mogelijk.

    Locatie was handig voor mijn zaken

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    7,5
    Kamers zijn keurig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kantoren omgeving

    Kamers zijn keurig

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,8
    Gastvrijheid en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI werkte slecht of helemaal niet. Bereikbaarheid erg lastig.

    Gastvrijheid en ontbijt

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,5
    Leuke kamer met bad, gratis wifi, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Mijn kamer 618 was vrij gehorig (bovenburen, water geruis, enz)

    Leuke kamer met bad, gratis wifi, ontbijt

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,3
    Locatie is rustig, maar dicht bij centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Locatie is rustig, maar dicht bij centrum. Veel taxi's die je naar het centrum kunnen brengen

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,9
    Ondanks warmte, erg goed gekoeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ondanks warmte, erg goed gekoeld.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,1
    Gewoon Novotel, goed wat je kunt verwachten.
    • Stel

    Gewoon Novotel, goed wat je kunt verwachten.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,9
    het bedcomfort, de locatie en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    21 euro voor het ontbijt vragen terwijl als je lid wordt dit slechts 10,50 is

    het bedcomfort, de locatie en het ontbijt.

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: