Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Frick's Hotel & Restaurant Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Alt Godshorn 43-46, Langenhagen, 30855 Hannover, Duitsland

#6 van de 119 hotels in Hannover

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 517 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,6
    Een uitstekend hotel om Hanover te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben ons suf lopen piekeren, maar niets noemenswaardig kunnen bedenken!

    We hadden geen kamer gekregen, maar een appartement! Ondanks dat het hotel vlakbij de luchthaven ligt, hebben we daar geen overlast van ervaren. Je zit net buiten de milieuzone (hebben we expres voor gekozen) en de treinstation ligt op 10 minuutjes lopen. Na 2 haltes ben je op het centraal station en in het centrum van Hanover. De badkamer was heerlijk ruim! Het ontbijt was lekker uitgebreid en smaakte heerlijk! Parkeren kan gratis op eigen terrein. Het hotel ligt aan een doodlopende weg, dus weinig verkeer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Nette kamers, wifi slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De wifi was erg slecht, constant een onstabiele verbinding waardoor ik nauwelijks heb kunnen werken. Dus als wifi belangrijk is wat voor mij het geval was dan zou ik verder kijken.

    De kamer was netjes en compleet ingericht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    Goed overnachtingsmogelijkheden hotel. Let op extra bed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden voor 2 personen en een kind geboekt. Er was echter geen derde bed mogelijk (waar een wil is is een weg zou je zeggen...). Dus kind van 10 tussen ons in in het bed van 1.60!

    Prima ontbijt en avondeten (niet inclusief). Personeel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    9,2
    Ruime lichte kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime lichte kamers. Zeer goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Goed restaurant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    Gastvrij en voorkomend en lekker geslapen in een rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed voor de prijs van €7.50 en de kamer was uitstekend en zeer schone douche

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Voldeed goed aan de verwachtingen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    9,6
    prima verblijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima verblijf. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Door reis hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt.

    Fijn hotel op door reis naar Berlijn.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    prima ontbijt, rustige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    prima ontbijt, rustige kamer

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: