Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novum Hotel Maxim Düsseldorf City Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Fürstenplatz 3, Friedrichstadt, 40215 Düsseldorf, Duitsland

#137 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 725 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,3
    Prima kamer voor de prijs, alleen warm vanwege missen van airco
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was nogal klein. Wij verbleven in de zomer op de 4e etage. HIer was geen airco aanwezig waardoor het nogal warm werd.

    Kamer alleen gebruikt om te overnachten, daarvoor is het prima. Zeker gezien de lage prijs. 20 minuten lopen naar altstadt en het druk bezochte uitgaansstraat.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    Zeer schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Om 16.00 uur moesten wij een kwartier wachten omdat de kamer nog niet beschikbaar was (de inchecktijd was 14.00 uur volgens de site).

    De kamer is erg schoon, prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Prima locatie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,7
    Prima voor een snelle overnachting
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een kingsize bed geboekt maar dat paste niet eens in de kamer zo klein. Dus waren gewoon twee losse bedden tegen elkaar. Geen slechte bedden ofzo maar niet overeenkomstig de boeking.

    Prima bed en badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    9,2
    goede kamer, sUper proper, zeer vriendelijke uitleg van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nog even de lift een face lift geven en de gang ter hoogte van de lift afwerken.

    goede kamer, sUper proper, zeer vriendelijke uitleg van de onthaalbediende

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    6,3
    prima hotel voor kort verblijf op redelijke loopafstand van de Altstad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bad in de badkamer is erg klein en we hadden een lift naast onze kamer.( 401 ) Hierdoor niet goed geslapen. Ook de kussens gaven geen steun, extra kussens gevraagd en gekregen, maar als het kan neem je eigen kussen mee als je een goede nachtrust wenst. Op kamer van onze vrienden hadden ze geen loopruimte naast bed. Zondagochtend luidde de kerk aan de overzijde zijn kerkklokken om 7.00 uur achter elkaar , daar werden we wakker van.

    Er was een bar vlakbij het hotel. Bij aankomst werden we goed geïnformeerd over de omgeving toen wij hier naar vroegen. Ook is er in de lobby een computer aanwezig waar je gratis gebruik van kon maken. Wij kunnen geen oordeel geven over het ontbijt, wij zijn naar een bakkertje kamps gegaan en hebben daar heerlijk gegeten en gedronken. 24 uurs receptie wel prettig idee.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,5
    Vriendelijke personeel, que prijsverhouding hebben we niet veel te klagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parking is zeer moeilijk te vinden in de buurt. kussens waren te plat. Kamertemperatuur niet regelbaar, soms was het te warm. Op gordijnen waren er vlekken.

    Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Winkels in de buurt. Voor de prijs verhouding, was alles wel goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    6,7
    Rustig gelegen hotel en Jammer geen parkeerplaats voor je auto.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat je lang moest zoeken voor een Parkeerplek voor je auto.

    Het ontbijt was niet goed verzorgd , omdat er vaak niet alles werd bijgevuld , dus moest je erom vragen ,en er was maar een dame aanwezig was .En als je yoghurt met muesli wilde nemen dan waren er geen schaaltjes.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,9
    Goed hotel, rustige en goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige dat beter kon is de bediening bij het ontbijt. We hebben zelf de melk en koffie moeten nemen van de andere tafels. De koffie was voorzien in een thermos, misschien ware het beter te werken met een koffiemachine !! Er was ook maar één meisje voor de ganse zaal en die moest alles bijvullen, afruimen en de keuken doen. Er waren ook geen borden,kommetjes en glazen genoeg voor iedereen.Op een bepaald moment waren de glazen, bestek en kommetjes op ..... en was het wachten en wachten......We moesten alles gaan vragen in de keuken !

    Goeie kamers, klein maar in orde. Rustig hotel en is gelegen op ongeveer 15' wandelen van de grote winkelstraat en de rivierpromenade. Vriendelijk onthaal en voldoende uitleg gekregen over alles.Ontbijt was in orde, alles wat je nodig hebt was er.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,3
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was goed echter als je iets later kwam moet je wel zelf om aanvulling vragen.

    Locatie is iets buiten het centrum maar dat is goed bereikbaar te voet of met openbaar vervoer. Er is geen parkeergelegenheid voor de deur maar een garage op 10 minuten lopen waar je voor 6 euro 24 uur kan staan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Prima prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Sfeer in de lobby, in het hotel verder niets te doen. Verder eigenlijk weinig, keurig verzorgd hotel zonder opsmuk.

    Prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor enkele overnachting zeer geschikt. Uiterst vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    4,2
    Hotel ver van centrum. Sjofele uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sjofele uitstraling hotel, gangen leken niet af. Alles leek goedkoop uitgevoerd. Locatie ver van het centrum. Parkeren op 12 minuten lopen, geen pretje met je bagage. Kleine badkamer voor drie personen. Vond het dus tegenvallen.

    Kamer was netjes. Bedden verder prima. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,1
    Personeel is aardig en hotel ligt dicht bij station.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Douche was nogal vies en de kamer is klein

    Personeel is aardig en hotel ligt dicht bij station. Het is ook makkelijk om de oude stad te bereiken vanaf hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,8
    Peperduur verouderd hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs € 286 per nacht exclusief ontbijt Slechte matrassen en kussens Bedbank niet geschikt om op te slapen Verwarming niet te regelen (ramen opzetten tegen de hitte)

    Locatie en vrij rustige buurt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,9
    Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is denk ik in renovatie, en het ziet er met name in de gangen en het trappenhuis een beetje rommelig en slordig uit. Ook zou airco wel gewenst zijn, gezien we een kamer op de 4e verdieping hadden op dagen waarop het 30+ graden was. Met ramen open etc. was er nog amper in te slapen door de warmte.

    Hadden prachtig uitzicht over een mooie oude kerk. Erg aardig personeel. Met name een wat jongere man die achter de receptie werkt, hij neemt echt de tijd voor je en legt je van alles uit over de stad. Ook waren de bedden erg lekker zacht en ligt het hotel op loopafstand van Hauptbahnhof en naast een tramhalte.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,8
    Prima hotel voor stedentrip Düsseldorf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen de kussens zijn erg "plat" Bed sliep heerlijk!

    Prima hotel voor stedentrip Düsseldorf Goede ligging rustig. Goed ontbijt Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,9
    Lage prijs, goede kamers en goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel was aan het verbouwen op de gang waardoor het wat rommelig was.

    Je betaalt weinig en krijgt een onderkomen, het is schoon en netjes. De kamers zijn niet groot maar in een stad vinden wij dit niet nodig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,9
    Leuk bezoek aan Düsseldorf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op het pleintje voor het hotel leuke terrasjes. Parkeren doordeweeks met parkeerschijf, maar zaterdags en zondags vrij parkeren. Behulpzaam personeel aan de receptie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,5
    Fijn hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kleine kamer, waarbij het bed met één zijde aan de muur staat.

    Klantvriendelijkheid van het personeel was super! De ligging van het hotel is praktisch. Zowel het centrum als het vliegveld zijn snel te bereiken met het openbaar vervoer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,7
    schone badkamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    meer lijkt op een motel dan een hotel.!!!

    schone badkamer!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    3,8
    het kamer viel tegen, hebben niet gekregen wat we geboekt...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het kamer viel tegen, hebben niet gekregen wat we geboekt hebben.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Prima voor een nacht!
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeerplaats.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Leuke locatie, recht tegenover een gezellig pleintje.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg warm.

    Leuke locatie, recht tegenover een gezellig pleintje.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Personeel vriendelijk en accomodatie schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Fijne bedden, schoon
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar centrum

    Fijne bedden, schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    4,2
    Kamer stonk naar rook!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer stonk naar rook!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    6,3
    Dekbed was te warm.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dekbed was te warm.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Perfect voor een overnachting
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig op de gang

    De badkamer met bad mooi en schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    mooi hotel dichtbij centrum en schoon kamers comfortabele...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    mooi hotel dichtbij centrum en schoon kamers comfortabele bedden en ontbijt was ook goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,3
    vlak bij centrum
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    prijs kamer verhouding

    vlak bij centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,5
    Heel fijn
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamer

    Het ontbijt was prima in orde

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Geen parkeermogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeermogelijkheden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    6,3
    dat je voor het flesje water op je kamer 4 euro moet betalen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    dat je voor het flesje water op je kamer 4 euro moet betalen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,7
    (bad) kamer was schoon,
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was erg klein, tapijt op de overloop en trap erg vies.

    (bad) kamer was schoon,

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,8
    Goed verblijf voor als je de stad wilt gaan verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel schoon allemaal

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Leuk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Leuk personeel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    Douche was of hard aan of druppels en de kussens waren net...
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was of hard aan of druppels en de kussens waren net zo dik als een zakdoek.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    5,4
    verblijf ok service niet ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt duur voor wat het was ook service zeer triest 3 maal vragen voor fruitsap geen keuze in brood meer om 9u......

    avond receptie zeer vriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, kleine kamer.

    Verhouding prijs kwaliteit locatie en comfort was super.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    3,3
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed en de krappe ruimte

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    4,2
    ligging tov centrum net ok (25 minuten stappen tot Altstadt)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kapotte lift (wij zaten op 3) weinig behulpzaam tot onvriendelijk personeel slecht gepoetste kamer

    goed ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    6,3
    Goede locatie, oudbollige kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Oudbollige kamer, gordijnen waren stuk en douche te klein Hoge prijs in deze week vanwege bedrijvenbeurs

    Gunstige locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    Onderhoud gebouw kon iets beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud gebouw kon iets beter.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,9
    Het verblijf was 1 nacht en dat was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren dat was minder.

    Was gewoon een prettig hotel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,5
    Schoon en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is best klein, maar gezien prijs die ik betaalde mag ik niet klagen.

    Prijs kwaliteit zeer goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,3
    Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren slecht

    Lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,1
    Doordat er geen airco is slaap je met het raam open en op het plein voor het hotel is het lawaaig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbreken van airco

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,5
    We vonden de lokatie en het uitzicht van de kamer erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergelegenheid.

    We vonden de lokatie en het uitzicht van de kamer erg leuk. Personeel was erg vriendelijk!!

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    5,0
    Ontbijt was goed ,personeel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er niets ondernomen werdt om de kamer te koelen heel erg warm .

    Ontbijt was goed ,personeel vriendelijk

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    9,2
    Prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    8,8
    Top hotel, zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was zeer vriendelijk en de kamer was lekker hoog, netjes en schoon. Erg fijn😊

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    5,0
    Ik sliep min of meer in een bezemkamer (nog geen 16m² voor...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik sliep min of meer in een bezemkamer (nog geen 16m² voor alles) voor 250 euro per nacht... De hal was verouderd. Verouderde lift Parkeren is 10 min stappen van het hotel vandaan.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    onbijt goed , mooie eetzaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    douchen in bad is niet super , maar prima douche

    onbijt goed , mooie eetzaal lopen naar altstad 15 min station 10 min lopen goede prijs / kwaliteit

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,9
    De ligging Redelijk dichtbij een parkeergarage waar je voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig keus bij ontbijt, en bediening begon al de tafel op te ruimen, voordat we klaar waren met eten.. Erg irritant geen launch, dus 's avonds wat drinken was alleen mogenlijk op de kamer (drank uit automaat in lobby)

    De ligging Redelijk dichtbij een parkeergarage waar je voor slechts 6 euro per 24 uur kon parkeren.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,1
    Het personeel was erg vriendelijk en sprak goed Engels.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Je hoort andere mensen op de gang en buiten wordt er tot 05.30 uur nog gezellig gepraat. Hier hadden wij geen last van.

    Het personeel was erg vriendelijk en sprak goed Engels. Matrassen zijn dun, bestaan uit spiraalvering. Het zijn 2 eenpersoonsbedden, met een tweepersoonshoeslaken. Wij hadden kamer 405, kleine kamer met een mooi uitzicht op het plein (Furstenplatz). Badkamer was schoon, goed verlicht, schone fijne baddoeken. Het hotel is op 15 min loopafstans van het station.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    9,2
    Mooi uitzicht vanuit de kamer over het plein voor het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi uitzicht vanuit de kamer over het plein voor het hotel. Daarnaast een goed ontbijt met ruime keuze en voorraad. Genoeg personeel aanwezig om alle tafels schoon te houden en ontbijt aan te vullen. Daarnaast ben je binnen een kwartier lopen in het centrum en is het personeel erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,1
    Hotel is onlangs gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Met vooraf aangegeven voedselintolerantie kon geen rekening gehouden worden. Mevrouw van het ontbijt was ronduit onaardig en onbehulpzaam. Tweepersoonsbed bestond uit losse matrassen. Kwalitatief goed, alleen die gleuf in het midden he...

    Hotel is onlangs gerenoveerd. Ziet er netjes uit. Personeel bij de receptie is vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,1
    Personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Mijn kamer lag naast de lift. Vresselijk gerammel. Heel storend. Men moet heel stom dronken zijn om te kunnen slapen!!

    Personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam. De locatie was goed.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    Propere, mooie kamer en heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een tegel in de badkamer vloer zat los.

    Propere, mooie kamer en heel vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    5,4
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Behulpzaamheid/vriendelijkheid medewerkers

    Uitzicht

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    5,4
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    rumoerige kleine kamer geen parkeer gelegenheid

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    7,9
    Prima hotel, goede prijs/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel, goede prijs/kwaliteitverhouding. Erg schone kamers.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,5
    Hotel was gezellig en proper.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is wel een beetje stappen voor dat je in het centrum bent.

    Hotel was gezellig en proper.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    6,7
    Personeel
    • Individuele reiziger

    Oud hotel, niet up to date

    Personeel

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    7,9
    Uitstaling.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zachte bedden.

    Uitstaling.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,9
    Hadden geen inet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hadden geen inet

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,3
    Kamer juist naast lift!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer juist naast lift!!!!!Storend geluid bij werking van lift!!! Slechte kwaliteit van hoofdkussens!!!

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    8,8
    Locatie was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren was erg lastig

    Locatie was perfect

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    6,7
    ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    gordijnen kamer 306 konden niet volledig dicht, te weinig stof

    ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    3,8
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiene en ouderdom hotel

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,9
    Ik verbleef in een gerenoveerde kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Matras van bed niet echt zacht

    Ik verbleef in een gerenoveerde kamer. Schoon en netjes!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer redelijk klein (maar netjes)

    centrale ligging

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    Heel goed gelegen, fijne service, geweldige prijs-kwaliteit...
    • Zakenreis
    • Groep

    Heel goed gelegen, fijne service, geweldige prijs-kwaliteit verhouding, mooie kamers

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,8
    Lekker ontbijt, comfortabele kamers en goed bed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lekker ontbijt, comfortabele kamers en goed bed!

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer was gehorig en geen afsluiter in de badkuip.

    Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    9,2
    De locatie, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De eenpersoonskamer was wat donker en somber.

    De locatie, vriendelijk personeel.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Novum Hotel Maxim Düsseldorf City

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: