Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gaestehaus Richter Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Welfengasse 2, 82487 Oberammergau, Duitsland

#2 van de 7 B&B's en herbergen in Oberammergau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 495 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,5
    Als we naar deze omgeving terug gaan zullen we zeker weer bij Paula boeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het onbijt was super het ontbrak aan niets. De gastvrijheid Paula doet er alles aan om het je naar je zin te maken. We waren met 6 personen en hebben een mooie week gehad. Zeker ook mede dank ze het verwennen van Paula Dichter.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    heerlijk hotel, prachtige bloementuin, mooi centraal gelede
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heerlijk ontbijt, gastvrouw, hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    Uitstekend. Ga zo weer terug
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles was prima. Vriendelijke gastvrouw en uitstekend ontbijt. Prima kamer badkamer beetje klein.

    ontbijt ennen zeer vriendelijke ontvangst

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,3
    Lekker ontbijt en vriendelijke gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt, vriendelijkheid uitbaatster, locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    10
    Prima uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Prima uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,2
    buitengewoon schon, royaal ontbijt, super vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    buitengewoon schon, royaal ontbijt, super vriendelijke eigenaresse

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Zeer schoon, heerlijke bedden, fantastisch ontbijt,erg comfortabel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    Prima kamer met grote badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed!

    Prima kamer met grote badkamer. Heerlijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,9
    Tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is flink

    Kamer en ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    10
    Zeker aan te bevelen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima gelegen, rustig, eigenaresse was erg behulpzaam met name tips over de route, prima ontbijt mochten zelfs broodjes meenemen voor onderweg

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Vriendelijkheid en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid en ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    10
    Je voelt je direct welkom in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je voelt je direct welkom in het hotel. We hadden een mooie kamer op de 2e verdieping met balkon, klein badkamertje en een mooi uitzicht op de bergen. Het ontbijt was goed en de gastvrouw doet erg haar best om het haar gasten naar de zin te maken. Je kan gebruik maken van het keukentje, waar je voor een klein bedrag thee, koffie en bier kan pakken. Supermarkt is op loopafstand van het hotel. Al met al een goede ervaring.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,6
    Je voelt je meteen welkom.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Je voelt je meteen welkom. Goed ontbijt, schone kamer, goed bed. Oberammergau heeft veel te bieden aan wandelingen, fietsen en zwemmen. Veel restaurants.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    9,6
    Het ontbijt was zeer gevarieerd en van goede kwaliteit met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was zeer gevarieerd en van goede kwaliteit met producten van eigen streek. De ligging is uitstekend op 5 minuten te voet van het centrum.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,8
    De grote kamer op de 2e etage met een schitterend uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Paula de gastvrouw probeerde het tijdens het ontbijt iedereen zo naar haar zin te maken, dat het voor ons net iets teveel van het goede was. Ze is erg aanwezig

    De grote kamer op de 2e etage met een schitterend uitzicht

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    8,8
    Het ontbijt en klantvriendelijkheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wi-Fi en douche vielen tegen. Waterdruk is niet constant en temperatuur valt vaak tegen

    Het ontbijt en klantvriendelijkheid

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: