Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Garni Graf von Oberg

Oststraße 30, 31246 Lahstedt, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Lahstedt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 95 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    in 1 woord samen te vatten ..... uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geweldige plek om te verblijven. hele vriendelijke persoonlijke bediening en aandacht van de eigenaar / personeel. ontbijt was uitgebreid en goed, en de ontbijtzaal heel mooi en intiem. we hebben genoten hier en we komen hier zeker terug.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    9,6
    prima verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    helaas was er niet de mogelijkheid om in het hotel wat te drinken, gelukkig is er op loopafstand een restaurantje waar je ook wat kan drinken.

    Geweldig ruime kamers in authentieke sfeer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    Ontbijt was goed en de kamer netjes.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed kraakte heel erg.

    Ontbijt was goed en de kamer netjes.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    5,8
    Ontbijt in de vroegere gelagzaal dik in orde, verse...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ratten in de plafond die je 's nachts wakker schreeuwen of je komt wakker (3x voorgehad) van het geluid van het gekrab. Ze zaten gelukkig tussen plafond & vloer. Verwarming ondermaats maar wel volgens de setting van het oude graafschap: houtkachel met afdoende brandhout, elektrisch vuurtje voorzien Wifi wel aanwezig, maar waar wij logeerden moeilijk/niet bereikbaar.

    Ontbijt in de vroegere gelagzaal dik in orde, verse pistolets en afdoende keuze beleg. Koffie aan tafel gebracht. Faciliteiten doen je dromen hoe het graafschap in het verleden moet aangevoeld hebben. Ontvangst vriendelijk, geen bankcontact cash te betalen aldus. Badkamer proper & warm water afdoende

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    7,5
    Ontbijt was ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Beetje verrast dat we cash moesten betalen en niet via credit card

    Ontbijt was ok

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,1
    De rust is geweldig, met een mooi park erbij, goed ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen bar, waar je lekker zou kunnen hangen in de avond. was jammer.

    De rust is geweldig, met een mooi park erbij, goed ontbijt er was zat.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    6,3
    De kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ontvangst: er kon 's avonds niet worden gegeten en men wist ons ook niet te vertellen waar dat in de buurt dan wel zou kunnen.

    De kamer.

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    9,2
    historische unieke locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    historische unieke locatie

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    7,9
    Ruime Kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gebrek aan frisdrankenautomaat

    Ruime Kamer

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: