Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gästehaus Bergstüberl

Schwimmbadstr. 21, 83242 Reit im Winkl, Duitsland

#6 van de 33 B&B's en herbergen in Reit im Winkl

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 76 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    9,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Fijn appartement/ studio.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima accommodatie. Leuke gastheer/ vrouw Locatie perfect. Dichtbij centrum en toch heerlijk rustig. Alles aanwezig in de studio. Wel klein. Maar bij mooi weer geen probleem. Mooi terras.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Heerlijk verblijf in een prachtig ruim appartement vlak bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer - 40 m²
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer fijn appartement in een rustige omgeving paar minuten lopen van het centrum. Zeer vriendelijke eigenaren. Bed bijzonder goed en appartement van alle gemakken voorzien

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,6
    Top locatie. Kan ik iedereen aanbevelen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Geen idee!

    Het bed was fantastisch. We hebben heerlijk geslapen! Zeker ook vanwege de ligging van Bergstüberl, net buiten het dorp en aan een rustig bergpad. Heel stil. Het uitzicht op de bergen rondom en de loipes is fenomenaal. Evenals het eten in de vele restaurantjes en stubes. Een echte aanrader wat ons betreft: Dorfstadl. Grote porties, vriendelijke bediening, sociaal eten aan grote tafels, goede ventilatie, erg gezellig, prijs/kwaliteit verhouding een dikke 10! Ook de vriendelijke familie Heigenhauser maakten ons verblijf heel aangenaam. Op loopafstand is hun skischool, waar je tegen gereduceerd tarief lessen kunt volgen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    Mooie uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het gasthuis is gelegen in een heel rustige plek van het dorp aan een doodlopende straat. Als je van rust houdt, dan is dit een mooie plek voor je. Wat bijzonder prettig is, is dat het dorp veel restaurantjes heeft en dat die op korte loopafstand liggen. Ideaal als je na een lange wandeltocht of dagactiviteit naar het dorp wil voor een drankje of etentje. Wij zaten in kamer 10 die goed is uitgerust en keurig netjes is verzorgd. De koelkast is goed en koelt prima, het fornuis werkt goed en er is goed veel kastruimte voor kleding. We hebben prima geslapen en genoten van het gastvrije verblijf. Omdat je per persoon 2,5 euro toeristenbelasting betaalt kun je gratis gebruik maken van het nabijgelegen publieke zwembad. Ideaal als je met kinderen bent of zelf even een baantje wil trekken. En je hebt ook gratis toegang tot diverse musea in het dorp. Wifi is uitstekend en de dekking is goed, ook op het terras. Door de gunstige ligging ben je snel in de Oostenrijkse Alpen of een dagtocht naar Salzburg. Wij komen zeker terug.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    5,8
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Apaartement had geen enkele redelijk stoel. Erg weinig servies goed. Weing uitzicht

    Vriendelinke gastvrouw

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,3
    Prima kamer gezien de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te smal balkon,

    Prima kamer gezien de prijs.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,3
    Bed sliep heerlijk en super schoon en in de nacht was het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer was erg klein

    Bed sliep heerlijk en super schoon en in de nacht was het heerlijk stil, aardige verhuurders

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    10
    Vriendelijkheid van de eigenaars,
    • Vakantiereis
    • Stel

    De keukenblok in t 2pers appartement is te klein.

    Vriendelijkheid van de eigenaars,

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: