Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gästehaus Heinrich Schüchtermann Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Osnabrücker Strasse 6, 49214 Bad Rothenfelde, Duitsland

#6 van de 15 hotels in Bad Rothenfelde

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 238 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,7
    Verblijf op zich OK maar niet in combinatie met de Kliniek.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel in combinatie met Schuchtermann Klinik niet bevallen. Te ver van elkaar. Via tussenliggend park welliswaar bereibaar maar met tassen/koffer een gesjouw van jewelste. Als je het al niet aan het hart hebt, krijg je het daar wel.😉 Ook de lift in het hotel een drama. Werkt zeer langzaam alleen met vingers constant op de knop. Parkeergarage alleen te betalen met contant geld. Heb je weinig contant geld, moet je eerst de stad in om te pinnen. Parkeermogelijkheden verder bijna niet mogelijk.

    Kamer/badkamer prima in orde. Personeel super aardig en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Grote en nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er werd verteld bij het inchecken dat het ontbijt tot 9.00 uur was. Echter later bleek dat dit tot 9.30 uur was.

    Grote en nette kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Bed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne föhn

    Bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    10
    We hebben genoten van ons verblijf, prima kamer en...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben genoten van ons verblijf, prima kamer en uitstekend ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    4,6
    Had beter gekunt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Had beter gekunt

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    7,9
    Jammer dat er niet gespecifieerd is dat dit een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er niet gespecifieerd is dat dit een gastenverblijf is verbonden aan de kliniek!! Het ontbijt is in het restaurant van de kliniek , de receptie ook! Kamer was super , geen WIFI maar internet via kabel af te halen aan de receptie. Op zich geen probleem maar als zakenreiziger vervelend! Zeker als je laat toekomt.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    8,8
    Er kon een extra bed geplaatst worden omdat we met drie...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik had bij de suite een bad verwacht ,dat was er helaas niet.

    Er kon een extra bed geplaatst worden omdat we met drie volwassenen waren. Dicht bij het centrum van Bad Rothenfelde Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    10
    Mooie kamer en goede locatie, direct bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst was de organisatie niet duidelijk, omdat er kennelijk een beschrijving ontbrak bij de deur. De sleutel moet je halen bij de kliniek door het park. De beschrijving is weer aangebracht en dat maakt alles duidelijk.

    Mooie kamer en goede locatie, direct bij het centrum. Ontbijt kan geregeld worden in de kliniek. Prima.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,7
    Mooi hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Mooi hotel. Slechte parkeergelegenheid. Geen receptie aanwezig maar sleutel af halen bij de ziekenhuisbalie ca. 300 meter verderop. Geen aanrader voor als je moe aankomt. Ontbijt is ook weer 300 mtr lopen

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,5
    Kamer en Badkamer waren prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijtfaciliteiten. Ontbijt in kliniek eindigt 09.30. Ontbijt bij Nierman op zondag bespreken, maandag en dinsdag niet mogelijk

    Kamer en Badkamer waren prima. Alles aanwezig wat men nodig heeft.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    7,5
    Mooie, schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat schoonmaakster heel vroeg zo binnen kwam terwijl we lagen te slapen

    Mooie, schone kamer

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    9,2
    Schitterende kamer en ramen totaal geluiddicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schitterende kamer en ramen totaal geluiddicht

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    ruime kamer en douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    ruime kamer en douche

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: