Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hörger Biohotel und Tafernwirtschaft Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Hohenbercha 38, 85402 Kranzberg, Duitsland

#1 van de 3 hotels in Kranzberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 117 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    4,6
    Minder geschikt voor een zakenreis.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had mij vooraf niet gerealiseerd dat een Biohotel geen Wifi zou hebben. Er was ook geen bereik voor mobiel internet. Voor een zakenreis dus geen optimaal hotel.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Goed, jammer van dat carnaval..,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was toeval, maar het was carnavalsavond (iets waar ik totaal niets mee heb), dus wat lokale jeugd was achterin restaurant gezet, ietwat beschonken en muziek spelend op blikkerig klinkende mobieltjes. Wij werden daar als dinergasten bij gezet en de schuifdeuren werden gesloten. Niet prettig en weinig inlevend van personeel. Ze waren na een tijdje weg dus uiteindelijk viel het mee. Evengoed: minpunten. Je gaat niet naar een restaurant om geld uit te geven en wat lompe jeugd aan te horen...

    Mooie kamer, super goed bed, prima ontbijt, lekker diner. Goede locatie voor doorreis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    3,8
    niet voor ons...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er is een groot verschil in de kamers en het restaurant/receptie. De kamers zijn vreselijk lelijk van buiten maar prima van binnen; nieuw, schoon, prima. Behoorlijk klinisch en kil maar prima. het grote nadeel: de kerkklok gaat elk kwartier (ja; kwartier) af startend om 5:30 in de ochtend (ja, ook op zondag) je wordt letterlijk je bed uitgebeld; vreselijke herrie). De receptie is een grote bende, je komt binnen en wordt teruggeworpen in de jaren 60tig. Het restaurant is een goedkope, tl-verlichte '(vr)eetschuur'. Vreselijk! Ze geven aan dat het allemaal heel biologisch is, de kaart is vol met alle biologische producten maar het eten druipt van het vet en de saus Je kan direct in de keuken kijken en het zou beter zijn als dat niet mogelijk was; brrrr.... het personeel was gestresst maar dat begrijp ik als je met 2 man de receptie, het restaurant (wat afgeladen was vanwege de carnaval) alles moet managen; petje af voor hun. Voor ons was het een drama maar gezien de andere prachtige resencies moet je echt zelf een oordeel geven; wellicht hadden wij een slechte dag uitgekozen.

    de geur van het hout in de kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,8
    Landelijk verblijf dichtbij München
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rommelig ontbijt

    Luxe en erg moderne kamer en ligging in boomgaard

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    het was werkelijk super

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Prima voor een doorreis stop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verwarming veel te hoog ingesteld , thermostaat werkte niet Geen wifi code op de kamer , alleen wifi in gezamenlijke ruimtes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Heerlijke natuurlijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke natuurlijke sfeer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,2
    Mooie locatie, authentiek in combinatie met moderne architectuur
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamer, slim en mooi ingericht

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,3
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    10
    Alles was prima, de accomodatie, hoe we verder ontvangen, de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was prima, de accomodatie, hoe we verder ontvangen, de kamer, de informatie over het hotel en wat er in de omgeving te doen is, het restaurant, heerlijk eten volop keuze en de ligging. Prachtige architectuur. Het personeel is erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afstand tussen hotelgedeelte en restaurant Geen WiFi op de kamer

    Ligging Vriendelijke bejegening

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    9,6
    De kamers, welke buiten het hoofdgebouw waren gesitueerd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets....

    De kamers, welke buiten het hoofdgebouw waren gesitueerd. Mooie moderne kamers met alle comfort maar zeer compact opgesteld.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: