Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gästehaus Monika

Butterweg 4a, 66500 Hornbach, Duitsland

#3 van de 8 hotels in Hornbach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 94 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Prima - en ruim onderkomen voor een groep vrienden, ook voor meerdere dagen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers, iets gedateerd qua inrichting

    Ruime kamers, zeer complete badkamer en een meer dan prima en compleet ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,3
    Prima verblijf in een ruim appartement gerund door een uiterst vriendelijk echtpaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Ontbijt was prima verzorgd. Werd zelfs in het eigen appartement geserveerd door de uiterst vriendelijke eigenaar. Chapeau!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,6
    zeer ruime kamer en super deluxe badkamer.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    zeer ruime kamer en super deluxe badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    10
    Heel gastvrije eigenaars
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gastvrije eigenaars

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtzaal

    Kamerswaren schoon En ontbijt was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    er is alles wat je nodig hebt voor een verblijf, zowel in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    er is alles wat je nodig hebt voor een verblijf, zowel in de keuken als in de badkamer. We waren op doorreis en hebben het appartament onderweg geboekt. Prima bedden; je kunt bij mooi weer ook buiten zitten. Er is een supermarkt in de buurt (sommige producten zijn van de helft van Nederlandse prijzen...) en een groot outlet op 7 km afstand, mocht je onderweg ook willen shoppen.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,6
    Gastehaus Monika ligt aan de rand van Hornbach.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gastehaus Monika ligt aan de rand van Hornbach. Wij hadden het bovenste appartement met 2 slaapkamers. Het appartement was prima uitgerust met 3 televisies, keuken, uitgebreide Senseo, waterkoker, luxe badkamer met muziek, stort-massage douche,bubbelbad en een waterbed met massage. Het echtpaar was zeer vriendelijk en behulpzaam. Van de mogelijkheid tot ontbijt hebben we geen gebruik gemaakt want er was op 200 meter zowel een bakker als supermarkt aanwezig.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,2
    mooi verblijf met waterbed en jacuzzi, Ontbijt waar je niets...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    mooi verblijf met waterbed en jacuzzi, Ontbijt waar je niets aan ontbreekt

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,5
    We stellen ons vragen bij de bedingen hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    We stellen ons vragen bij de bedingen hygiene

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    Alle maar dan ook echt van alle gemakken voorzien.
    • Stel

    Alle maar dan ook echt van alle gemakken voorzien. overcomplete keuken, barbecue, terras en heerlijke bedden.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: