Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gästehaus Schmid-Lopez

Peter-Liebig-Weg 20, 75323 Bad Wildbad, Duitsland

#3 van de 6 B&B's en herbergen in Bad Wildbad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 115 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,8
    Groene vakantie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De sfeer. Deutsche gründlichkeid. Een aangename omgeving, zonnig boven op de herg. Allerlei groene evenementen vlakbij. Wandelgebied in bosrijke omgeving. Hutten. Gezellig stadje met klaterend riviertje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,9
    Ruim, rustig driekamerappartement met groot balkon bovenop Sommerberg. #wandelen #mountainbiken
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    Geen diepvriezer in de keuken. Ongezellige verlichting in keuken en woonkamer (Tip: neem kaarsen mee). Oncomfortabel kussens om op te slapen.

    Veel ruimte in dit drie kamer appartement. Mooi groot balkon. Mooie nieuwe badkamer. Zeer vriendelijk echtpaar dat accommodatie runt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,1
    Goede overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De omgeving was prachtig, maar als je naar het centrum wilde dan moest je de auto meenemen. Was te ver om te lopen van het centrum en het appartement lag boven op een berg in Sommerberg.

    De kamer was prima om een lang weekend te overnachten. Helaas lag de kamer op het zuiden en de kamer koelde 's nachts niet af met dit warme weer. Ontbijt was goed verzorgd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    6,7
    Ontbijt was voldoende, rekening houdend met feit dat we daar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Is wellicht een hotel dat meer aangewezen is wanneer je wil skiën. Nu waren we de enige gasten met basic kamers en geen hotel. Hadden we vooraf moeten zien, maar niet dus. Betekent dat er geen bar was, geen waterkoker of iets op de kamer van drank. Meest beviel de stilte en rust. Je woont daar ook vlak bij het bos vanwaar er mooie wandelingen starten. De restaurants op wandelafstand vonden we bedroevend, hoewel bookingrecensies dit 'highlight'. Maar ook dit is wellicht wel beter wanneer je in de winter gaat.

    Ontbijt was voldoende, rekening houdend met feit dat we daar alleen waren. Vlakbij bos waar je kan starten met je wandelingen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Verkeersbord - verboden voor auto's- negeren en gewoon de straat inrijden. Anders geraak je niet op de locatie!

    De ligging: je kan zeer mooie wandelingen maken in de buurt. Zeer rustig! Nette kamer met gerenoveerde badkamer ( = beter dan op foto's!) Ontbijt: elke dag ander beleg Terras groot genoeg .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    vriendelijke mensen mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen koelkast op kamer

    vriendelijke mensen mooie locatie.wel wat verouderd maar schoon. Jammer dat we geen koelkast op kamer hadden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,8
    Een gezellig en goedgelegen gasthaus met een lekker ontbijt en een vriendelijke gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel eigenlijk niks tegen.

    We vonden het fijn om een balkon te hebben en een mooi uitzicht, maar vooral het ontbijt vonden we heel goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers waren goed en proper vriendelijke mensen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer zeer goed top locatie om te wandelen zeer vriendelijke mensen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    prima kamers en balkon (x2)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 5 nachten

    het weer

    prima kamers en balkon (x2)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    10
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    niets

    prachtige locatie op de sommerberg heel rustig

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    9,6
    Fantastische locatie met mooi uitzicht en direct de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen waterkoker of koelkast op de kamer (maar wel een koelkast op de gang en de eigenaar had water voor ons gekookt).

    Fantastische locatie met mooi uitzicht en direct de mogelijkheid om te wandelen of fietsen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Met een kabelbaantje snel in het centrum van Bad Wildbad.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    9,6
    Ontvangst is bijzonder hartelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is geen mogelijkheid om te pinnen, dus contant geld meenemen.

    Ontvangst is bijzonder hartelijk. Lekker ontbijt, kamer met ruim balkon. Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    Uitstekend ontbijt, heerlijk geslapen in rustige omgeving,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen.

    Uitstekend ontbijt, heerlijk geslapen in rustige omgeving, wandelen direkt van hotel. Vriendelijke en snelle service.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: