Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Pension Intervarko

Greifswalder Str. 225, 10405 Berlijn, Duitsland

#96 van de 113 B&B's en herbergen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 883 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,3
    Simpel maar goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snachts was er lawaai buiten een hard schreeuwende persoon. Men was nog met renovatie bezig. Op de foto's zag het er mooier uit dan in het echt. Jammer dat er geen wastafel op de kamer was.

    De kamers en de bedden waren schoon. Fijn dat het in het centrum gelegen is.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,4
    De ligging was goed te doen wat betreft in het bijzijn van...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg jammer dat er geen lift aanwezig was. Wij zaten 4 verdiepingen hoog, waardoor dit een beste tippel is met een zware koffer. Slecht dat er niet elke dag een schone handdoek heen gelegd wordt. Je kunt wel een schone handdoek krijgen, maar tegen betaling. Tot slot jammer van de slechte service dat de bagage niet in het hostel kon blijven staan tot de sluitingstijd van het hostel.

    De ligging was goed te doen wat betreft in het bijzijn van het Alexanderplatz. Vanaf hier gaan er bussen en kun je lopends naar de bekende bezienswaardigheden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    6,3
    De ligging en de bedden waren goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Je kon er niet ontbijten. Op de dag van vertrek konden we ook onze bagage niet laten staan om dan voor vertrek op te halen.

    De ligging en de bedden waren goed. De kamer was simpel, maar proper

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,1
    Zeer goed gelegen, op 7minuten stappen van Alexanderplatz
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen ontbijt, dit zei de dame ter plaatse Ik sliep op de 4de verdieping, er is geen lift De vriendelijkheid was zoek

    Goede punten: naast de deur was er een bakker die ook koffie verkoopt aan (0,8€!!), andere kant een pitta. In de straat zelf (binnen de 500m): fietsenverhuur, Italiaans restaurant, nachtwinkel, taverne en stopplaats tram (4)! Ideale verbinding naar andere tram, winkelstraten... Het is super dicht bij Alexanderplatz, heel gemakkelijke verbindingen, rustig gelegen, rustig in het hotel (begin mei) Propere badkamer, propere wc! Handdoeken waren gratis

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    6,7
    24 open😁😢
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad kamer was aan onderhoud toe Doordat 24 uur open en geen toezicht kwamen er ook mensen van het sanitair gebruik maken die er niet thuis hoorden

    Lokatie ruime kamer 24 uur per dag open

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,3
    Voldaan aan wat wij wilden in deze 8 dagen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluiden van andere gasten, gehoest en geproest, hard praten

    Hygiene, voor ons doel nl familiebezoek voldeed deze accomodatie prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Prima, schoon,goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    Sober hotel maar qua ligging ideaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudige inrichting en gehorig

    Hotel ligt gunstig, de kamers waren schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niet te benoemen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    6,7
    Goedkoop hotel op gunstige locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eén douche per etage is erg weinig. Kamers zijn gehorig.

    Hartelijke ontvangst.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,8
    goed genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    sfeerloos

    voor de prijs was het oké

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    5,8
    Bedden lagen goed, receptiemedewerkster behulpzaam toen we...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie, gehorig naar andere gasten toe, kamerverhuur spartaans (geen waterkoker, nachtlampje etc)

    Bedden lagen goed, receptiemedewerkster behulpzaam toen we opzoek waren naar een nachtlampje. Stond de Volgende dag gewoon op de Kamer.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,3
    Prima kamers, je krijgt waar je voor betaald.
    • Zakenreis
    • Stel

    Er is niet veel interactie met andere gasten of het personeel, maar dit vonden wij niet erg. Als je hier wel naar opzoek bent, is een ander hostel misschien een beter idee voor je.

    Prima kamers, je krijgt waar je voor betaald. Alles ziet er schoon en clean uit. Locatie is ook super. Er zit een Liddl op 5 minuten lopen, waar ze heerlijke broodjes hebben. Verder is het 15 min lopen vanaf Alexanderplatz, of de tram stopt ook voor de deur. Kortom wij vonden het super!

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    6,3
    De ligging bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het complete interieur (douches, wastafel, gevaarlijke waterkraan - warm betekent direct 100Celcius en kan brandwonden opleveren) is verouderd. Aan de andere kant heeft soberheid ook wel zijn charme. Je waant je nog in het Oostblok. De tv was stuk.

    De ligging bij het centrum.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    3,8
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    We kregen één kleine handdoek voor 3 dagen. We verbleven zeven nachten en op voorlaatste dag kregen we al geen tweede keer een handdoek, moesten hiervoor 1,5 euro betalen. Twee personeelsleden zijn net niet vriendelijk , andere vrouw zelfs onbeleefd! Nachtlawaai van mensen die op het binnenplein blijven rondhangen. Douches waren niet elke ochtend proper.

    de ligging slaapkamer was proper

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    5,4
    De ligging zeer centraal in een soort Amsterdam zuid wijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De gedeelde bad kamer en toilet zijn voor een hele etage. Dit is niet duidelijk aangegeven bij het reserveren. Dan lijkt het of je met 2 kamers een gezamenlijke badkamer hebt. Het sanitair is overigens zeer netjes. Maar als je daar niet op voorbereid bent kan dat een enorme tegenvaller zijn.

    De ligging zeer centraal in een soort Amsterdam zuid wijk. Goed bereikbaar met OV

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    7,9
    Heel centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We moesten het sanitair delen, maar dat wisten we van tevoren. Sanitair was wel heel schoon!

    Heel centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    4,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    6,3
    Prima slaapplek voor een relatief kleine prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was erg warm op de kamer, ramen konden wel goed open, maar het bleef heet.

    Prima slaapplek voor een relatief kleine prijs.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,0
    Goedkoop en locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Matras was te dun, heel slecht geslapen

    Goedkoop en locatie

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,8
    zeer schoon, schitterende ligging, tram voor de deur;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    vanaf 6 uur 's ochtends veel verkeerslawaai

    zeer schoon, schitterende ligging, tram voor de deur; 's nachts rustig

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    4,2
    Niets eigenlijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onthaal

    Niets eigenlijk

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Te warm

    Locatie

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,1
    Douches kunnen schoner
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douches kunnen schoner

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    5,8
    De kamer was basic, maar proper!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De gangen, toiletten en badkamer waren niet proper.

    De kamer was basic, maar proper!

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Pension Intervarko

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: