Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gasthaus zur Post (Hotel Garni) Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Dorfstrasse 11, 49549 Ladbergen, Duitsland

#4 van de 6 hotels in Ladbergen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 184 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Heel prettig hotel, aardige mensen, goed ontbijt (vers roerei), prima rolstoeltoegankelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een waterkoker op de kamer was fijn geweest. Geluiden van buiten (grasmaaier bijv.) hoorden we al redelijk vroeg, maar ja, we waren zo wel lekker op tijd aan het ontbijt.

    Uitstekende, zeer ruime kamer voor rolstoelgebruiker met eigen ingang! Extra breed dubbel bed en heel ruime badkamer. Erg vriendelijke en behulpzame mensen. Prima ontbijt. Hier komen we zeker nog eens terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Bovenverwachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken om 16.00 is ook echt inchecken om 16.00 want daarvoor is er niemand en is de deur op slot.

    Mocht mijn motor in een voorraadhok binnen zetten. Meestal krijg je een piepklein kamertje als je alleen bent, maar dit was een super mooie kamer! Vriendelijke ontvangst, lekker ontbijt. Ik kan het van harte aanbevelen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,5
    Vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn aankomst was niet bekend en er was geen kamer gereserveerd door booking.com, aldus de receptioniste van het hotel. Hotel was bij aankomst ook gesloten. Toevallig troffen we op de parking de receptioniste en hadden nog kamers vrij.

    Vriendelijk ontvangst, lekker ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,5
    Kort verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst was niet helder bij de medewerkster dat ik een kamer had geboekt. Daardoor was de kamer niet "op temperatuur". Verder prima kamer voor de deze prijs.

    Kamer alleen gebruikt voor overnachting, al vroeg vertrokken - voor het ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,6
    Uitstekend verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas geen waterkoker en koffie of thee op de kamer, om de dag mee te beginnen. Maar dit is maar een klein detail wat niet als enorme tegenvaller aangemerkt kan worden.

    Wij verbleven in het gasthuis achter het hotel. De kamers waren ruim, eigen badkamer en toilet. Personeel was heel aardig en dienstverlenend en het hotel had nog steeds de oude elementen van het vroegere posthuis, werkelijk prachtig. Hotel was midden in het dorp, dus alles op loopafstand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Wij hebben genoten van ons fietsweekend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamernummer 40 had 2 éénpersoonsbedden, gescheiden door een bedplank. De bedden kraakten verschrikkelijk als je bewoog, dit is niet bevorderlijk voor je nachtrust! De bedden van de andere kamers waren blijkbaar OK. Er was geen bar of geen mogelijkheid om 's avonds gezellig bij elkaar te zitten. Je moest een terrasje zoeken in het dorp maar veel gelegenheden waren er niet (of ze sloten al rond 10 uur).

    Het ontbijt was OK en de gastheer zeer vriendelijk. Hij bracht onmiddellijk warme gekookte eitjes. Je kon echter ook een andere eierbereiding vragen blijkbaar, maar dat hebben wij niet geprobeerd. Hij maakte de reservatie voor het diner in het nabijgelegen restaurant wat wel handig was want we waren met 10 personen. Ladbergen als locatie is ideaal als uitvalsbasis voor de fietstochten (oa naar Münster) die we gemaakt hebben. Er is een ijssalon naast de deur !!!!! We mochten onze fietsen binnen parkeren.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    10
    Erg goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg goed ontbijt. Zeer vriendelijke eigenaar. Ook handig was dat we vroeg in konden checken zodat we nog tijd hadden om die dag de omgeving te verkennen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    8,3
    knus en sfeervol hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was nu rustig, maar de kamers leken me vrij gehorig (deuren gingen erg hoorbaar open) en vloer kraakte.

    het was een erg gezellig en sfeervol hotel met open haard, goed verwarmde ruimtes, aandacht voor details. De kamer zelf was ook gezellig ingericht en verlicht. we hebben in het restaurant gegeten, kwaliteit van het eten was erg goed. ontbijt was lekker en goed verzorgd.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    5,8
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamers, gelijk het hotel het kraakte overal. Beschimmelde voegen, roest en kalk resten in de badkamer. Restaurant was 2 van de 3 dagen die we verbleven gesloten!

    Ontbijt was goed Personeel en eigenaars waren vriendelijk Diner was goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,1
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer vond ik oud. Was een.oud pand masr had ook mooiere kamers. Wij hadden.een.oude

    Lokatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Ik ben tevreden
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was behoorlijk hard

    Vriendelijk personeel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Het ontbijt was super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was super

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Heel sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    dekbedden zijn wat aan de korte kant.

    Heel sfeervol hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Prima hotel gezien de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig vertier in het hotel. kamers gedateerd.

    Vriendelijk personeel, behulpzaam. ontbijt was prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    6,7
    kamer goed,ontbijt lekker
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    te weinig brootjes , en geen warme maaltijd te krijgen daar.

    kamer goed,ontbijt lekker

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    6,3
    Vuil onder bedden mirren in suikerpot
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuil onder bedden mirren in suikerpot

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,5
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening TV stuk. Verder prima

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,9
    Ontspannen tussen twee dagen kerstmarkten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamers, goede bedden en douche/wc! Ontbijt was prima. Erg lekkere koffie!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    7,5
    Gezellig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen avondeten duur voor wat je kreeg.

    Heel gezellig gastaus.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    Prima kamer, uitstekend ontbijt, goed restaurant met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamer, uitstekend ontbijt, goed restaurant met uitgebreide wijnkaart

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    8,3
    Personeel wat er behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Soep was een beetje te zout.

    Personeel wat er behulpzaam. We konden onze fietsen schoonmaken en kregen zelfs poetslappen. Ook fietsen konden we stallen in de garage. Prettige flexibiliteit.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,5
    Betreft een hotel met sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben de eerste avond in het hotel gegeten. Dat was fors aan de prijs en niet heel bijzonder.

    Betreft een hotel met sfeer. Ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,5
    de entourage
    • Vakantiereis
    • Stel

    de entourage

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,2
    Locatie en gezellige ruimtes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie en gezellige ruimtes.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: