Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Erber Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Freisinger Straße 83, 85737 Ismaning, Duitsland

#2 van de 6 hotels in Ismaning

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 157 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,9
    Fijn Hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was verder rondom het hotel niet veel te beleven, wat voor ons verder geen probleem was omdat we er maar 2 nachtjes verbleven om München te bezoeken

    Mooie, schone, ruime kamers. Het restaurant in het hotel. Met de auto ben je redelijk snel in het centrum van München.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Perfect hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Het restaurants was heerlijk en het personeel was erg vriendelijk. We moesten om 2 uur 's nachts vertrekken en we kregen een ontbijtpakket voor onderweg. Heel erg bedankt hiervoor!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    8,8
    Zoals het hoort! Prima voor de doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers, geen geluidsoverlast, prima eten

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,8
    Een perfect hotel, wat rustig gelegen is, met mooi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het jammere was dat bus of trein niet op loopafstand waren.

    Een perfect hotel, wat rustig gelegen is, met mooi gerenoveerde kamers en een frisse uitstraling

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    8,8
    Gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gastvrij. Vriendelijk en attent personeel.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,2
    Erg vriendelijke mensen, staan direct voor je klaar en we...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg vriendelijke mensen, staan direct voor je klaar en we hebben er heerlijk gegeten!

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    De gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    De gastvrijheid.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    platte hoofdkussens

    ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,4
    Garage onder het hotel en een aardig terras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel geeft niet het gevoel dat je hun gast bent. Er hangt geen warme sfeer.

    Garage onder het hotel en een aardig terras.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: