Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gasthof Lerner

Vöttinger Straße 60, 85354 Freising, Duitsland

#4 van de 8 hotels in Freising

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 704 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,1
    Prima hotel voor een korte overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden niet zo vriendelijk ontvangen door de dame achter de receptie. Geen uitleg over hoe laat we konden ontbijten en waar, geen uitleg over de WiFi (je krijgt een bonnetje) of waar we de auto konden parkeren (achter het hotel). De sleutels werden op de balie gegooid. Ik heb geen lach gezien.

    Degelijke kamers, matras naar mijn wens wel te zacht maar goed te doen, badkamer prima. Ontbijt uitgebreid met verse broodjes en genoeg beleg. Thee en koffie wordt aan tafel gebracht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,5
    Fijn hotel met goede service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer - Standaard Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kinderbedje bijgeboekt, maar stond niet op onze kamer toen wij arriveerden. Even gevraagd en toen was het alsnog vrij snel geregeld.

    De kamer was prima en goed ontbijt. Vriendelijk personeel en avondeten in het restaurant was ook prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    6,3
    niet goed, niet slecht, normaal voor goedkoop gasthof, alhoewel 92 Euro niet echt goedkoop is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer chagrijnige oude dame aan de receptie, die ons bij inchecken ruim 5 minuten liet wachten

    Kamers en ontbijt goed voor een hotel op doorreis. Verder niet echt bijzonder, en daarom geen omreis waard

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,3
    Het personeel was aardig.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor € 84 vond ik de kamer behoorlijk basis het eten in het restaurant was ook niet veel soeps het ontbijt was op zich wel oké .. waardeloze bedden mijn partner en ik hebben bijna geen oog dicht gedaan waardeloze kussens het eten wat we besteld hadden was ook niet veel soeps personeel was wel aardig maar de professionele foto’s van de kamer online en de realiteit was een te groot verschil. Het personeel was aardig.. Voor de rest vond ik het eigenlijk allemaal wel tegenvallen ik verwacht toch wel iets meer voor € 84..De lampen die boven de bedden hingen waren ook waardeloos want je stotte elke x je kop eraan

    Het personeel was aardig.. Voor de rest vond ik het eigenlijk allemaal wel tegenvallen ik verwacht toch wel iets meer voor € 84

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    9,6
    Meer dan goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is aan te raden om altijd je eigen kussen mee te nemen aangezien ze in de rest van Europa bierviltjes als kussen beschikbaar stellen. Dat was niet alleen in dit hotel maar overal waar we geweest zijn.

    Mooie kamer met balkon. Wegens omstandigheden was het restaurant gesloten, dit was bekend bij boeking. Er is genoeg te vinden aan restaurants. Je zit op loopafstand van de Weihenstephaner brouwerij. Waar we overigens fantastisch gegeten hebben. Het ontbijt was perfect. Genoeg keus voor iedereen. Ik raad het aan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Een zeer verzorgd hotel op een mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het jammer dat de bar maar tot 23u op was, want ik graag nog een drankje gedronken later op de avond.

    Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De receptie legde ons duidelijk uit waar we het openbaar vervoer konden vinden en wat de dienstregeling was. De kamers zijn ruim en schoon. Het ontbijt is zeer goed verzorgd en alle etenswaren zijn vers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    Vriendelijk personeel dat hun best deed om het comfortabel...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel dat hun best deed om het comfortabel te maken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel als overnachting op doorreis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm op de kamer

    Bedden en ontbijt waren goed. Aardig personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    3,8
    Veel te veel herrie op straat, we zaten aan de voorkant,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te veel herrie op straat, we zaten aan de voorkant, geen airco veel te warm dus de ramen konden niet dicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,2
    Voldeed ruimschoots.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een reünie in de badkamer.

    Zeer ruime kamer en badkamer. Uitgebreid ontbijt. Erg vriendelijke bediening.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    9,6
    Zeer schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai buiten

    Zeer schone kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,9
    Nette overnachting voor mensen op doorreis zoals wijzelf. Freising zelf zeker ook eens bezoeken..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop is aan vervanging toe in de badkamer.

    Heerlijk ontbijt. En zeer gastvrij.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,6
    gekozen voor dit hotel omdat het dicht bij de luchthaven van München ligt.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijk personeel en een goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    De kamers waren super netjes en schoon.
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren super netjes en schoon. Het ontbijt was top,vers en veel keus. Boven verwachting

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Goed hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer - Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 1 nacht

    Bar sluit om 22:00

    Prima Wifi

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,7
    De bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lagen aan de voorkant waar vanaf 6 uur in de ochtend veel verkeer langs komt

    De bedden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    Heel goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer - Standaard Plus
    • Verbleef 2 nachten

    Niets. Alles was zoals verwacht.

    Heel goede prijs kwaliteit verhouding. Helemaal niet duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,6
    Geweldige aardige mensen, prismaontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaaierige weg voor deur.

    Geweldige aardige mensen, prismaontbijt.Goede service. Schone kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    9,2
    Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Familiale sfeer. Aangenaam personeel. Ruime parkeergelegenheid. Rustige kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,5
    Prima hotel dichtbij vliegveld!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Menu kaart mag gevarieerder en dus uitgebreider.

    Het vliegveld ligt 15 min van het hotel en dat was voor mij een pre.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    Ontbijt top, personeel heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep

    Restaurant is op vrijdag en zaterdag dicht, maar wel leuk alternatief in de buurt aanbevolen. Spoor ligt wel dichtbij het hotel.

    Ontbijt top, personeel heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    10
    Mooie nette slaapkamer en ruime badkamer.
    • Gezin met oudere kinderen

    Iets te zachte kussens, maar dat is een persoonlijke voorkeur!

    Mooie nette slaapkamer en ruime badkamer. Het was er rustig en geen last van verkeer of kerkklokken ondanks het feit dat het gelegen is aan de straatkant. Lekker uitgebreid ontbijt. Vriendelijke mensen. Gratis parking en Wifi. Goed gelegen aan de rand van Freising en relatief dicht bij de luchthaven van München. Freising, prachtige gezellige stad.

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    10
    De reden dit hotel te kiezen was in de eerste plaats de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De reden dit hotel te kiezen was in de eerste plaats de locatie, welke niet te ver gelegen was van het vliegveld van München. (ongeveer 20 minuten rijden) Daarbij had het restaurant in de avond en het ontbijt de volgende dag voor mij ruim voldoende keuze.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Heerlijk uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zaterdags en zondags is de bar en het restaurant niet open. Waren wel zo vriendelijk dat we een flesje konden kopen wat je op je kamer kon opdrinken

    Heerlijk uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    6,7
    Ja prima ontbijt eenvoudig maar alles aanwezig
    • Stel

    Aankomst ,medewerkster aan balie niet charmant nietvrolijkmaar .

    Ja prima ontbijt eenvoudig maar alles aanwezig

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    9,2
    Vriendelijke mensen .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was erg warm !En de deur open was niet echt een optie door het lawaai van het verkeer..

    Vriendelijke mensen .goede bedden .heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,1
    prima service en personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lawaaierige lokatie aan drukke doorgaande weg.

    prima service en personeel

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    6,7
    Het bed en erg schonn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg lawaaiig aan de straatkant en erg warme kamers voor in de hitte.

    Het bed en erg schonn

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaaierig en weinig vriendelijke mensen

    Ontbijt

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: