Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gasthof zum Rödelseer Schwan Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Buck 1, 97348 Rödelsee, Duitsland

#2 van de 3 hotels in Rödelsee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 230 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Iets verder van de snelweg dan gewoonlijk maar een prima overnachtingsadres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    We konden er niet dineren maar op 100 meter afstand was er een dorpsrestaurant met heel goed eten. De hoteleigenaar reserveerde voor ons een tafel.

    Ontbijt was simpel, kamers waren heel goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Heel erg basic, meer een hostel gevoel dan een gasthof. Ontbijt begon pas om 08:00 en aangezien wij om 07:00 moesten wegrijden hebben we dit helaas gemist.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    zeer prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    kamers eenvoudig maar netjes, zo ook de badkamer. zeer goed ontbijt. vriendelijke ontvangst en goed verzorgde keuken met streek gebonden gerechten. Zeer leuke omgeving vooral voor bezoeken van wijn boeren etc. leuke historische plaatsen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    8,3
    Had wifi code nodig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Had wifi code nodig. stond nergens vermeld. Moest hiervoor naar de receptie maar deze is in het hoofdgebouw. Was laat terug dus geen zin meer. Wifi code moet eigenlijk niet nodig zijn of op de kamer klaarliggen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    9,6
    Prima locatie op de weg naar München en Salzburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk onthaal, prima parking. Ruime, nette kamer. Prima ontbijt en avondeten met vlotte en vriendelijke bediening. Budgetvriendelijke prijzen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel, maar niet zo gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen op zondag aan en het hotel is dan blijkbaar vanaf 12 uur dicht. De eigenaar vond het niet zo leuk dat we om 17.30 uur aankwamen. Verder leek het of we de enige gasten waren in het grote hotel.

    Leuk dorpje met prima schoon en mooi hotel. Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    was op de heenreis naar oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen oordeel

    het ontbijt was goed en de kamer was ook prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Prijs/ kwaliteit goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nuttigen van drankjespas vanaf 17.00 uur c.q. Alleen mogelijk tijdens dinertijd.

    Nvt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    Goed verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitbaters van het hotel kwamen nogal nors over.

    Rustige ligging. Uitgebreid ontbijt. Private parking.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Het was een aangename pauze op onze terugreis naar Belgie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het was zeer goed,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Wij waren op doorreis voor ons prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Menukaart niet zo uitgebreid.

    Vriendelijk onthaal nette kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Verblijf was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi. Was er wel, maar duurde lang voordat het er was.

    Ontbijt was goed. Rustige ligging. Was maar voor 1 nacht. Avondeten was ook goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    5,4
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van de kamer

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,6
    Keurig hotel, goede schone kamers en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het niet weten.

    Keurig hotel, goede schone kamers en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    8,3
    Prettig en rustig hotel met vriendelijke bediening en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar bij de receptie was niet erg vriendelijk.

    Heerlijk rustige omgeving. Gezellige eigenaresse, zeer attent.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,9
    uitgebreid ontbijt/ mooie ligging/vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen lift relatief duur

    uitgebreid ontbijt/ mooie ligging/vriendelijk personeel/prima kamer/ gratis wifi, ook voor meer apparaten je krijgt een code voor zes uur dat je ingelogd bent en indien nodig krijg je nieuwe code

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,6
    Heel schoon en omdat wij op doorreis waren heel fijn dat er...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets.

    Heel schoon en omdat wij op doorreis waren heel fijn dat er in het bijgebouw waar wij zaten een terras met koelkast en geldpotje was waar we op ons gemak niet te duur konden verposen.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,2
    We waren op doorreis dus we zijn maar 1 nacht gebleven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Enig minpuntje was de WIFI. Je kreeg toegang voor 6 uur en voor maar één apparaat.

    We waren op doorreis dus we zijn maar 1 nacht gebleven. De kamer was zeer schoon en alles was compleet. Eten was zeer goed.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    In dependance: basic maar verder helemaal naar wens.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In dependance: basic maar verder helemaal naar wens. Schoon, veel stopcontacten voor opladers etc, ruime badkamer. WiFi gaf wat gedoe.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    8,8
    Het gemoedelijke en gastvrije.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Als gevolg van wegwerkzaamheden slecht aangegevenn na de autobaan vanuit het zuiden.

    Het gemoedelijke en gastvrije.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    6,5
    Restaurant is prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Herrie van terras. Geen airco

    Restaurant is prima

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    5,4
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer in dependance. Spartaans. Internet maar voor 6 uur. Ontbijtruimte te klein

    Goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    9,6
    de rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    de rust

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,1
    Jammer, dat we in het bijgebouw moesten slapen en niet in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer, dat we in het bijgebouw moesten slapen en niet in het hoofdgebouw

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    7,1
    prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima ontbijt

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: