Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Altstadt-Hotel Köln

Lintgasse 14, Altstadt-Nord, 50667 Keulen, Duitsland

#13 van de 40 B&B's en herbergen in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 504 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,9
    Lekker eend eten bij Karibik aan de rijn, jazz bij Papa Joe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen receptie maar sleutels uit een automaat, veel trappen en gen lift, niet te bereiken met de auto om bagage uit te laden of in te laden en geen ontbijt maar dat kun je overal gaan eten

    Super lokatie, midden de Altstadt, niet duur en erg ruim

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,8
    We gaan zeker terug naar deze plaats! Lekker centraal.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij konden goed 4 trappen op lopen, maar voor minder valide mensen is het niet geschikt.

    De kamer was lekker ruim en licht. Het personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    6,3
    Prijs kwaliteit verhouding is oke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pure basis. Geen luxe maar dit stond wel aangegeven. Moeilijk te vinden. Geen parkeergelegenheid en parkeren is heel duur in de nabijgelegen parkings. Bij ontvangst moesten we enkel papiertje invullen en kregen we de sleutel. Kamer was nog niet klaar bij aankomst om 13u. Voor de rest geen contact meer want je hebt gewoon de sleutels van het gebouw. De bedden waren redelijk hard en weinig verduistering in de kamer. Paar lampjes waren kapot, onder andere dat van de douche waardoor je in het donker moest douchen.

    Prijs kwaliteit verhouding is oke. Enkel de basisbehoeften zijn aanwezig zoals een bed, kast, badkamer met kleine douche en wc. Alles was proper. Locatie is het beste. Dichtbij het centrum, de Rijn en de Dom van Keulen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Geweldig !!!! Heel centraal en alles dichtbij !!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor mij was er niets, dat beter kon. Kan me voorstellen, dat mensen, die lichamelijk moeite hebben om trappen te lopen problemen krijgen. Geen lift aanwezig.

    We waren daar in het weekend en om die reden was er niemand aanwezig en moesten we op een andere manier de sleutel zien te bemachtigen, maar ook dat was goed geregeld. Kamers erg ruim, schoon en alles voorhanden. Ontbijten moest je buiten de deur, maar was op loopafstand en erg dichtbij. Kan bij Extrablatt, maar vond ik erg prijzig. Op datzelfde plein waren voldoende mogelijkheden om te ontbijten tegen een wel erg redelijke prijs. Heel centraal gelegen en dat was erg prettig !!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,9
    Pluspunten en minpunten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene van de badkamer, veel trappen omhoog,

    Goede wifi, leuke kamer, vriendelijk personeel. Een top locatie midden in Keulen. Veel te doen in de buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    9,5
    Centraal makkelijk vriendelijk schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets. Wie alleen een fijne makkelijke plek zoekt om te slapen en verder geen hotel faciliteiten zoekt zoals lobby, bar of pool is op de goede plek.

    Perfecte locatie! Centraler kan niet! Je stapt uit de deur en staat op de kerstmarkt. Erg vriendelijke informele sfeer. Prettige aardige mensen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,8
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie. In het centrum maar toch rustig! Kamer is ruim en netjes.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,1
    Geen eigen badkamer en geen ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen eigen badkamer en geen ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,7
    Prima keurig hotel, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In- en uitchecken, lawaai v binnenplaats

    Ruime schone kamer, goede locatie in de altstadt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    Leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was proper en dicht bij het centrum! Uitstekende locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Andere kamer dan de foto's Snachts koud ivm te dunne deken. Wij slapen liever niet met de verwarming hoog!

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,9
    Leuk weekend op toplocatie in Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken werden tussendoor niet verschoond. Dit wisten wij niet dus was beetje vervelend

    Locatie was geweldig en kamer was mooi ruim en fijn bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    Dichtbij de finish van de triathlon omdat we daaraan mee gedaan hebben
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Adres lastig te vinden

    Schone kamers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    6,3
    Niemand gezien : geen personeel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niemand gezien : geen personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    9,6
    Goeie prijs, midden in het centrum, prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goeie prijs, midden in het centrum, prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    10
    We hadden een kamer met gedeelde badkamer gereserveerd maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met gedeelde badkamer gereserveerd maar we kregen er een met eigen badkamer omdat die kamer niet bezet was. Tegen dezelfde prijs.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    9,2
    Alles was netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was netjes en schoon. Het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    10
    Wij gingen voor de kerstmarkten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Er was geen ontbijt Kamer was zeer god

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    6,3
    Was prima, maar we hebben niemand van het personeel gezien.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt moesten we zelf regelen

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    9,5
    Toplocatie in hartje Keulen!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel trappen. Voor ons geen probleem. Voor oudere misschien wel...

    Toplocatie in hartje Keulen! Vriendelijke ontvangst en persoonlijke sfeer. Het is geen typisch hotel, geen lobby of andere typische hotel faciliteiten. Alleen een kleine receptie en dan de kamers. Die zijn ruim, schoon en van alles voorzien wat nodig is. Bedden waren ook goed. Wie alleen een schone en leuke slaapplaats zoekt in loopafstand van de meeste attracties van Keulen is daar op zijn plaats! Wie een Hotel met alles erop en eraan zoekt moet naar een groter Hotel gaan (en het dubbele betalen ;) )

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    9,6
    Locatie zeer centrale, in het historische hart, ca.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Openingstijden receptie, hoewel duidelijke en tijdige aanwijzing voor self- check in/uit.

    Locatie zeer centrale, in het historische hart, ca. 10 minuten lopen vanaf Hauptbahnhof. Zeer ruime, nieuw ingerichte kamers. Heerlijke matrassen, ruime douche. Goede wifi verbinding.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    4,2
    Het hotel was ideaal gelegen in het centrum van Keulen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer zelf was niet proper. Er lagen nog enkele haren op het bed en ook onder het bed was duidelijk niet gekuist. Bovendien hing er een erg onaangename geur in de slaapkamer en badkamer.

    Het hotel was ideaal gelegen in het centrum van Keulen. De parkeermogelijkheden waren voldoende aanwezig in de omgeving, wel telkens tegen betaling.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    9,2
    Locatie zeer goed in de centrum toch rustig in de steeg.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De verwarming staat op nul . Je moet het zelf aan zetten. Geiser staat op de minimum als je niet weet hoe er moet heb je koude douch. Op de Boeking keuze voor inchecken gekozen , maar de kamer is pas v.a. 13.00 klaar.

    Locatie zeer goed in de centrum toch rustig in de steeg. Schoon en met harde vloer dus geen stof. Ruime 2 persons kamer. In de buurt van restaurants.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    7,1
    centrale ligging, grote kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    beperkte in-en uitcheckuren; telefoon werd bv om 10.30 niet beantwoord; uitchecken pas vanaf 9.00. ongezellige kamer, maar was maar voor 1 nacht tja

    centrale ligging, grote kamer

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,8
    Uitstekende locatie midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer wordt verhuurd tot 11 uur 's ochtends. Toen we na het ontbijt om 10:15 terugkwamen om de koffer te pakken en nog even van het toilet gebruik te maken, bleek de schoonmaakster al druk bezig te zijn op de kamer. Op zo'n moment voel je je niet meer welkom, terwijl de kamer nog gewoon tot je beschikking zou moeten staan. Dat hebben wij als onprettig ervaren.

    Uitstekende locatie midden in het centrum. Parkeergarage Heumarkt op een steenworp afstand. Ontbijten kan om de hoek bij Extrablatt. Grote kamer met goed meubilair. Prettige ontvangst.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,3
    De locatie midden in de binnenstad op loopafstand van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    er was een lampje dat het niet deed en de automatische lichtschakelaar in de hal was wel erg zuinig afgesteld, hetgeen we ook gemeld hebben

    De locatie midden in de binnenstad op loopafstand van het Station en een aantal belangrijke musea en kerken. Wij vonden het een zeer rustige plek, maar waren en niet in het weekend

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    6,7
    - Locatie is goed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Geen zeep ofzo in de douche. - Kuispersoneel kwam reeds om 10u00 zonder enige verwittiging de kamer binnen terwijl we pas om 11u00 moesten uitchecken. - Beetje duur voor wat het uiteindelijk was. - Geen parking

    - Locatie is goed!

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    10
    ligging prijs kwaliteit
    • Zakenreis
    • Stel

    nvt

    ligging prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,5
    Ruime, schone kamer op een toplocatie in Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedeelde badkamer. Kamer is groot genoeg voor een kleine badkamer er in.

    Ruime, schone kamer op een toplocatie in Keulen

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,2
    Mooie kamer, zeer vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks!

    Mooie kamer, zeer vriendelijk onthaal

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    6,3
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Somber en eenvoudig

    Centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    8,8
    Vriendelijke ontvangst, prima ligging en kamer in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt ter plaatse. De vele trappen kunnen voor sommigen lastig zijn.

    Vriendelijke ontvangst, prima ligging en kamer in orde.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Mooie ruime en schone kamer, vriendelijk personeel en een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie ruime en schone kamer, vriendelijk personeel en een uitstekende locatie; midden in de stad met vele restaurants op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,3
    Ideale plek midden in centrum van Keulen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ideale plek midden in centrum van Keulen. Keurige ruime en lichte kamer.

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    9,6
    De ruime kamer met veel licht en de centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ruime kamer met veel licht en de centrale ligging

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    6,7
    Ruime lichte kamer, centraal gelegen in de binnenstad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ruime lichte kamer, centraal gelegen in de binnenstad.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Altstadt-Hotel Köln

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: