Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Göbel`s Hotel Quellenhof Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Brunnenallee 54, 34537 Bad Wildungen, Duitsland

#11 van de 21 hotels in Bad Wildungen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 315 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Goede hotelkamer, met lift gemakkelijk bereikbaar, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door drukke bezetting was het bij het ontbijtbuffet wel een beetje dringen

    Goede hotelkamer, met lift gemakkelijk bereikbaar, prima ontbijtbuffet, goede parkeergelegenheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,5
    Centraal gelegen hotel, lekker ontbijt, goede uitvalsbasis.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douchen in bad, uitzicht heel matig (kamer 508, comfortkamer), personeel correct maar zeker niet hartelijk.

    Schone kamer, netjes ingericht, gratis parkeerplaats, centraal gelegen, goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben à la carte gegeten in het restaurant maar hun kaart bestaat enkel uit 3 menu's waaruit je kan kiezen. Geen aparte kaart met voor- en hoofdgerechten. De bediening was te snel, ons aperitief was nog maar net gebracht of ze waren daar al met het voorgerecht.

    Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. Het hotel ligt centraal gelegen waardoor je te voet of met het openbaar vervoer je kan verplaatsen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Ontbijt was perfect, prima bedden en schoon sanitair
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was perfect, prima bedden en schoon sanitair

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    5,0
    ontbijt goed-buffet avond redelijk-kamer prima maar douche...
    • Vakantiereis
    • Stel

    -douche heel klein met plakkend plastic gordijn en dom geplaatste kraan waardoor je of koud of heet water krijgt- één lift is wel erg weinig voor 5 etages-zwembad is wel erg klein kun je niet in zwemmen-

    ontbijt goed-buffet avond redelijk-kamer prima maar douche veel te klein

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    Prima ontbijt en diner in buffetvorm.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Op moment van verblijf veel werkzaamheden. Moest door garage naar kamer. Dat was minder romantisch.

    Prima ontbijt en diner in buffetvorm. Ook als singlereiziger ruime tweepersoonskamer. Prima spa. Mooi en leuk art-deco stadje én tevens grootste Kurpark van Europa. Prachtig gelegen in de heuvels. Leuk gelegen aan de sprookjesroute.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    5,4
    Welness
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gastvrijheid. Je kreeg net niet de sleutel toegeworpen. Geen informatie. Op de vraag waar kan ik parkeren "Oh hier in de garage, anders 2 straten verder. Geen informatie over de kamer/kluis. En als je iets heel beleefd in het Duits vroeg, werd er diep gezucht en kreeg je nauwelijks antwoord. Toen ik voor de zoveelste keer naar beneden moest voor informatie, en aangaf waarom dat niet bij het inchecken meteen werd verteld kreeg ik als antwoord "nu weet je het toch". Maar ik moest wel telkens van 6 hoog komen. De kamer was geen 150 Euro waard. Badkamer rommelig (gekreukelde douche gordijn) en kleine raampjes hoog. Nee niet weer. Jammer.

    Welness

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    8,8
    veel keuze bij buffet zowel ontbijt als diner.
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel keuze bij buffet zowel ontbijt als diner. De rust in het hotel

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    10
    Heel mooi en netjes hotel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Heel mooi en netjes hotel!

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    5,8
    Locatie, Parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wordt een beetje vergane glorie, tijd voor een opknappertje.

    Locatie, Parkeren.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: