Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Atlantic Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Zadekstr. 1a, 12351 Berlijn, Duitsland

#402 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1381 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,5
    Goed hotel met uitgebreid ontbijtbuffet, wel jammer dat je de lift 's avonds niet kunt gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Je kon 's avonds (na 22 uur of zo) de lift niet meer gebruiken (en op de dag van vertrek deed hij het niet) en wij hadden een kamer op de bovenste verdieping, deze was erg warm (na een warme dag van 30-35 *C), douche in bad zonder grepen aan de muur dus waarschijnlijk wat lastig voor oudere mensen. Amper bruine broodjes bij buffet. Luxaflex voor ramen niet heel erg verduisterend.

    Ruime kamer met goede bedden en klein koelkastje, uitgebreid ontbijtbuffet, late check out.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel had beter gekund.

    Locatie en de busverbinding naar de binnenstad. Op de hoek bij het hotel een goed restaurant waar je tot laat nog kon eten of nog een drankje kon nuttigen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Ontspannen verblijf in Berlijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    n.v.t

    Het hotel was (ontzettend) schoon, vriendelijk personeel, goed ontbijt (er werd goed in de gaten gehouden of er nog voldoende was). De lift is na vertrek van de receptioniste buiten gebruik. Het is misschien handig om dit bij de informatie te vermelden. Wij vonden dit geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat dit voor anderen wel het geval is.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,3
    Leuke stad voor een weekje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was een beetje karig, in ieder geval niet wat wij gewent zijn. broodjes, toast en een bakje slappe koffie.

    Kamer en sanitair keurig schoon en netjes. Bediening een beetje nors maar wel vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    3,3
    Slecht, zonde van het geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen badstop, gordijnen konden de kamer niet donker maken, spreken geen engels in het hotel en hebben geen lounge, ontbijt elke dag hetzelfde, harde bedden, mini tv, viel vies tegen allemaal

    De locatie, vlakbij een winkelcentrum

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,3
    Geen spijt van dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn reisgenoot kreeg een kleine eenpersoonskamer zonder raam, er was alleen een bovenlicht. De receptie vertelde dat ik, die ook een eenpersoonskamer had gereserveerd en een ruimere kamer mét raam, geluk had gehad. Ontbijtaanbod matig en ontbijtzaal beperkt. Niet alle receptionisten waren even prettig.

    Het hotel is rustig gelegen. De kamer (plus sanitair) was eenvoudig maar schoon en compleet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Super weekend met topper de rondleiding "BMW motorfiets fabriek"
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het TV tje van 24" was iets te klein als je op bed lag. Was niet zo erg want na een dag Berlijn centrum bezoeken sliep je snel om de volgende dag weer naar het Centrum te gaan

    goede kamer, goed ontbijt. Voor het avondeten maakte we gebruik van het Mexicaanse Tequila Steakhouse op 50 mtr afstand. Zeer goede prijs/kwaliteit. Op 15min lopen van Shoping center en U-bahn.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Goed verzorgd ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Povere inrichting slaapkamer -maar voldeed.

    Geweldig ontbijt en mogelijkheid tot kopje thee op de kamer na een lange dag in de stad. Mc Donalds om de hoek / capuchino.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,3
    Prima hotel voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen waren doorgelegen. Wij verbleven slechts een nacht in dit hotel en hebben het daarom zo gelaten, maar voor meerdere nachten was het matras echt te slecht voor je rug. De metro was ruim 10 min lopen en om in het centrum te komen moest je ruim 20 min in de metro.

    Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Geen echte luxe, maar dat kan ook niet voor die prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,4
    Het ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een 2 persoonsbed geboekt zoals er word geadverteerd. Echter waren dit 2 losse houten bedden met een behoorlijke ruimte ertussen. Het hotel was hierin absoluut niet klantvriendelijk om dit op te lossen.Het alternatief was een rokers kamer. De jonge dame bij de balie was zeer onvriendelijk. Wij komen hier zeker niet terug. En mede hierdoor niet aan te bevelen.

    Het ontbijt was prima! Warme broodjes en voldoende keus. Vanaf het Hotel kun je makkelijk met het openbaar vervoer naar Berlijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    10
    Leuk hotel voor een mooie prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets duidelijkere uitleg hoe met openbaar vervoer te reizen en wat de snelste routes zijn. Na dag 2 waren hadden we onze weg hierin gevonden.

    Mooie schone kamer en erg vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Prima verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De televisie met weinig kanalen

    De locatie van het hotel en de ruime kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    4,6
    Niet doen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel die de vragen niet kon beantwoorden.

    dat m'n bed opgemaakt was.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Mooi schoon, prima kamers en heerlijk vers ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan balie erg zakelijk, niet heel hartelijk

    Mooi schoon, prima kamers en heerlijk vers ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,8
    In het dure Berlijn is dit een betaalbare aanrader!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan hier kort over zijn , alles is keurig in orde. Schone ruime kamer , goed ontbijt , makkelijk parkeren , keurige prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    Goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Weinig goede restaurants vlakbij de locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    5,8
    Lage prijs dus verwachting was niet al te hoog.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel,maar zie ik heel veel in Berlijn

    Lage prijs dus verwachting was niet al te hoog.Goede bedden,rest gedateerd

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,8
    Gekregen wat we zochten
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Heerlijk ontbijt.Uitgebreid vers steeds voldoende.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,9
    prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Geen bar zoals in de brochure beschreven stond. Nergens de mogelijk om te zitten voor een spelletje te doen of iets te drinken

    goed ontbijt,schoon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Voor korte vakantie prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was “gewoontjes”. Slechte slappe koffie

    Goede en schone kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    4,2
    Bushalte voor de deur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongezellige ontbijtkamer, waarom is de desk vd receptie zo hoog?

    Bushalte voor de deur

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    parkeren op straat was goed en gratis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    parkeren op straat was goed en gratis

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    6,7
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douchen in bad was lastig. Geen houder douchekop. Lift stuk (en kamer op 3 hoog)

    Ontbijt was top, kamer oke.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,5
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede bedden en een heerlijk ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    6,7
    De kamers waren zeer eenvoudig, sober ingericht maar wel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er staat op de website dat het hotel met de bus te bereiken is in 15 min maar het was zeker 25 min en er staat ook niet duidelijk vermeld welke halte je moet afstappen! Was dus even lastig te vinden! Ook de buschauffeur wou/kon geen duidelijk antwoord geven. Het ontbijt was zeer sober en geen variatie. De kamers waren heel slecht verduisterd waardoor je al wakker was wanneer de zon op kwam.

    De kamers waren zeer eenvoudig, sober ingericht maar wel heel proper. Jammer dat er geen internationale zenders op tv waren wanneer je even wou relaxen.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,1
    ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    slechte en te grote kussens matras zakt in kamerdame keek boos bij het willen ophalen van handdoeken toen we om half 10 niet klaar waren, echter wij hebben sowieso late checkout....

    ruime kamer nette kamer betaling

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    7,1
    Gratis wifi en rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een niet-rokers kamer gevraagd met douche en kregen een rokerskamer met bad. Ondanks het aanwezige douchegordijn kon je niet rechtstaan omwille van de schuine wand.

    Gratis wifi en rustige ligging.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    6,7
    Nette kamer, normaal ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet te regelen vloerverwarming. Was erg ( te) warm op de kamer en in het hele hotel, dit maakte het onprettig.

    Nette kamer, normaal ontbijt.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,2
    Het personeel waren aardig en vriendelijk,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er was geen gratis Parker plaats bij de hotel

    Het personeel waren aardig en vriendelijk, De hotel was schoon en warm genoeg in de wentertijd

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    8,3
    Uitgebreid ontbijtbuffet,rustig hotel, genoeg parkeerplaats...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Uitgebreid ontbijtbuffet,rustig hotel, genoeg parkeerplaats en dat is uniek in Berlijn!

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,3
    Het goede restaurant om de hoek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het goede restaurant om de hoek. De bushalte op 50 meter afstand, het vrije parkeren en de goede wifi-verbinding.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,1
    ontbijt was oke
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    vuile tapijten en versleten handdoeken.niet alle personeel deed moeite om ons te willen helpen in het engels.

    ontbijt was oke

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    7,5
    Ligging en eenvoud
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging en eenvoud

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    7,5
    prijs-kwaliteit, fijne douche, goed bed, snelle verbinding...
    • Zakenreis
    • Stel

    gehorig, (te) warme kamer (temperatuur was zelf niet te regelen)

    prijs-kwaliteit, fijne douche, goed bed, snelle verbinding WIFI, ontbijt

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Atlantic

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: