Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Gretescher Hof Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Sandforter Str. 1, 49086 Osnabrück, Duitsland

#33 van de 34 hotels in Osnabrück

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 256 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    5,6

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    4,2
    Kamer was proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warme kamer! Geen ontbijt mogelijk! 3de bed in kamer was niet in orde (ondanks dit aangevraagd was) Fout bij boeking (er waren 3 kamers gereserveerd ivp 1 kamer voor 3 personen) Personeel gemaakt vriendelijk en weinig behulpzaam Slechte ontvangst wifi

    Kamer was proper

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    7,1
    Wel aardig maar niet meteen voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen koffie/thee faciliteit op de kamer. Enkel dekbedje en in de kast verder niets was te weinig, het sneeuwde buiten.... Kamer aan de doorgaande weg, met het raam open hoorde je het verkeer erg goed.

    Ontbijt was goed. Bedden en kussen waren goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,9
    Goed voor overnachten gunstige ligging
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De douche en kraan bij het sanitair waren kapot of werken niet naar behoren

    De ligging van het hotel Osnabrück goed bereikbaar met het openbaar vervoer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    5,8
    Het ontbijt was prima, personeel erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer op 2 hoog, maar er was geen lift aanwezig om de met de kinderwagen omhoog te komen. Eenmaal aangekomen op de kamer, deed het licht het niet. Alles was ook aan elkaar gesloten dmv verlengsnoeren. Daarnaast ontbrak er een stopcontact, je kon zo de muur in kijken. Er hingen 5 spinnen verspreid over de kamer aan het plafond. Er ontbrak een groot deel van het gordijn. Het zag er allemaal heel armoedig en onveilig uit. Ik zou hier voor geen goud nog eens heen gaan!

    Het ontbijt was prima, personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    2,5
    5
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ik vind dat wat wij gezien hebben beter zou kunnen ,onze kamer was niet bepaald op de vloer schoon om te zeggen kranen+bad waren niet schoon en we hebben maar 1 schoonmaakster gezien die eigenlijk alles moet doen wat op de website staat aangegeven is dat er een bowlingbaan is en een restaurant maar dit is er allemaal niet meer al heel lang dicht allemaal waarschijnlijk door te weinig personeel. het centrum ligt ruim genomen met de bus 20 min van het hotel het ontbijt ging wel redelijk . ik heb ook geen twee sterren gezien eigenlijk nog geen 1 waard vinden wij .heb zelf in dit werk gezeten een goeie 20 jaar ik zal zeker niemand aan raden daar heen te gaan ik denk ook dat er veel gast arbeiders logeren en ik ben van mening dat je alles niet mooier moet maken op zo een website als booking.com dat je er dingen op zet wat er zeker niet eens is .vr gr alette

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,8
    Je betaald weinig dus kun je ook niet veel verwachten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst was er geen receptionist aanwezig. Na enig rondbellen kregen we, meerdere hotelgasten, de cijfercode van de sleutelkluis bij de ingang waar we onze sleutels uit konden halen. De parkeerplaats had een onhandige uitrit. Wifi was slecht.

    De kamer en de badkamer waren schoon. De stoel in de kamer zat lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    2,5
    Onaanvaardbaar, totaal af te raden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles, bij aankomst niemand aanwezig, telefoonnummer op de deur. niet opgenomen, na 2 uur telefonisch contact, alles vol, met veel pijn en moeite is er een taxi geregeld en werd ik naar een ander hotel in de stad gebracht. op een klein kamertje geplaatst. Hotel Grethesher Hof is al 7 weken zonder aanspreekpersoon. Nooit iemand te zien volgens de hotelgasten die wel een kamer hadden.

    niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,4
    Restaurant gesloten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant gesloten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    6,7
    de badkamer was geweldig met alle nieuwe snufjes maar het...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer was geweldig met alle nieuwe snufjes maar het restaurant 's avonds was niet beschikbaar

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,8
    we hebben bij een bezienen station een fles wijn gekocht en op de kamer op gedronken
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat wat op de internet staat klopt niet er was geen bar restorant

    ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor de prijs niets.

    goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was bloedheet, viel niet te regelen. Veel verkeerslawaai.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    5,0
    Hotel uit de jaren 70
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was nog niet klaar met verbouwing

    Ontbijt, karig maar wel goed en de bedden waren goed, voor de rest een zeer verouderd hotel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    5,4
    Veel gelachen en heerlijk gegeten in restaurant er vlak naast. Was verrassend goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein en muf.hygiëne matig. Personeel wel fantastisch.

    Ontbijt prima voor die prijs. Gratis wifi.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    5,8
    De ligging en de ruime parkeermogelijkheden waren de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Internet is voor velen onmisbaar, de beloofde Wlan bood nauwelijks tot geen bandbreedte, onbruikbaar.

    De ligging en de ruime parkeermogelijkheden waren de pluspunten

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    7,1
    Het hotel was goed bereikbaar en had voldoende...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wlan aanbieden is mooi, maar dan moet erwel capaciteit zijn, surfen was niet mogelijk.

    Het hotel was goed bereikbaar en had voldoende parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,1
    Locatie prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Electriek viel uit. We zaten vansf de vroege avond tot de volgende dag in het donker en konden onze telefoons e.d. niet opladen. Gemeld, maar 'er kon niets aan gedaan worden'. Behalve een erg aardig personeelslid, was er ook een bijzonder onaardige persoon.

    Locatie prima. Lekker ouderwets hotel.Een erg aardig personeelslid. Leuk restaurant naast hotel.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    gezelligheid en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen bemande receptie bij onze aankomst

    gezelligheid en vriendelijkheid

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: