Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gut Merödgen Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Merödgenerstraße 29, 52459 Inden, Duitsland

#1 van de 2 hotels in Inden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 151 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Prima hotel tegen een redelijke prijs. Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Keurige kamer met een prima bed. Leuk ingericht. Uitgebreid en lekker ontbijt. Avondeten ook prima in orde. Een prima uitvalsbasis voor de Nordeifel, Achen, Köln en Bonn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    goed hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Lekker en groot ontbijt met verse koffie en verse eitjes, gemaakt zoals je het zelf graag hebt. Zeer vriendelijk personeel. Op wandelafstand van de Indemann, en de bruinkoolwinning. Gratis parking. Warme kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,7
    Je voelt je meer een bezoeker dan een gast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De achterkant daar waar de kamers liggen is even wennen want je verwacht een binnenplein maar daar is dan ook nog een appartementen complex neer gezet. Jammer van het historisch gebouw. Het restaurant lijkt me meer ingericht voor bruiloften en dergelijk gezien de tafelsetting. Wel smaakvol maar hadden we binnen gezeten dan voelde je wat misplaatst. Het bed had enkel een molton zonder laken erover.

    Het terras aan de voorzijde was prettig en we hebben er lekker gegeten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,5
    Prima hotel voor een paar dagen
    • Met huisdier
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel een mooi hemelbEd, wat prima lag, maar je kijkt tegen de spijlen van het bed aan tijdens even tv kijken

    Mooi hotel, lekker ontbijt en een ruime kamer met badkamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    Mooie locatie voldoende parkeer plaatsen goed restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles prima

    Mooie locatie voldoende parkeer plaatsen goed restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,0
    Goed en prettig, in de buurt niets te beleven. Hotel wel heerlijk rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De doucheruimte, deur sloot niet, beetje gedateerd

    Mooie, grote rustig gelegen kamer, gezellig terras, lekker ontbijt, goede diner mogelijkheden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Ruim, netjes en modern
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruim, netjes en modern

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,8
    ontbijt goed-slaapkamer en bedden O.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs is te hoog voor wat er geboden wordt!!! 105 euro voor 2 personen is te veel vind ik

    ontbijt goed-slaapkamer en bedden O.K

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    5,8
    Het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen receptie en lounge/zithoek aanwezig. Je moet door het restaurant naar de bar voor de sleutel van je kamer. Matrassen bedden Mogen worden vervangen. Badkamer is ook verouderd.

    Het restaurant. Vriendelijk personeel.Mooi landhuis.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    8,3
    zeer vriendelijk en vlot personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    zeer vriendelijk en vlot personeel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Gut Merödgen

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: