Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Gütersloh Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Berliner Straße 106, 33330 Gütersloh, Duitsland

#6 van de 9 hotels in Gütersloh

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 323 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    Als ze wat aan het parkeren doen,kom ik zeker volgend jaar terug.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Belachelijk,zeker als vaste klant dat je voor het parkeren 14€ per nacht moet betalen, ZEER KLANT ONTVRIENDELIJK!!!!!!!!

    Kamers uitstekend, vooral de kussens , en heerlijk koel op de kamer .ontbijt prima. Afstand naar het centum is maar een klein stukje lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,3
    Redelijk goed hotel maar kan echt beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is goed maar matig, heb betere gezien qua assortiment. Badkamer had vieze randen en het gat in de toilet was zwart van de kalk/aanslag. De deur van de badkamer schiet snel in magneet slot wat een knal geeft, dit hoor je regelmatig ook van andere kamers. Het twee persoonsbed is met 1.40 cm breedte veel te smal. Het is een veel te groot verschil dat de parkeer garage 14 euro per dag kost en er een klein stukje verderop geparkeerd kan worden op de P-markt voor 1 euro per dag.

    De kamer was goed van formaat en het is erg prettig dat er een (slaap) bank in staat. Die als bank lekker zit om TV te kijken/wat te drinken. Goede badkamer indeling.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,7
    Na 10 jaar was dit bezoek voor ons het laatste bezoek.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiene van de kamer en badkamer was minimaal.Na 10 jaar van tevredenheid,is het voor ons duidelijk dat uw hotel aan een enorme bezuinigings ronde bezig is.

    Na 10 jaar was ik tevreden . Het personeel is zeer zeer vriendelijk en behulpzaam tijdens ontvangst aan de balie. Ook de bediening bij het ontbijt was prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    4,2
    Goed voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel straatlawaai , raam niet kunnen openen door lawaai Ook hotelgasten waren zeer rumoerig Ontbijt was zeer basic en buffetje was niet aangevuld Ontbijt te duur voor hetgene dat werd geserveerd.

    Dichtbij autosnelweg gelegen , zeer gemakkelijke verbinding en parkeergelegenheid in hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,9
    Was erg leuk. Gaan we zeker nog eens doen!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we veel moesten betalen om bij de accomodatie te parkeren en dat dat bij aankomst niet werd verteld. Was achteraf wel even schrikken. Hadden we liever van te voren geweten.

    Het ontbijt was fantatisch! Kamers waren netjes. Binnen loopafstand veel te doen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Ideaal voor een kort verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Je auto parkeren is moeilijk, er is echter weinig parkeergelegenheid in de buurt. Je kunt je auto bij hun in de garage zetten, maar dan moet je wel € 14, 00 euro betalen om je auto daar te kunnen parkeren. Het ontbijt was gewoon goed, alleen de croissantjes waren erg droog.

    Het verblijf in dit hotel was zeer goed. We hebben genoten van ons verblijf en komen snel weer terug. Ideaal voor een kort verblijf. Centrum is op loop afstand, wat we erg fijn vonden. In het centrum is er voldoende gelegenheid om te eten of om gezellig te winkelen mits je daar behoefte aan hebt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Gratis wifi is een zeer trage variant, geen streaming video mogelijk. Voor sneller internet moet er bijbetaald worden. Ietwat gehorige kamers.

    Relatief nieuwe inrichting kamers. Prima (continentaal) ontbijt, als je later bent is het aanbod aan broodjes wel beperkter. Hotel ligt dicht bij het centrum van Gütersloh. Parkeren kan op een openbare parkeerplaats in de buurt van het hotel (aan de Bissmarckstrasse) voor 1 euro per dag.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    9,2
    Mooi schoon modern hotel. Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Ze deden bij de balie net of er geen parkeergelegenheid was in de buurt, dat is dus wel zo en nog heel goedkoop ook.

    Ruime moderne kamer, goede bedden, schoon. Ruime lichte schone badkamer. Goed ontbijt. Super ligging vlakbij centrum. Tip: je kunt voor 1 euro de hele dag parkeren op Markt-P op de Friedrich-Eber-Strasse (als je met je rug naar het hotel staat door de Mauerstrasse en dan 200m rechtsaf. P bij hotel kost €14 per dag.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    3,8
    Erg sneu als je bij vertrek nog 14 euro moet betalen voor 1...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg sneu als je bij vertrek nog 14 euro moet betalen voor 1 nachtje terwijl je er tegenover gratis parkeert. Nergens staat dat je moet betalen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,0
    Vorig jaar veel beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht te klein bed. Die ook een behoorlijke kuil had Beide niet geslapen net als onze familie in de andere kamer

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Goed hotel goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mooie kamer schoon ondanks kamer aan de weg kant geen last van gehad Een heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,3
    Prima verblijf en goede service.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Roken Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamers en een goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Alles prima het was maar 1 nachtje
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles prima het was maar 1 nachtje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Ontbijt was heerlijk
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Airconditioning werkte niet goed.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    Het ontbijt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je €14,-- per dag voor de parkeerplaats moest betalen bij het hotel

    Het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Uitgebreid ontbijt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Roken Toegestaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moest nog apart betaald worden voor parkeren

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    We hebben een prima verblijf gehad!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg schoon Vriendelijk personeel Heerlijk ontbijt, dat bij de prijs inzat!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,3
    De ligging
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn behoorlijk smal

    De ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,8
    alles netjes ,goed ontbijt,alleen geen verse sjuderans
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    herrie van het verkeer ,je kunt geen raam open zetten

    de kamers waren geweldig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Prima!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers.

    Lekker koffie op de kamer, ontbijt was heerlijk en lekker uitgebreid. Holiday Inn bevalt ons altijd prima!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    10
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn klein maar wel goed.

    Ontbijt was goed.Vriendelijk personeel.Alles erg schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Prima !
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 persoonsbed is tamelijk smal

    Schone frisse kamer. Zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    Zeker weer terug komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zit geen kleding kast in de kamer. Is wel slecht.

    Obtbijt was super goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Nvt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    3,8
    Ik zou dit hotel niet meer boeken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet warm te krijgen en de douche was niet heet, wel warm

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    8,3
    ontbijt is maar matig, de rest is alles prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt is maar matig, de rest is alles prima

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    9,2
    Ligging.
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Ligging.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    8,8
    Comfortabel hotel in een leuk stadje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabele kamers. Goed ontbijt. Parkeergelegenheid. In het stadscentrum.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,5
    primA
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Slaapbank - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verrassing, dat het parkeren op eigen terrein voor 1 nacht 14, 00 uur kostte!

    Keurige kamer Goed ontbijt Behulpzame receptioniste

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    7,1
    Ruime en comfortabele kamer die behoorlijk nieuw leek
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Wifi voorziening was te ingewikkeld met z'n toegangs-protocol, z‘n beperkt aantal verbindingen en de traagheid ervan. Het verdienmodel met bijbetaling voor meer Internetsnelheid vond ik erg onsympathiek

    Ruime en comfortabele kamer die behoorlijk nieuw leek

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    8,8
    Service
    • Gezin met jonge kinderen

    Wat als Queen King Size bed aangegeven is, is een relatief klein 2 pers. Bed. Ook was de matras niet erg lekker. Wij hadden in deze Hotel Kamers, bij een erdere verblijf, waar het bed echt goed was.

    Service

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    9,2
    De basis van wat je als gast verwacht was al dik in orde!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De basis van wat je als gast verwacht was al dik in orde! Het verschil werd gemaakt in de kleine dingen. Receptionist biedt ons ongevraagd een paraplu te leen aan als we in de regen naar buiten willen!

  • Beoordeeld op: 12 januari 2015

    8,3
    de bedden waren comfortabel, je had zelfs de keuze tussen...
    • Zakenreis
    • Stel

    openbaar parkeren in de buurt zou gratis moeten zijn, helaas was binnen een straal van 700m alles betaald parkeren dus niet egt een uitkomst er was geen instelbare verwarming/ radiator op de kamer. de wifi verbinding was erg traag en viel af en toe weg, tevens kon je maar 2 aparaten tegelijk aanmelden en dat is toch jammer als je er 3 hebt.

    de bedden waren comfortabel, je had zelfs de keuze tussen harde en zachte kussens. personeel was vriendelijk en konden bijna allemaal Engels. de kamers waren zo goed als geluid dicht en het personeel lette goed op de niet storen hangers waardoor ik overdag goed heb kunnen slapen

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Kraaknette kamer, zeer comfortabele bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen drinkbaar water (flesje) op de kamer. Dit omdat wij 's avonds nog medicatie dienten te nemen.

    Kraaknette kamer, zeer comfortabele bedden.

  • Beoordeeld op: 2 maart 2016

    9,6
    Ontbijt zeer verzorgd en veel mogelijkheden met omliggende...
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen echte minpunten voor mij

    Ontbijt zeer verzorgd en veel mogelijkheden met omliggende restaurants en ook dicht bij gezellig centrum

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    9,2
    Zeer schoon, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer schoon, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,9
    Het ontbijt en gratis WiFi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt en gratis WiFi

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    7,5
    Er was een hele slechte WiFi verbinding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er was een hele slechte WiFi verbinding

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: