Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Haflingerhof Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Vordersulzberg 1, 87672 Roßhaupten, Duitsland

#6 van de 9 hotels in Roßhaupten

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 114 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    We hadden een mooie, grote familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi werkte niet. Ook heel wat vliegen aan het zwembad, binnen, ... door de dieren die er zitten.

    We hadden een mooie, grote familiekamer. Vriendelijk onthaal, behulpzaam. Lekker eten. Aangenaam hotel om met kinderen te verblijven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    mooie grote kamers, keurig schoon, zeer vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 4 nachten

    er is zelfs een extra kussen uitleen, maar als je van stevige kussens houd, kun je beter je eigen kusssen meenemen (doe ik standaard) en als je erg gevoelig bent voor verkeergeluiden is een oordopje de oplossing. verder super verblijf gehad.

    mooie grote kamers, keurig schoon, zeer vriendelijk personeel, mooi uitzicht over bergen aan voorkant, landelijke ligging en toch dicht bij kasteel neuschwanstein, lekker uit de drukte, lekker ontbijt en avond eten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Kamer geweldig. Ontbijt was goed. Omgeving geweldig mooi.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    Prima prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima prijs kwaliteit. Uitstekende keuken

    Verbleven in maart 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    8,3
    Fijne rustige locatie met zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Fijne rustige locatie met zwembad

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    10
    Ruime schone kamer met prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ruime schone kamer met prachtig uitzicht.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: