Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hansa Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Nordstr. 7, Pempelfort, 40477 Düsseldorf, Duitsland

#183 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 193 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,5
    Gezellig familie hotel.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is wat verouderd. Een opfrissing van de muren zou al heel veel schelen.

    Prima en zeer uitgebreid ontbijt. Alles werd steeds keurig aangevuld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    4,5
    De ligging, binnen 10 minuten lopen ben je in de Altstadt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was karig. Niks teveel. Een heel klein buffet met 1 soort kaas 2 soorten vleesbeleg en wat jam. Eieren en yoghurt en een paar druifjes. Niks bijzonders en het geld wat er voor het ontbijt gevraagd werd niet waard. De badkamer was heel erg klein, de doucheruimte 70x70 met halve schuifdeuren. Ik kon er net doorheen. Ook was er geen ruimte in de badkamer om iets van toiletartikelen neer te zetten. Het toilet, de douche en de wasbak zaten strak tegen elkaar aan. Het hotel was gewoon te duur!

    De ligging, binnen 10 minuten lopen ben je in de Altstadt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    4,6
    Voor niet al te veel geld een plek om te slapen. Verwacht niet meer dan dat
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden wel ontbijt geboekt, maar de mevrouw die het moest maken was ziek, dus geen ontbijt. Blijkbaar is er niemand anders die weet hoe de oven werkt.... Oud hotel. Zeer gedateerde inrichting. Wel thee en oploskoffie, maar geen waterkoker in de kamer...... Niemand aanwezig bij uitchecken. Ligging in buitenwijk.

    Korte, maar goede bedden. Redelijk schoon. Centrum en kermis op loopafstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,5
    goed voor wat het nodig was , een goed bed om te slapen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen parkeergelegenheid aan hotel geen ontbijt genomen omdat we 10€ extra per persoon wat veel vonden

    vriendelijkheid van het personeel thee en koffie aanwezig op de kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,9
    Prima hotel, niet heel bijzonder, maar wel schoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas maar 1 parkeerplaats voor gasten beschikbaar. Hou dus rekening dat je de auto ergens anders moet parkeren.

    Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Ik heb de reviews ook gelezen waarin zou blijken dat ze niet aardig zijn. Probeer je aan te passen en spreek Duits. Ze hebben me vriendelijk behandeld en alles voor me gedaan om mijn verblijf zo aangenaam mogelijk te maken (5 nachten)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,0
    Ik raad deze accomodatie enkel aan als je geen service wilt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel. We hadden aangegeven dat we tussen 21u en 22u zouden aankomen. Eens aangekomen vond ze onze reservering niet. We verstonden elkaar ook niet zo goed omdat ze gebrekkig Engels sprak. Uiteindelijk had ze boeking gevonden en toonde ze ons de weg naar onze kamer. We werden naar de kelder gebracht, in de gang lagen allemaal tv kastjes etc, ze opende een deur en hier was een kamer met 4 bedden, een tafeltje,... Dit was een soort personeelsverblijfje en helemaal niet wat we hadden geboekt. Hier gingen we echt niet slapen. We vertelden dit en ze nam ons weer mee naar boven. Op dat moment kwamen er andere gasten aan en hield ze zich met hen bezig, ook aan hen liet ze de kamer in de kelder zien. Deze mensen spraken goed Duits en Engels en vertelde ons dat deze vrouw ook wat gebrekkig Duits sprak, ze vertelde deze gasten dat ze moesten bellen als ze niet voor 18u er zouden geraken. Dat was ook haar reden om onze kamer en die van de andere gasten aan andere mensen te geven terwijl wij hadden aangegeven dat we later aan zouden komen en deze andere mensen hadden gebeld. Daarna liet ze nog een kamer zien, weer eentje met 4 bedden etc. Ook deze kamer was niet helemaal in orde en verre van wat wij hadden geboekt. Hiermee waren wij dan ook niet akkoord. Deze kamer liet ze daarna ook weer aan de andere gasten zien. Plots kwam een man binnen en die bleek dan mede uitbater te zijn. Zijn Engels was wel goed maar hij was zeer brutaal, hij begon te roepen dat we keuze hadden uit één van deze twee kamers of dat we konden vertrekken. Verder luisterde hij niet naar onze uitleg. Op eens kon de dame ons naar een kamer brengen, dit keer wel een hotelkamer. Deze was wel kleiner dan we hadden geboekt (waarschijnlijk éénpersoonskamer) maar wij waren op dit moment opgelucht dat we eindelijk een kamer kregen te zien.

    Het hotel is goed gelegen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    4,6
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel, matig ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    Simpel hotel voor de juiste prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten, je betaalt niet de hoofdprijs dus verwacht ook geen wonderen.

    Ligging en prijs.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 Sleutels

    Locatie Prijs Bereikbaarheid

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel,goede bedden, bereikbaarheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Vriendelijk personeel,goede bedden, bereikbaarheid

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    5,8
    als niet-roker lag ik bij de rook-kamer, bloedheet en toch...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    als niet-roker lag ik bij de rook-kamer, bloedheet en toch het raam dicht moeten doen. Ook veel lawaai van thuiskomende gasten, tot 4.00 uur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,1
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer buiten de kamer

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,1
    Schoon en rustig hotel
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm op kamer en toilet/douche

    Schoon en rustig hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,0
    matig lokatie goed personeel drama
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    personeel

    ontbijt oke

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,0
    Leuk hotel voor een nacht echter met de hygiëne is t slecht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Leuk hotel voor een nacht echter met de hygiëne is t slecht vanwege beschimmeld brood

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    6,7
    De locatie was super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi tegen betaling, prijs vrij prijzig en krakend bed

    De locatie was super! Op loopafstand van de stad maar in een rustige buurt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    5,8
    De locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Werden eerst ergens in de kelder ondergebracht, terwijl wij wel 2 kamers los hadden geboekt. Kelder kamer was erg vies en meubels zeer gedateerd met opklapbare bedden. Ook loopt er een schildpad los rond.

    De locatie was goed

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    9,6
    dichtbij het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    dichtbij het centrum

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    5,0
    Dicht bij vliegveld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Oude inrichting. Slechte douche

    Dicht bij vliegveld

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    6,3
    Goede ligging, op wandelafstand van het stadscentrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen ontbijt, toch wel vrij hoge prijs voor de kamer

    Goede ligging, op wandelafstand van het stadscentrum

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel Badkamer was te klein

    Locatie

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    9,2
    Buitengewoon vriendelijke ontvangst.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Buitengewoon vriendelijke ontvangst. Heel rustig maar toch centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    5,4
    Gastvrijheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geur, kwaliteit kamer

    Gastvrijheid

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: