Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Haus zum Sternen

Hauptstraße 60, 78628 Rottweil, Duitsland

#5 van de 10 hotels in Rottweil

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 202 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    6,7
    Een bijzonder hotel, met een bijzonder uitzicht en een bijzondere ervaring!
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het algehele comfort. Verder is er geen lift en je moet een aantal trappen op. Iets om rekening mee te houden. Het ontbijt voldoet (lekker verse boodjes), maar vind ik wel wat summier.

    Zeer hoge score qua autenticiteit (het is net alsof je bij je oude tante uit logeren bent) icm een prachtig uitzicht over het dal. Prima centrale ligging ook. Lieve & zeer persoonlijke bediening / behandeling!! Maar qua comfort laat het te wensen over. Nu past een moderne badkamer wellicht niet in zo'n heel oud hotel als dit, maar het is wel een gegeven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,8
    Geslaagd verblijf en een aanrader voor eenieder die houdt van een hotel met authenticiteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Gezellig en uitstekend hotel voor wie houdt van karakter en historie en gelegen in het oude stadsdeel. Het gebouw uit 1286 is prachtig gerestaureerd en elke kamer straalt een eigen karakter uit. Het personeel is uiterst vriendelijk en het ontbijt is lekker. Elke kamer beschikt over gratis wifi, flatscreen tv en radio. De kamers zijn heel netjes.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,6
    Lekkere bedden, inrichting van de kamer, mooi uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer aan de achterkant: zondagnacht geen treinen gehoord, maandagnacht minder goed geslapen vanwege het lawaai van de treinen

    Lekkere bedden, inrichting van de kamer, mooi uitzicht vanaf het balkonnetje

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Geweldig verblijf, leuke stad en prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    leuke bestemming een aanrader

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Geweldig verblijf, leuke stad en prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Geweldige locatie, vriendelijk personeel, lekkere ontbijt tafel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,5
    Mooie oude uitstraling
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie oude uitstraling

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    10
    Kamers zijn fraai ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geheel niets.

    Kamers zijn fraai ingericht. Bij de boeking waren wij al enthousiast. Maar nog meer toen we de kamers zagen. We waren met 9 volwassenen, waaronder 2 kinderen van 4 en 5 jaar. De kamer met hemelbed was zeer groot. Zeer authentieke inrichting. We bevelen het iedereen aan. Het ontbijt was goed en toereikend en keurig verzorgd door eigenaresse, Frau Julia Ehrenberger. Leuk detail was dat zij mij vroeg wie in ons gezelschap de familienaam Baumeister heeft. Ik gaf aan dat mijn naam Baumeister is. De vrienselijke eigenaresse vertelde mij dat toevalligerwijze haar oma ook Baumeister heet.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    10
    Alles zeer goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen wifi

    Alles zeer goed verzorgd

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Haus zum Sternen

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: