Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Hesborner Kuckuck Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Oelfestrasse 22, 59969 Hallenberg, Duitsland

#11 van de 14 hotels in Hallenberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 256 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Ik kwam terug van vakantie uit de Sächsische Schweiz en was op doorreis naar Utrecht waar ik woon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is sober; het mist bijzonderheid waardoor een hotel net even iets beter zou kunnen scoren. Hotel Hesborner Kuckuck is een familiehotel met Nederlandse bedrijfsleiding en als Nederlanders zijn wij niet direct gewend aan en bekend met een uitgebreid ontbijt.

    Het verblijf in Hotel Hesborner Kuckuck is prima; er straalt rust vanuit en ook de directe omgeving is rustgevend als men van de Duitse Autobahn komt. De kamer was prima; comfortabele bedden en een goede douchegelegenheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Goed voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had rustige kamers gevraagd. Mijn kamer bleek boven het terras te zijn, waar 's avonds allemaal mensen zaten te praten. Niet rustig dus. Het was warm, geen airco, dus ik kon het kiperaam ook niet dicht maken. Binnen lagen de kamers aan de deur waar iedereen via de gang naar andere ruimtes moest lopen (bv. ontbijt). Die doorloop was ook niet rustig. Erg vervelend als je een chronische aandoening hebt en veel slaap nodig hebt. Toen ik hier bij het uitchecken iets van zei, kreeg ik als excuus te horen dat er andere gasten zijn die kamers bij elkaar willen hebben. Ik dacht: Had ons dan aan het eind vd gang gezet. Toen heb ik nog gezegd dat die toch niet weten waar ze ingedeeld gaan worden en dat hierover ook met mij gecommuniceerd had kunnen worden. De keuken ging al om 20 uur dicht, wat best vroeg is, vind ik. We waren net 19.45 uur gearriveerd en konden via een keuzemenu nog wat bestellen, dat wel.

    Kamer was netjes en schoon en ontbijt goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    We komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets

    Het ontbijt en avondeten waren prima verzorgt en erg lekker. Het welness gedeelte was uitstekend met voor een hotel zeer ruim zwembad, een stoombad, een sauna van 70 graden en één van 90 graden. een ruime rustruimte en goede douches. De kamers waren prima, misschien een beetje gedateerd maar keurig verzorgt en schoon. De badkamer was ruim en spic en span.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    6,3
    Matig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas alleen keuze uit 2 mogelijkheden voor het menu ‘s avonds, die je van te voren moet aangeven. We vonden de eigenaresse vrij chagrijnig. Op de vraag of we iets later van de kamer konden omdat we ons verslapen hadden (klok ging toen 1 uur vooruit) kregen we het antwoord dat we maximaal 15 minuten later eraf mochten. En de vertrektijd is al vrij vroeg vinden wij (10.30u).

    Personeel in het restaurant was erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was prima! Lekkere rustige omgeving.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    6,3
    Rustig relaxed en supervriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vooraf in de ochtend moeten aangeven of je 's avonds in het hotel wil eten en hoelaat. In een hotel met vier sterren moet je gewoon binnen kunnen lopen op het moment dat je wil eten. Verder raar dat er maar 1 device op de wifi kon. Jammer dat alles in het Nederlands was, ben toch op vakantie in Duitsland. Zelfs kroketten en bitterballen te bestellen, niet iets waarvoor ik vier uur in de auto ga zitten.

    Ontbijt was goed verzorgd en redelijk wat te kiezen. Sauna's zijn prima. Schone kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    goed voor een paar dagen skien in winterberg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen legplanken in de kleerkast

    ontbijt werd traag aangevuld maar wel lekker ,ook met sekt Kamer klein maar goed Bij problemen werden we direct geholpen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    9,2
    Vriendelijke service, goede ruime kamers, basic maar netjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De internet verbinding kan echt beter, die is tergend langzaam als het druk is. Ontbijt start om 8 uur wat vrij laat is als je om 9 op de piste wil staan (en een parkeerplek vlakbij de piste wil bemachtigen). Het is daardoor ook ineens vrij druk in de ontbijt zaal. Zou handig zijn om ontbijt vroeger te starten.

    Vriendelijke service, goede ruime kamers, basic maar netjes. Zwembad is schoon en welness prima uitgerust. Echt een aanrader als je niet in de hectiek van het overvolle Winterberg wil zitten, maar toch snel op de piste wil zijn (15 minuutjes rijden). Een aanrader!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,6
    Zeer leuke locatie in een zeer mooie afgelegen omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als ze een heetwater dispencer bij de sauna kunnen neerzetten en dat je daar een zelf een kopje thee kan drinken zou weer extra toegevoegde waarde aan geven.

    Dat je voor een hotelkamer met sauna,zwembad met een goed normaal verzorgde keuken met een normale gangbare ontbijt een hele nette prijs is en dan nog een nederlandse eigenaar die ook verder investeert in het hotel. Echt een aanrader!!!!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    3,8
    verouderd vies hostel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer stonk naar natte hond, boerderij, luchtverfrisser en rook. Echt heel vies! Zomer dekbedden midden in de winter.... Echt geen vier sterren ervaring --> Gedateerd hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,9
    Prijs/kwaliteit super hotel....afstand naar Winterberg moet aangepast worden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel : zo goed als niets op aan te merken ; enkel de afstand hotel en skigebied (Winterberg) is niet realistisch gecommuniceerd. Booking.com geeft 8,6 km, terwijl het bijna 20 km via de weg bedraagt...

    Ontbijt was heerlijk ; heel lekkere bakkerij en beleg ! Diner ook verzorgd en heel smakelijk. Kamers zijn ruim en...sauna en zwemfaciliteiten heel erg goed !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,8
    Aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterkoker met koffie/thee zakjes en suiker aanwezig. Naast ruimvoldoende bad- en handdoeken, geen washandjes.

    Aanwezigheid van indoor zwembad en Sauna.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    prima hotel in een lekkere rustige omgeving ver weg van de drukte van Winterberg, heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze Kamer was een beetje gedateerd (degelijk Duits zeg maar) maar oké je slaapt er alleen maar.

    Prima hotel, goed ontbijt en diner. genoeg parkeerplaatsen, goed bed en kussens, lekker zwembadje. Heel vriendelijk Nederlands personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Geweldig en lekker gegeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zachter bed

    Een heel goed hotel, erg vriendelijk en gemoedelijk. Nederlandse eigenaar en personeel. Ontbijt en diner uitstekend. Sauna heerlijk. Wij hadden dit hotel 6 jaar terug ook al eens bezocht en door de goede ervaring nu weer terug geweest. Een echte aanrader. Persoonlijk vond ik de bedden te hard.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Prima we hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner gebruiken op elke dag een ander plaatsje in het restaurant zou onze voorkeur zijn. Meer privacy bij rustbedden sauna gedeelte

    Sauna en zwembad.personeel vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,9
    zwembad en sauna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Deze zijn niet erge dingen, allen een beetje irritant of vreemd, en niet wat ik verwacht had aan een 4 sterren hotel: Een mooie spa in het hotel, maar dan moet je je eigen badjas en slippers hebben, of een kleine baddoek meenemen van de kamer. Je moet melden in de ochtend (en alvast een keuze maken van de menu) als je wilt avondeten. Wifi is wat langzaam en je moet een aparte username/password per persoon, per device. Ontbijtbuffet is niet op tijd gevuld en ze wachten totdat iets op is voordat ze het bestellen van de keuken.

    zwembad en sauna vriendelijke mensen schoon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekkage boven het raam, de hele nacht vielen er druppels naar beneden

    Sauna en zwembad, de verwarming in de badkamer deed het niet en dat werd per direct verholpen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,6
    Heerlijk uitgerust verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dinerkaart kan wat uitgebreider en niet betalen voor bubbelbaden aangezien het zwembad zelf niet erg groot is en het bubbelbad vaak een groot plezier geeft

    Hele fijne ruime drie persoons kamer. Medewerkers spraken Nederlands wat erg prettig was

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,1
    Goed hotel waar je prettig kunt verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Welness hadden we meer van verwacht, zwembad was wat koud, zonnebank was defect en hadden een grotere jacuzzi verwacht.

    Goed ontbijtbuffet en gezellige ruime bar aanwezig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    6,7
    Er zijn betere hotels in de omgeving....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enigzins rigide hotel. Bij binnenkomst/inchecken om 18:00 meteen moeten kiezen wat te eten - vlees of vis, meer keuze is er niet. Vaste tafel wordt aangewezen, zelf kiezen is geen keuze. Drankjes op een apart papiertje bijhouden - zeer omslachtig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    We hebben het mooi gehad in dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De wifi viel tegen

    Het bed was heerlijk met een verstelbaar hoofdeinde! Ontbijt goed. Lekker rustig 's nachts. Voor iedereen een parkeerplaats en wat zo leuk was: We hadden een eigen tafel in de eetzaal!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    De kamers zijn prima, het personeel is vriendelijk en het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je bent in Duitsland, maar het personeel en de gasten zijn grotendeels Nederlands. De voertaal in het hotel is ook Nederlands. Sommige mensen vinden dat fijn, maar voor mij doet dat af aan de vakantie ervaring. Evenals de plakken ontbijtkoek en zakjes hagelslag bij het ontbijt. Als je in het restaurant wil eten, moet je voor 17:00, of soms zelfs voor 12:00 doorgeven wat je wilt eten. Als je plaatsneemt in het restaurant wordt je eten 10 minuten later op tafel gezet. Ik snap dat dat logistiek handig is voor de chef, maar het reduceert je diner tot een puur praktische aangelegenheid, in plaats van een moment om lekker samen te tafelen. Binnen drie kwartier sta je weer buiten. o.a. door bovenstaande dingen was dit hotel voor ons geen fijne plek. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we hier niet geboekt. Als je hier geen problemen mee hebt, dan is het een prima plek om te verblijven.

    De kamers zijn prima, het personeel is vriendelijk en het zwembad + de wellnessfaciliteiten zijn fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    De reuk van de geiten in de wei naast de kamer en geen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De reuk van de geiten in de wei naast de kamer en geen shampo op de badkamer echt goedkoop Nederlands. ontbijt was goed maar net dat beetje wat je in een Duits hotel krijgt miste ik. een drankenkaart waarop de dranken werden genoteerd waar geen prijzen opstaan, alles was netjes maar ik ga hier nooit meer terug. op vakantie in Duitsland in een Nederlands hotel nee nooit meer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    10
    Zeer fijn hotel op een mooie locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de wifi slecht is en dat er geen thermostaatkraan bij de douche is. Daardoor wordt het water telkens koud en soms te warm

    Zeer fijn hotel. Leuk personeel en op een goede locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    5,8
    Moeilijke nacht in 'vier sterren' Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -Zwembad water was oprecht koud ! -Verouderde infrastructuur qua kamers, mogen gerust een update krijgen met modernere look. -Vraag bij het 'vier sterren' oordeel -Slechte matrassen (een topper mag je dit niet noemen, ik zou er zelf nooit op slapen !!) -Slechte donsdekens (twee aparte donsdekens, die trouwens nog te klein waren ook) -Slechte kussens (of wat er moest voor doorgaag) -Geen airco op de kamer -Geen activiteiten of centrum in de omgeving, weinig te beleven in het dorp zelf .

    Alles wat netjes en proper, maar een wauw effect kon je niet krijgen. Ruime kamer Mogelijkheid om te zwemmen en een sauna of een stoombad te nemen, met douche-faciliteiten. Auto is prive te parkeren en de service is gratis.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    5,4
    Bof
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit. Hotel is geen 4 sterren waard. Bijbetalen voor internet op 2de toestel, kamerjas voor spa,... en dit voor 150€/nacht! Restaurant van hotel is afrader, maar geen andere restaurants op wandelafstand. Kamer en badkamer zeer sober. 30' met de auto van Winterberg. Nederlands hotel, zelfs personeel is Nederlands.

    Grote kamer, aangename spafaciliteiten, eerlijk ontbijt, vriendelijke personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,1
    Vriendelijke mensen, toch een leuk weekend gehd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    een uur moeten wachten op het hoofdgerecht.

    ontbijt goed maar kamer beetje verouderd met het behang. skipiste van Winterberg is toch 20 km van het hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    6,3
    Prima maar zonde van de beperkingen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen 1 WiFi code maar waren met 2 personen. 2e persoon moest dus bijbetalen voor een code. Bij inchecken is niet verteld dat er een sauna was. Toen we dit toch ontdekten en er gebruik van maakten, moesten we er uit omdat ie dicht ging. Daarbij was er weinig info beschikbaar in het hotel over ski pistes, hoe er te komen, geen pendelbus etc. Een aantal gemiste kansen dus!

    De bedden en het ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    10
    Dit hotel is je thuis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets, deze mensen zijn zo bezig met hun gasten, geweldig!

    Na een dag in Winterberg skiën is het alsof je thuiskomt in dit hotel. Het Team, de accommodatie, de sfeer, de maaltijden.........werkelijk zo super!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,2
    Uitstekende service, comfortabele kamer en prachtig gelegen
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De watertemperatuur van de douche verandert constant, waardoor het soms ook opeens heel heet is.

    Personeel was zeer vriendelijk en zeer bereid om speciale behandeling te geven omdat wij onze honden niet zonder toezicht op de kamer wilden laten. Super service zonder er blijk van te geven dat wij lastig deden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    7,9
    Personeel héél erg vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Meubilair in kamer/hotel en uitstraling ervan erg outdated en niet zo sfeervol.

    Personeel héél erg vriendelijk! We hadden alleen 1 sauna verwacht, maar er was zowaar een heel solarium. Ontbrak wel wat aan 'gezelligheid'.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,7
    skivakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    kamer lag naast trap, die vrij veel contactgeluid doorgaf. locatie, volgens booking.com lag het hotel op 8.2 km van Winterberg, wat in werkelijkheid bijna 20 km was. Met sneeuw op de weg geen leuke verre verplaatsing.

    lekker ontbijt, ruime familiekamer met grote badkamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,9
    Wij hebben een heerlijk verblijf gehad met vriendelijk personeel en hele goede en lekkere maaltijden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Extra haakje op de badkamer,voor bv je kleding of toilettas. Je kon niet kijken hoe de sauna, zwembad en andere faciliteiten er uit zagen.

    Ontbijt was uitstekend net als het avondeten. Kamers waren netjes en alles wat je nodig hebt was aanwezig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    Aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    --

    De service was uitstekend, het eten lekker, de kamer goed en de bedden goed. De organisatie ven een extra, de huifkartocht, was een goed idee en zeer geslaagd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,9
    Wij hadden meer verwacht van een 4 sterren hotel, hoezo 4 sterren?
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Moeilijk te vinden hotel bij uitvallen navigatie. Hesborn ligt ongeveer 6 km buiten Hallenberg, het is dat je het weet. Wij hadden een kamer achter aan in het hotel, veel last van een penitrante pislucht, afkomstig van achter het hotel gelegen schapenstal. Vaak niet mogelijk om op het balkon te zitten. Douchen is 's morgens geen aanrader, dan ijskoud water dan weer gloeiend heet water. Geen enkel begrip getoond door eigenaresse. Antwoord betreffende het douchen: dat heb ik ook! Betreffende de pislucht: moet ik dan de schapen weghalen? Geen enkel graadje begrip getoond dus!

    Vriendelijk ned. sprekend personeel. Uitgebreid gevarieerd ontbijt. Lekker en goed diner. Heel fijn zwembad. Handige drankenkaart, afrekenen bij vertrek.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,5
    Zeer prettig hotel met goede service en mogelijkheden, waarbij het eten een dikke 8 scoort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De openingstijden van zwembad en sauna zou ruimer mogen. Vooral 's avonds langer dan 20.30 uur open, zodat ook na het diner hier nog gebruik van kan worden gemaakt.

    Alles altijd keurig schoon. Ontbijt was uitmuntend en het diner zeer smakelijk. Personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    prima uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,8
    Omgeving is prachtig ,
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamer Eten matig

    Omgeving is prachtig , Nieuwe receptie ziet er goed uit Mensen zijn hartelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,1
    Sauna langer open
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna langer open

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamers,uitstekende wellness en prima ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Sauna en het zwembad, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna en het zwembad, vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    Ons verblijf was erg fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service van het personeel was uitstekend. we vonden de hygiëne op de kamers en de rest van het hotel opvallend goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Prettig, n goed gemiddelde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne kamer, maar 1 prullenbak en wat te weinig afkoelmogelijkheden na saunagang.

    Prettig en zeer netjes verzorgd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Prima plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer had een minder goede afzuiging, daardoor een minder hygiënische lucht. Badkamer was verder wel uitstekend schoon!

    De sauna & het ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,3
    /
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De verouderde kamer.

    /

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,6
    Super
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Slechte wifi verbinding

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,6
    Heerlijk genoten bij Hesboner Kuckuck!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie was zwak, maar is een detail

    Het geheel, accomodatie en personeel, super!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soep was niet geweldig

    Prachtige sauna

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,8
    zal nog komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik heb liever een grote matras ipv twee kleine

    Alles was goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    6,3
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer, de gehorigheid was enorm, de bedden niet comfortabel.

    de wellness

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,9
    Gezellig hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ons opviel was het vriendelijk personeel!! Dat tevens Nederlands sprak altijd makkelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    8,3
    Prima ontbijtbuffet en een uitstekend welness gedeelte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima ontbijtbuffet en een uitstekend welness gedeelte.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    5,5
    Zie boven opm over restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zie boven opm over restaurant.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Een prachtige ruime en nette hotelkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prachtige ruime en nette hotelkamer. Zeer vriendelijk personeel en het ontbijt was voortreffelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,1
    Bedden en de hoofdkussens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden en de hoofdkussens

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,2
    Enorm genoten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Temperatuur zwembad was nogal laag.

    Supervriendelijk personeel, ruime kamers en goed eten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,1
    goed en schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    internet verbinding matig .Kan maar 1persoon verbinding maken en traag netwrk

    goed en schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk onthaal en personeel !!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Een prima hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was gelukkig wel rustig maar het viel op dat de kamers gehorig zijn.

    Pas gerenoveerd en schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,2
    Uitstekend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en diner zeer goed Rustige omgeving Super vriendelijke medewerkers (sters)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,6
    was een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    n.v.t.

    Ja , ontbijt was prima. Kamer ook goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Vier dagen Sauerland met goed weer, prima gewandeld en gefietst en steeds uitstekende restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het internet was zeer slecht.

    Het verblijf was goed, maar de kamers waren wel erg klein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Fijne korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles uitstekend.

    Ontbijt zeer goed. Iedere ochtend een Goedemorgenkrantje met weer en tips e.a. is echt een grote plus .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    een plek om nog eens naar toe te gaan
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    het weer

    niet alleen het ontbijt maar al het eten was geweldig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,5
    prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen vrije keuze tafels in restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    10
    ontspannend en genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de wifi ontspannend en genoten

    vriendelijkheid personeel, restaurant, mooie ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,1
    heel heel erg slecht Wifi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    heel heel erg slecht Wifi

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    10
    alles is daar prima geregeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    niets alles is daar geweldig

    alles is prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    6,3
    Vriendelijk jong en onervaren personedl. Weinig flexibel. Nederlandse zuinigheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden Hopeloos. Zeer aan vernieuwing toe

    Het ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    6,3
    Volgende keer ander hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De keuken gebrbuikt smaakversterkers

    Mooie grote kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,1
    Leuk voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten

    Het ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,8
    over het algemeen prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Doucheruimte wat aan de kleine kant improviseren gevraagd, echter niet zo`n groot probleem

    Eten over het algemeen TOP zowel ontbijt als diner

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    5,8
    ontbijt en zwembad oke
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand tussen Winterberg en dit hotel is langer dan aangegeven

    ontbijt en zwembad oke

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,1
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie. Te afgelegen.

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was slecht

    Prima Hotel met een verrassend goede keuken. Heerlijk gegeten.

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: