Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over HOPPER Hotel St. Josef

Dreikönigenstraße 1-3, Altstadt-Sued, 50678 Keulen, Duitsland

#66 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 464 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Prettig verblijf in een leuke wijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tip: er was geen bedlampje waardoor je 's avonds niet kon lezen in bed. Ontbijt is wel wat aan de prijs.

    Het hotel is erg mooi gerenoveerd: modern in combinatie en de oude elementen van het klooster. Heerlijke douche.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    Familie kamer voor 3 kinderen had maar 2 bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Familie kamer voor 3 kinderen had maar 2 bedden. Om 0200 snachts met receptionist gezocht naar extra bed in kamer eindelijk gelukt zelf opgedekt ... en volgende ochten NUL excuus

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,8
    Leuk weekend Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen vitrage zodat je het gevoel hebt dat de overburen alles kunnen zien, geen lobby of algemene ruimte waar je gezellig kan zitten, we hadden niet gezien dat het hotel geen eigen parkeergelegenheid heeft (gelukkig niet ver van garage en ov, maar je moet wel met je koffers sjouwen.) Badkamer is piepklein, deur toilet is ook de deur van de badkamer. Bed was hard en klein.

    Mooi pand, design is gecombineerd met de orginele bouwkundige constructie. Grappige gadgets overal, kamernummer in de vloer en weggewerkte elementen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    3,3
    Zware teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De onvriendelijkheid en onbegrip van het receptiepersoneel. Was mijn verjaardagsweekend en had bovendien het hele weekend georganiseerd voor 7 kamers. Allemaal dezelfde prijs betaald. Mijn man en ik werden in een claustrofobisch kleine kamer gestopt. Ben 2 X gaan vragen om een andere kamer zonder begrip weggestuurd. En als ze dan doodleuk in je gezicht zeggen da je kamer even groot is als de andere.....Ja da kan je ongetwijfeld iemand wijsmaken die 1kamer boekt....geen 7. Dachten ze mss dat we achterlijk zijn. Op mijn vraag of ze dan echt niks konden doen om mijn verjaardagsweekend alsnog goed te maken....schouders ophalen en omdraaien vanwege de receptioniste. Ze hadden bv kunnen voorstellen om mijn ontbijt gratis te geven. Alleen al goede wil wasvoldoende geweest. Sorry dit is echt beneden alles. Ik hoop dat ik alsnog recht zal kunnen krijgen. Vereecke Vera

    De hygiëne en het ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    We hebben genoten, goed geslapen en er was een lekker en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan voorzijde begane grond hebben veel last van lawaai op straat als je met het raam open slaapt. Na melding konden we echter zonder probleem van kamer wisselen

    Prachtige sfeervolle locatie, de kamers zijn klein maar er is goed nagedacht over optimaal gebruikmaken van de ruimte

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    4,2
    lekker ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    superharde matrassen hoog hoofdkussen (lager hoofdkussen niet beschikbaar) ingewikkelde locatie geen parkeergelegenheid en ver van openbare parking

    lekker ontbijt mooi concept en restauratie lekker ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    4,2
    heel erg jammer, had goed kunnen zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    parking, toewijzing kamer, rekening houden met vooraf gestelde vragen, prijs, grootte van de kamer, meedenken met gast, vroeger uitchecken is tenminste proberen wat aan de prijs te doen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,6
    Zeer blij met de keuze
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi concept, buiten originele stijl en binnen modern. Het ontbijt in mooie kapel en buiten in het zonnetje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    Kamer en ontbijd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel armoede rondom de locatie

    Kamer en ontbijd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    het design van de kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het design van de kamers het comfort, het ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,9
    Mooie moderne inrichting met respect voor het historisch...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed - soort van twijfelaar. Kan eigenlijk niet.

    Mooie moderne inrichting met respect voor het historisch pand.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt in prachtige setting.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    De ligging van het hotel, interieur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens

    De ligging van het hotel, interieur

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    5,0
    Mooie algemene ruimtes
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen Fatsoenlijk ontbijt; Blauw gekookte eieren... Altijd hetzelfde in dure designhotels...focus op interieur ipv eten. Grotere kamer was gewenst Te Kleine badkamer ook

    Mooie algemene ruimtes

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,9
    Het ontbijt was erg uitgebreid en van uitstekende kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat we in een tweepersoonskamer twee aparte bedden kregen. Het water in de douche wisselde voortdurend van temperatuur.

    Het ontbijt was erg uitgebreid en van uitstekende kwaliteit. Vriendelijk personeel. Aangename buurt.

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    8,8
    Het ontbijt is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Van zo'n hotel verwacht je niet dat ze plastic hoezen op de bedden hebben, jammer! Gelukkig kunnen ze er af.

    Het ontbijt is erg goed. Leuk hoe de badkamer in de kamer gebouwd is.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,5
    Voldoende restaurants, cafeetjes in de directe omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren erg prijzig, jammer dat dichts bijzijnde Metro nog niet in gebruik is. Kleine ontbijtzaal met lange tafels waardoor lastig passeren als je naar het buffet wil lopen.

    Voldoende restaurants, cafeetjes in de directe omgeving. Mooie praktische oplossingen in kamer met betrekking tot kasten, badkamer, spiegels enz.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,9
    HEt mooie gebouw + de inrichting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamers hebben geen airconditioning en was bloed heet ondanks buitentemperatuur van max 21°. Gelukkig konden de vensters open. De parking is 8 min. wandelen. OK in de zomer al het droog is, maar vervelend bij slecht weer, zeker als je dossiers bij hebt. Voor het hotel is geen parking voor lossen en laden van de bagage

    HEt mooie gebouw + de inrichting

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,1
    Mooie kamers, niet ruim maar praktisch ingericht en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij aankomst was het personeel niet erg hartelijk, niet onaardig maar het was geen warm welkom. Ook in de ontbijtzaal liep personeel die het niet erg naar hun zin leken te hebben. Daarnaast zou je voor de prijs wel verwachten dat je dichtbij en goedkoper kan parkeren. Nu 2 dagen voor 48 euro!

    Mooie kamers, niet ruim maar praktisch ingericht en heerlijke bedden.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,5
    Mooi gebouw, lekker ontbijt en nette/prettige kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    n.v.t.

    Mooi gebouw, lekker ontbijt en nette/prettige kamers

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,8
    Prima bedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Afstand uitgaanscentrum

    Prima bedden

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    7,1
    Mooie kamer, leuke badkamer, netjes en super lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Water van de douche werd moeilijk warm, harde matras

    Mooie kamer, leuke badkamer, netjes en super lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    4,6
    Kleine kamers, eenvoudig ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamers, eenvoudig ingericht. Geen idee wat hier design aan is.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    erg mooi gebouw met uitstraling.
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg mooi gebouw met uitstraling.

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    5,4
    Schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kapotte sauna Niet klantvriendelijk

    Schoon hotel.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,3
    kamer super
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen zeep op badkamer en shampoo

    kamer super otbijt zeer goed

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,8
    * charme van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    * charme van het hotel * propere kamers * uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    10
    Design kamers, erg verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeerplaats bevindt zich op 5 min lopen.

    Design kamers, erg verzorgd.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,1
    Zeer hoed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel klein bed voor 2 personen

    Zeer hoed ontbijt

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: