Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Filderhof

Obergasse 16-18, 70771 Leinfelden-Echterdingen, Duitsland

#12 van de 19 hotels in Leinfelden-Echterdingen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 907 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,1
    Kamer zag er top uit, alles was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was net een plank.

    Kamer zag er top uit, alles was goed verzorgd. Receptioniste is ook erg vriendelijk, ze belde al om te vragen hoe laat we aan zouden komen, dit i.v.m. evt. code die je krijgt als je buiten de receptietijden arriveert. Toen we arriveerden tegen 8 uur kregen we ook een goede tip voor een lokaal Duits restaurant. Wij hebben deze kamer voor één nacht geboekt op een doorreis, zonder ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Handig op doorreis naar skigebied!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De receptie was gesloten bij aankomst alhoewel we begrepen hadden via booking.com dat we tot 21 u konden inchecken. We moesten telefonisch contact opnemen om de sleutel via code te krijgen. Dit was zeer onpersoonlijk, niet leuk!

    Het ontbijt was bijzonder goed verzorgd! Goed gelegen om Stuttgart te bezoeken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,7
    prima doorsnee hotel dat niet te duur is, goede douche
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het douchewater in de douche liep slecht weg. Het bed waarop ik lag zakte door. Ik ben midden in de nacht gewisseld van bed en toen was het beter. Die matras was kennelijk minder vaak beslapen. Ik vond het ontbijt tegenvallen, gelet op de prijs die je er voor betaalt.

    mooie kamer en een goede douche. Prachtig uitzicht vanaf het bakon

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    9,6
    Goed hotel op doorreis naar de wintersport.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt kostte 10 euro per persoon en was niet echt uitgebreid.

    Prima kamer voor een uitstekende prijs. Goede restaurants en bars op loopafstand. De oprit naar de snelweg is maar 2 minuten weg. Parkeren voor de deur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen kinderbedje waar we wel om gevraagd hadden. Wij bellen hierover kregen we alleen als antwoord; hebben we niet, daag.

    Locatie makkelijk te vinden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    Mooie nieuwe kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein, maar voor een nacht goed genoeg. Verder was het heel erg warm in de kamer met een buiten temperatuur van 22 graden. De hoofdkussens van het bed mistte wel zijn vulling. Daardoor slecht geslapen.

    Mooie nieuwe kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    10
    Goede bereikbaarheid, ligging tov snelweg en restaurants en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bereikbaarheid, ligging tov snelweg en restaurants en parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Precies volgens verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ideaal hotel voor ons doel, een overnachting op doorreis. De kamer en ligging lenen zich echter zeker ook voor langer bezoek dan 1 nacht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    Goede kwaliteit voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zachte kussens, neem je eigen kussens mee..

    Comfortabele bedden, douche is klein wel met een goede sproeikop

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,2
    Mooie kamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele mooie hotelkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bedden. Goed geregeld voor zeer late aankomst

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Mooi, rustig plekje, veel restaurants in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi, rustig plekje, veel restaurants in de omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,0
    Mooie grote kamers.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beperkte bezetting aan de receptie

    Mooie grote kamers. Schoon. Ontbijt prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,1
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie met het personeel

    Het bed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,1
    Door reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi deed het niet.

    Bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    Ik heb nog steeds geen factuur ontvangen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb nog steeds geen factuur ontvangen. Betaling is wel al gebeurd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    10
    Vriendelijke ontvangst
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Vriendelijke ontvangst, prima ontbijt, schoon hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,8
    Mooie kamer ,degelijk ontbijt,maar slechte gejuids isolatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het bed stond te kort bij de muur .de kamer was slecht geïsoleerd tegen lawaai

    de kamer was proper en recent ingericht

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Te warm op kamer ,onder schuin dak
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm op kamer ,onder schuin dak

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    Prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlakbij autobaan , prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    Prima plek voor een overnachting op weg naar het zuiden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,9
    Perfecte zakelijke accommodatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet perfect, badkamer wat tandpasta resten te ontdekken.

    Schone kamers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    5,8
    Inchecken was top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt slecht voor dat prijs. Weinig keus

    Inchecken was top

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,5
    Zeer vriendelijke sfeer, typisch klein gezellig familie...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    Zeer vriendelijke sfeer, typisch klein gezellig familie hotel.Prima ontbijt, behulpzaamheid bij de receptie en keurige frisse kamer. Het hotel stond welliswaar in de steigers, vanwege renovatie, maar daarvan heb ik geen hinder ondervonden. Vooral de kamer met balkon had een fantastisch uitzicht. Aanrader !

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,6
    Alles behalve het tv-beeld.
    • Zakenreis
    • Stel

    kwaliteit tv-beeld (wat sneeuwig naar moderne maatstaven)

    Alles behalve het tv-beeld. Hartelijke ontvangst, uitstekende accomodaties, schoon en comfortabel

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Heerlijk ontbijt en goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt en goed bed. Alles kraakhelder.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    10
    Super hotel en alles zag er netjes en schoon uit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super hotel en alles zag er netjes en schoon uit

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    8,8
    Ideaal om te overnachten op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ideaal om te overnachten op doorreis. Helemaal vernieuwd, goed ontbijt, op wandelafstand van een gezellig dorp.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    9,6
    gerenoveerde prachtige kamers, heel proper
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    bereikbaarheid van het hotel

    gerenoveerde prachtige kamers, heel proper ruime parking, sober maar lekker ontbijt

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Filderhof

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: