Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Select Hotel Erlangen Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Wetterkreuz 7, 91058 Erlangen, Duitsland

#17 van de 23 hotels in Erlangen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1119 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,7
    Ligging direct naast de snelweg, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kregen bij binnenkomst een vieze kamer toegewezen, direct omgeruild maar toch vervelend omdat we snachts aankwamen. Tweepersoonsbed met 1 persoon dekbed. Geen airco, warme kamer. Hotel zelf niet erg schoon

    Ligging direct naast de snelweg, ruime kamer. Badkamer schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    4,6
    De prijs en de kamer was netjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel druk buiten onder ons raam. Er was ook vlakbij een terras. Soms was er niemand bij de balie. Ik moest 4 euro betalen om te parkeren op de grote parkeerplaats....

    De prijs en de kamer was netjes

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    4,2
    Minder goede ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel werd verboued. Nu ongezellig en niet gastvrij, portier gaf geen informatie maar was aan het zuchten en steunen, geen gelegenheid om iets te drinken, voor alles extra betalen 14,99 pp ontbijt en 4,00 voor P. Het was erg warm, raam geopend maar erg veel herrie en lichtflitsen van snelwegverkeer.

    De bedden waren goed en kamer schoon en netjes. Lift aanwezig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,0
    Teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was aan het verbouwen. Restaurant, bar, en andere faciliteiten waren gesloten. Dit was niet op booking.com vermeld, terwijl deze faciliteiten de reden waren om dit hotel te boeken. Zeer slecht!!!!

    Ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,3
    Kamers zijn schoon, uitgebreid ontbijt en vriendelijk...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ontzettend warm. Een raam openzetten was voor ons geen optie aangezien we een kamer op de begane vloer hadden en de kamer grensde aan een openbaar veldje. Dat voelde niet helemaal veilig met een open raam en een klein kind van 6 jaar die daaronder lag te slapen. Verder staat er op de site dat er een restaurant aanwezig was, dat was 1 van de redenen waarom we dit hotel geboekt hadden. Bij aankomst bleek echter dat het restaurant gesloten was. Balen dus...

    Kamers zijn schoon, uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    10
    Hygiëne goede bedden uitstekende locatie voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    €4,- parkeerkosten Iedereen kon erop. En je kunt verder gewoon gratis parkeren in de wijde omgeving

    Hygiëne goede bedden uitstekende locatie voor op doorreis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    2,5
    Vanwege de prijs 7.5
    • Stel
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Per hond 20 euro extra betalen terwijl ze op een kleed op de grond slapen. Ontbijt ook prijzig! Zo wordt een redelijk geprijst hotel toch nog duur! Volgende keer toch weer een hotel waar de honden gratis zijn, en deze service niet mee gerekend wordt.

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    6,7
    Ze hebben het netjes opgelost dat ze geen derde slaapplaats...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat we bij de boeking duidelijk hadden vermeld dat we met 3 personen waren. Wat ook in de bevestiging nogmaals vermeld stond. Hadden ze geen kamer meer met drie slaapplaatsen en waren alle extra bedden al vergeven.

    Ze hebben het netjes opgelost dat ze geen derde slaapplaats hadden door een tweede kamer ter beschikking te stellen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Prima prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima prijs-kwaliteit verhouding. Perfect voor de doorreis. Zelfs midden in de nacht nog in kunnen checken en hebben ze geholpen met extra bedden voor onze kinderen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    3,8
    Alleen kamperen of in de auto slapen is slechter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Checkin 10 minuten ondanks boeking via booking...... - Betalen voor een openbare Parkeerplaats die compleet leeg is - Interieur, laatste keer dat we er waren was 2 jaar geleden, alles is nog meer kapot - We sliepen boven de ingang, rooklucht trekt naar binnen - Bedden hard en krakend - Rekening vol met spelfouten ondanks alles uitgespeld te hebben Dit was echt matig, zeer matig.

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    5,4
    Zeker geen 4 sterren!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kwamen er op 6 januari, een feestdag in Bayern. Bar en restaurant gesloten, dus zoek het maar uit als je honger hebt. Voor een lege onbewaakte parking moest 4€ betaald worden. Kamer was ook niet echt warm. Hotel leek meer op een Ibis budget dan op een 4 sterren hotel zoals vermeld aan de ingang.

    Gelukkig maakte de fijne sauna een beetje goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    6,3
    Ik kom er niet meer !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er was een Engelsman(die ook Duits sprak) aan de receptie toen we aankwamen die ons niet wou toelaten omdat we een hond bij hadden! En op de website stond dat honden welkom waren.Schandalig en alles was al betaald !!

    De naam Select hotel is verkeerd !Het hotel heet in feite "LIKE APART", helemaal iets anders! Ik heb enkel in kleine lettertjes de naam select gezien aan de receptie, zeer misleidend. Er staat op de website dat dieren zijn toegelaten maar men verteld niet dat er een serieuze fee aan vasthangt nl. 25 € per nacht ! Ook voor je auto die buiten slaapt moet je betalen. Er is geen bareel of iets anders dat dieven verhindert een diefstal te plegen. Je kan hem evengoed op straat laten staan ! In de omgeving is er maar één restaurant. De website meldt ook verkeerde gegevens I.V.M. de openingsdagen van het hotel-restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,9
    Goed hotel voor 1 nacht als je op doorreis bent. Dicht bij de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant van hotel was niet open, maar prima pizzeria op loopafstand. Wel midden in industriegebied, dus geen romantisch etentje ofzo, maar kwaliteit van eten was top!

    Heerlijk ontbijt. Standaard hotelkamer, maar schoon en netjes. Prima bedden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,8
    Perfect voor doorreis en om lekker bij te slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen charme qua locatie maar was voor ons absoluut niet relevabt

    Het was een hotel op doorreis. Dus voor ons de perfecte locatie en bijzonder comfortabel. Ruime, moderne en schone kamers en comfortabele bedden. Onze baby van 5 maanden heeft er ook heerlijk geslapen. Personeel van de receptie ontzettend aardig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,2
    goed hotel voor 1 of 2 nachten als je op doorreis bent,voordeel 500 meter van de autoweg
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant was in Augustus gesloten midden in de vakantie tijd ? zodat we ergens anders heen moesten om te eten,dat viel tegen.

    Zeer goed ontbijt wel extra voor moeten betalen,kamers ook prima en schoon,parkeren ook extra betalen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    Prima voor doorreis.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een kil conferentiehotel. Met de groene kleur probeert men het nog enigszins smaakvol te maken. Aan de kamer zit kraak noch smaak en het is een gedateerde inrichting (geen schilderijtje aan de muur), maar de bedden zijn prima en daar gaat het uiteindelijk om. Er moet 4,- betaald worden om te parkeren.De prijs voor het ontbijt is buitenproportioneel (15,-), maar gelukkig zit tegenover het hotel een supermarkt met bakkerij waar men voor een paar euro prima kan ontbijten.

    Het hotel ligt vlak aan de A3 / A7 en dat is voor de doorreis heel gemakkelijk. Voor 1 nacht prima te doen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    4,6
    In vond de prijs/kwaliteitsverhouding niet bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden 2 kamers geboekt. Eén van de kamers (226) had haren in de badkamer en op het bed. Bovendien werkte de wifi heel slecht. Daarnaast hadden we de mogelijkheid om voor 18.00 uur gratis te annuleren. Dit hadden wij beter wel kunnen doen en daarnaast een nieuwe reservering maken. Want de kamers werden ineens met 55% korting aangeboden. Ik vind het prijsverschil van € 30,00 per kamer wel erg veel. Dit is onze straf dat we vroeg geboekt hebben? Bovendien was het alacarte restaurant niet geopend. Hier kwamen we bij aankomst pas achter.

    De parkeerplaats bij het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,7
    Prima als doorreis hotel, maar betalen voor parkeren op eigen parkeerplaats is absurd.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat je 4 euro moet betalen om op hun eigen parkeerplaats te staan als gast vind ik ronduit belachelijk! Aan de andere kant van de straat heb je een supermarkt waar je gratis kan parkeren. Ook vind ik 14,50 euro p/p voor een ontbijt behoorlijk prijzig.

    Ik vond het heerlijk dat je zo van de snelweg bij het hotel bent en dus als doorreis hotel heel geschikt is. De kamers waren schoon en de bedden sliepen goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Onderweg naar het warme zuiden? Prima tussenstop!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden zijn stevig. Zeg maar gerust, behoorlijk hard. Als je daarvan houd, prima. Het hotel zou er verstandig aan doen om de verlichting 's avonds iets te dimmen. De entree is enorm fel verlicht, evenals de bar. Dat straalt weinig gezelligheid uit.

    Het hotel ligt echt lekker dicht aan de snelweg. Ruime parkeergelegenheid. De receptie is 24 uur open en wij werden zeer vriendelijk ontvangen. De kamers zijn ruim en netjes. De badkamer is keurig. De bar is tot 23 uur open en ze hebben een ruime wijnkaart en genoeg biertjes. Wij hebben alleen overnacht, zonder ontbijt. Kunnen er weinig van zeggen, maar voor 1 overnachting op de doorreis is dit hotel prima geschikt. Prijs/kwaliteit is in order.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    5,8
    Comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de site konden wij de kamer krijgen voor € 70, even later zag ik bij Expedia dat dezelfde kamer € 62 kostte. Bovendien vroeg de dame aan de balie om vier euro voor het parkeren van mijn auto, wat niet op de site stond. En de parkeerruimte was nog niet eens afsluitbaar. Onze kamer had geen enkele mogelijkheid redelijk te ventileren. Er was geen airco euro. De ramen konden niet open doen omdat er gigantisch veel lawaai was van het verkeer op de snelweg. Op de bedden lag een dekbed dat veel te dik en dus te warm was. Er was geen enkele andere bedekking beschikbaar. Dus we hebben gigantisch moeten zweten en slecht slapen Het bad was veel te klein, een dik mens zou er klem in komen te zitten. Vier sterren golden misschien wel voor de zaken die aanwezig waren, maar het comfort was voor een of twee sterren. De vloerbedekking in de gang was totaal verkleurd en versleten en in de lift was de vloerbedekking gewoon vies. Ik heb het idee dat de eigenaar van dit hotel het alleen om geld te doen is, maar geen liefde heeft voor zijn vak. Maar dat is natuurlijk maar suggestief. Wij hebben de achterliggende dagen meerdere logeerverblijven van u gekozen, soms alleen bed en breakfast, maar die waren allen 10 keer beter.

    dichtbij de snelweg

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    Zeer goede locatie voor een doorreis, dicht langs de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerkosten (4 euro) waren wat vreemd voor een vrij groot, leeg parkeerterrein wat alleen door hotelgasten gebruikt werd.

    Zeer goede locatie voor een doorreis, dicht langs de snelweg. Ruime, schone, moderne kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    Fantastisch.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor een 4 sterren hotel mis ik airco of een blower op de kamer. Ook vonden wij de matrassen te hard.

    Het hotel ziet er mooi uit en netjes! Ruime kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Goed hotel voor op doorreis. Prijs/kwaliteit uitstekend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was de keuken om 22 uur al gesloten en in de omgeving ook geen mogelijkheid om nog iets te eten behalve een benzinestation.

    Direct naast de snelweg dus super voor op doorreis. Prima bed in ruime kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    5,8
    Hoe komt dit hotel aan vier sterren?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht

    We voelden ons niet erg welkom. De receptioniste had pauze toen wij arriveerden. Haar plaatsvervanger kon of mocht ons niet inchecken. Bij inchecken meteen volledig bedrag betalen en extra betalen voor ontbijt. Voor parkeren auto moesten we twee euro extra betalen, op de kamer werden wij verwelkomd met een fles water voor vier euro, restaurant was een week gesloten, maar je kon wel kleine maaltijden op de kamer laten bezorgen tegen vijf euro extra kosten. Kluisje zonder sleutel. Zeer dunne kussens. Rooklucht in kamer. Er was geen koelkast, geen airco, geen ventilator en raam konden wij niet openzetten vanwege de stank van de gasten die de halve nacht onder ons raam stonden te kletsen en te roken bij de door het hotel geplaatste asbakken. Om drie uur 's nachts werden de broodjes in het hotel bezorgd met veel lawaai.

    Ligging dicht bij autosnelweg. Goed en uitgebreid ontbijt. Receptioniste bij uitchecken was vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Goed hotel om te slapen op doorreis.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vrij prijzig ontbijt, aan de andere kant van de weg kun je ook ontbijten bij de winkel (bij het restaurant op de "Autohof" hebben we 's avonds goed gegeten).

    Grote kamer, netjes en nette badkamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Prima plek voor een overnachting op doorreis, mits er een aanbieding is.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hier en daar liet het fineer los van het houtwerk. Je kon zien, dat het al een tijdje was. Dit hoort niet bij 4 sterren. Verder was het vreemd, dat ik 2 euro moest betalen om te parkeren.

    Kamer was ruim, bedden prima, wel zacht kussen. Alles was netjes schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,5
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden gereserveerd voor 3 personen. 2 volwassenen en 1 kind. Dan ga ik er niet vanuit dat je met zn allen in een 2persoons bed moet slapen. Uiteindelijk is dit goed opgelost met een losse matras op de kamer voor onze zoon.

    Ontbijt was goed. Hotel is netjes en schoon.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,5
    Mooi prijs voor een overnachting onderweg naar Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken duurde erg lang, ondanks dat ik de reservering geprint had was er blijkbaar onduidelijkheid over de reservering van twee kamers.

    Mooi prijs voor een overnachting onderweg naar Oostenrijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    4,6
    Tegen gevallen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden voor 4 volwassenen en 1 kind gereserveerd en kregen bij aankomst te horen dat we maar met ons kind van 6 samen met 2 volwassenen in een bed moesten slapen. Zeker als je moe bent van de reis geen fijn bericht. Na veel aandringen kregen we toch een extra bed, die eerst niet beschikbaar was???? Volgende keer kiezen we voor een ander hotel.

    Dat het dicht bij de snelweg lag, makkelijk als overnachting onderweg.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    5,8
    Op doorreis....
    • Stel
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden erg zacht en kussen biedt geen enkele ondersteuning. Slaapcomfort was daardoor ver te zoeken. Daarbij erg gehorige kamers... de buren hadden het gezellig laten we het daar op houden 😜

    Hotel voor doorreis.... Goed te vinden vlak bij autosnelweg. Moderne kamers met goed ontbijt!!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    8,3
    doorreis naar wintersport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    restaurant was in de avond niet open

    comfortabel, uitgebreid ontbijt, goede prijs-kwaliteitsverhouding, dicht bij de snelweg, receptie 24 uur open, prima voor doorreis naar een vakantiebestemming

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    8,8
    Hotel op doorreis naar wintersport Oostenrijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen om half 5 in de nacht aan; veel oponthoud en heel slecht weer onderweg gehad. Ongevallen wegafsluiting.. kortom pech. We verlangden naar de kamer maar mochten er niet in. Om 4 uur sluit het systeem de kamerboekingen af. Ons geld was geaccepteerd (we hadden dus betaald) maar de kamer was al weer vrij gegeven voor nieuwe boekingen en we konden er niet meer in. Berlijn hoofdkantoor moest er aan te pas komen. Uiteindelijk hebben we een kamer gekregen en lekker geslapen tot half 11 Let op Nederlanders, bel ze op als je 4 uur niet gaat halen... ik had wel gezegd dat het drie uur kon worden.. maar dit niet verwacht (het is een 24 uurs hotel)

    Prijs kwaliteitsverhouding, de plek aan snelweg (we waren op doorreis naar Oostenrijk)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    5,0
    1 van de bedden was kapot en schommelde heel erg
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 van de bedden was kapot en schommelde heel erg Bar/brasserie was dicht bij aankomst om 20:30 terwijl die volgens de hotelinfo open zou zijn tot 23:00 Wifi werkte niet

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,1
    heel goed ontbijt en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht

    booking.com had doorgegeven dat we met 2 personen waren. Terwijl ik duidelijk had aangegeven dat we met 1 volwassene en 2 kinderen (6jaar e 9jaar) reizen. Elke keer geven jullie een verkeerd aantal personen door, waardoor ik die nacht met 2 kinderen in een 2persoonsbed heb geslapen. De bedoeling van deze overnachting was om uit te rusten voor het vervolg van mijn reis. Spijtig is dat niet gelukt. Oorspronkelijk dacht ik dat ik mijn reservatie niet goed had doorgegeven. Maar het staat duidelijk goed op mijn reservatiebevestging. Geen fout van het hotel, maar wel van hoe jullie info doorgeven. Met vriendelijke groeten, Sigrid Dekleermaeker

    heel goed ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,6
    Goed doorreis hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De site gaf aan dat de kamers geluidsdicht zijn dat was niet het geval. Vooral omdat het een doorreis hotel is hoorde we veel mensen vertrekken in de vroege ochtend.

    Lekker dicht bij de snelweg. Snelle in- en uit-check mogelijkheden. mooie en ruime kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    Parkeer geld betalen voor het parkeren.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer geld betalen voor het parkeren.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Comfortable
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn best gehorig

    Grote kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Midden in de nacht nog in kunnen checken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in de nacht nog in kunnen checken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,1
    Het is wat het is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is wat het is. Een zakelijk hotelverblijf. Goed om te blijven slapen, maar niets meer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    Geen babybedje beschikbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen babybedje beschikbaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Weg van de snelweg en rustig gelegen
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rode wijn was niet lekker!

    Prima tussenstop overnachting! Geweldig ontbijt en prima restaurant! Echt een aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,1
    Avondeten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed

    Avondeten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Fijn
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerst kamer afgewezen ivm bad was niet schoon, later andere kamer en toen perfect

    Ontbijt geweldig, kamers uitstekend

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,1
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie personeel matig

    Mooie kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Kamer was keurig schoon evenals de badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,7
    Wij zouden een 2 kamers naast elkaar krijgen, maar er zat 1...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zouden een 2 kamers naast elkaar krijgen, maar er zat 1 kamer tussen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    2,5
    Perfect als tussenstop.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect als tussenstop. Prima gelegen bij A3

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,3
    Goed ontbijt,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt,

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    Prima tussenstop op doorreis naar Oostenrijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waarom is het op hotelkamers toch altijd zo warm, ook 's nachts?

    Kamers ruim en netjes. De bedden lagen prima. Badkamer was schoon en netjes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,9
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prettig hotel voor een doorreis

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,5
    In het bad douche dat is gevaarlijk zou ik een douchhoek van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het bad douche dat is gevaarlijk zou ik een douchhoek van maken

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort
    • Verbleef 3 nachten

    Geen avondeten mogelijk

    Ontbijt prima, afstand tot snelweg prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    De kamer en het ontbijt was goed, wel wat aan de dure kant
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer en het ontbijt was goed, wel wat aan de dure kant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,9
    Goed hotel voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad, te harde bedden (is persoonlijk)

    Dichtbij snelweg, geluidsdichte kamers, goed eten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    4,6
    Het tweede bezoek viel tegen. De kamer was niet schoon. Het personeel was onvriendelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het tweede bezoek een week later viel bijna alles tegen

    Het pasta rastaurant twee straten verder

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,1
    Het bed was vreselijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bed!

    Het bed was vreselijk. Een plastic matras. Verder was het niet heel erg schoon maar goed genoeg voor een nachtje.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    het is een goede elokatie en mooi dat ik er kon parkeren.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    ontbijt en verblijf waren beide goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,3
    Douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pope jopie gedoe van het personeel geluid op de gang. Had een geluidsvrije kamer besteld en uitzicht op dak

    Douche

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,1
    goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    kamer waren er schoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen personeel

    24uur inchecken via automaat. Schoon! Perfect voor tussenstop.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    fijn hotel aan de snelweg voor als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht

    fijn hotel aan de snelweg voor als je op doorreis bent.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,8
    Prima doorreis hotel al zijn er betere
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer

    Het ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,8
    Comfortabel hotel, vlak bij de autoweg en vlakbij diverse restaurants.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren tegen betaling. Ontbijt te duur.

    Rustige ligging, en ruime parkeerplatsen. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Ontbijt was heerlijk moest wel apart betaal worden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren moest je 2 euro voor betalen beetje vreemd.

    Ontbijt was heerlijk moest wel apart betaal worden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,7
    Prima voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relatief duur Harde bedden

    Locatie dicht naast de snelweg 24 uurs receptie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het ontbijt

    Prima overnachtingshotel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Ontvangst van de baliemedewerker
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst van de baliemedewerker

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Prima hotel voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt geweldig moest wel apart betaald worden. Kamers prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,7
    Proper en rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen baby bed

    Hygiene,personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    4,6
    Net hotel, goed ontbijtbuffet, erg zachte bedden, personeel niet erg toeschietelijk of vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant niet geopend, wordt niet vermeld op booking.com. Zelfs een kop koffie of drankje was niet mogelijk ivm bruiloft

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Keurig, prima voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig, prima voor doorreis

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Vlakbij de snelweg, kunnen eten in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlakbij de snelweg, kunnen eten in het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,1
    Voor een nacht prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt te duur

    Ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,5
    Schoon en net hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt duur in verhouding tot het diner

    Schoon en net hotel. Lekker dineren voor een goede prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,4
    voor 1 nacht ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ONVRIENDELIJK / STUG ONTHAAL- RECEPTIE

    GOEDE LOCATIE VOOR DOORREIS ITALIE

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: