Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel zu Jeddelohs Rosengarten

Hoherainstraße 45, 35075 Gladenbach, Duitsland

#1 van de 8 hotels in Gladenbach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 227 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    8,8
    Rustige plek waar je heerlijk kan eten en met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een klein huisje en daar hadden wel een paar goede stoelen bij de tv gemogen i.p.v krukjes bij de tafel. Tweepersoons bed was ook fijn geweest.

    De rust en het vriendelijke personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Fantastische tijd gehad. Heel diervriendelijk en erg gastvrij.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Patio
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Alles was perfect

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Vriendelijke uitbaters, grote kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    nogal verwaarloosd

    Vriendelijke uitbaters, grote kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Met allervriendelijkst ontvangst en bediening. Mooi gelegen aan de bosrand. Goede uitvalsbasis voor
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Luchtafzuiging in de badkamer

    lekker ontbijt met genoeg keuze van brood en beleg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    7,9
    Rustige ligging, waardoor je zo de natuur in loopt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs - kwaliteit bij het avondeten vond ik ietwat tegenvallen.

    Rustige ligging, waardoor je zo de natuur in loopt. Vriendelijke familiaire sfeer.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    10
    Wat me het allermeeste beviel was de royale kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets. Ik zou het echt niet weten. Het is voor mij nogal ver, en geen eenvoudige kilometers anders zou ik er zeker vaker zijn. Wil zo terug.

    Wat me het allermeeste beviel was de royale kamer. Zo heerlijk en ook de badkamer was groot en zo fris en schoon. Prima ontbijt, niet over de top, alles lekker vers. Rustige omgeving en in het centrum toch levendig. De gastvrouw maakt dat ik me thuis voelde.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    7,5
    Wij hadden de tuinkamer geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Wifi ontvangst viel tegen.

    Wij hadden de tuinkamer geboekt.De kamer en de badkamer waren ruim.Er was een balkon met uitzicht op een weide met pony's. 's Avonds konden we nog heerlijk van de avondzon genieten.De bedden waren uitstekend en de ontvangst was prima met een aardige gastvrouw.Ook het ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    9,6
    Gelegen in prachtige wandelomgeving (Veluwe is hierbij een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gelegen in prachtige wandelomgeving (Veluwe is hierbij een lachertje). Uitstekend hotel, grote kamer plus balkon, goede sanitaire voorziening, lounge buiten op terras alwaar ook gedineerd kan worden. Rijkelijk ontbijt en een ontzettend hartelijke gastvrouw en gastheer.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    10
    Het regende pijpestelen de hele zondag en wij waren dus min...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het regende pijpestelen de hele zondag en wij waren dus min of meer genoodzaakt een "Ruhetag" te nemen. Omdat de kamer ruim en gezellig was en WiFi perfect werkte brachten wij deze "natte" dag praktisch op onze kamer door.Veel digitale kranten gelezen, geskyped met onze vriend etc. Het was een heerlijk verblijf en een compliment aan de eigenaresse Petra!!!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    Het hartelijke ontvangst door de eigenares.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het hartelijke ontvangst door de eigenares. Ontbijt super goed. Ik heb altijd een matras bij mij ( vrouw ) maar het matras was uitstekend. Koeler in de gang kon je zelf drinken, tegen betaling, pakken. Badkamer met een goede douche.Eigenares een super hartelijke vrouw.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    10
    Vriendelijk en gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijk en gastvrij! De kamers ruim, netjes en schoon. De gastvrouw kwam meteen met tips voor uitstapjes, parkeren enz. Erg prettig!

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    9,2
    Ontvangst
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontvangst

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel zu Jeddelohs Rosengarten

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: