Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Fletzinger Bräu

Fletzingergasse 3, 83512 Wasserburg am Inn, Duitsland

#1 van de 2 hotels in Wasserburg am Inn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 381 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    ontbijt was heerlijk en uitgebreid.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Van te voren wordt niet aangegeven dat je maar een uur Wifi krijgt per verblijf. Op de site staat dat wifi beschikbaar is en gratis is. We zijn er 5 dagen geweest met 1 uur Wifi.

    ontbijt was heerlijk en uitgebreid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    Prachtige lokatie, vriendelijk personeel en schoon!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige lokatie, vriendelijk personeel en schoon!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    10
    Comfortabel en lux in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De stilte in de stad en het zeer complete ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Historisch, niet toeristisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunt.

    Dat dit historische stadje totaal niet toeristisch is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,3
    simpel hotel voor een enkele nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    receptioniste bij aankomst bleek niet capabel.

    ruime kamer maar minimaal ingericht; goed ontbijt met vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Aangenaam verblijf in een mooie omgeving, met erg vriendelijk personeel!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer kamer 303 was unpraktisch ivm de schuine muren en krap!

    Fantastisch en uitgebreid ontbijbuffet laat geen wensen open !!!

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    9,6
    we komen jaarlijks in dit fantastische hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vroeger kon je er ook heel lekker eten in het restaurant. We hopen nog altijd dat dat in de toekomst weer mogelijk is.

    we komen jaarlijks in dit fantastische hotel. De ontvangst is uiterst correct en vriendelijk. Het ontbijt is zeer uitgebreid en prachtig verzorgd. Het hotel is centraal gelegen in het dorp aan de Inn. Voldoende mogelijkheden voor winkelen en lekker eten.

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    8,3
    De rust in het algemeen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er waren geen overgordijnen in de badkamer. Een onbemande bar. Je moet de receptionnist(e) vragen als je wat wil drinken. Het leuke restaurant van vroeger is verdwenen. Dat is heel spijtig.

    De rust in het algemeen. Uitgebreid ontbijtbuffet. Je weet niet wat je ziet. Het personeel is zeer vriendelijk en gedienstig.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    8,8
    Heel uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Plaatje is uitgestorven

    Heel uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    10
    Vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt buffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt buffet.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: