Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novum Hotel Flora Düsseldorf Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Auf'm Hennekamp 37, Bilk, 40225 Düsseldorf, Duitsland

#140 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 611 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 59

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Het verblijf was goed, ondanks voldoende isolering, erg lawaaiig vooral 's nachts
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets, goed naar ons zin.

    Van het ontbijt maken wij geen gebruik, in de alt stad is het makkelijker en veel voordeliger het ontbijt te gebruiken. ( € 8,- p.p. ) Kamer goed - netjes en schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    3,3
    Dit hotel nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was erg chagrijnig en onvriendelijk. 'S nachts nog veel lawaai op de gang.

    Het hotel was ver buiten het centrum maar gelukkig stopte de tram om de hoek. Dit was een voordeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    7,1
    Hotel is goed, wel erg onvriendelijk receptioniste.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptioniste.

    Hotel is goed, wel erg onvriendelijk receptioniste. Ik moest kamel om 14 uur incheken maar ik heb gevraagd of mag ik 13,30 incheken, zij zei kan maar ik moet extra 50 euro bij betalen voor 30 minute. Kamer was wel reddy voor gebruiken. Verder goed schoon hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,2
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Ruime slaapkamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,1
    Moeizaam doordat de kamer verkeerd was maar later toch leuk
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het regelen van een kamer, omdat we een verkeerde kamer aangewezen kregen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    De kamers waren proper en ontbijt is ook lekker.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren proper en ontbijt is ook lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    De kamer was mooi en we hadden een balkon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het bed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,5
    Prima hotel voor een goede prijs . Voor herhaling vatbaar .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het was schoon en rustig . Ondanks de drukke straat weinig geluid op de kamer .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Alleen slapen en ontbijten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    8,8
    Heerlijk rustig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergelegenheid. Er zijn 2 plaatsen. Is wel goed op gelost.

    Heerlijk rustig

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,4
    Parkeerplaats was er geen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats was er geen En om iets te drinken s,avonds geen gezellige ruimte

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    Ruime kamer, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en prima afstand tot centrum (met tramhalte om de hoek)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,8
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeerplaatsen

    Ruime kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    6,7
    Kamers beter schoonmaken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers beter schoonmaken.stofzuigen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    8,8
    Nette hygiënische kamers met een heerlijk zacht bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Nette hygiënische kamers met een heerlijk zacht bed. Ideaal voor een zakenreis.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    8,3
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers hebben ouderwetse inrichting.

    Prima uitvalsbasis om de stad te verkennen, met 4 tram/metro lijnen om de hoek.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,6
    Wij zijn hier voor een reisovernachting geweest en checkten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toen wij net binnen waren kwamen er ook nog een aantal nachtbrakers binnen. We merkte dat het niet geheel geluiddicht is. Echter duurde de overlast maar 10min. verder nergens last van gehad.

    Wij zijn hier voor een reisovernachting geweest en checkten pas om 2:00 s'nachts in. Personeel was echt super vriendelijk, hielp in alles en sprak goed Engels. Parkeren achter het hotel was ook goed en dat voor slechts €6,=. Let wel op dat er weinig plekken zijn. Kamer was lekker groot, heerlijk bed en keurige badkamer. Wij hebben zeer goed geslapen.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,9
    centrale ligging & hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen 2 persoons bed in de 3 persoons kamer slechte wifi, traag

    centrale ligging & hygiene 's avonds gemakkelijk gratis parkeren in de buurt, langs de weg

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    8,3
    Goed bereikbaar, nette kamers, erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Restaurant/ bar was dicht om 21:00 omdat de de koffiemachine kapot was. Verder was de parkeerruimte krap en hebben we die met een wat grotere auto niet gebruikt

    Goed bereikbaar, nette kamers, erg vriendelijk personeel. Goede prijs voor nette kamers, schoon en met vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    6,7
    Medewerkster die ons ontving zette ons onder druk om een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Medewerkster die ons ontving zette ons onder druk om een parkeerplaats af te staan aan een 'klant' die volgens haar invalide was en nog moest arriveren. Wij meldden dat we onze auto al hadden geparkeerd, zij vertelde ons dat de invalide 'klant' dan maar buiten moest parkeren. Op mijn vraag of die klant dan een invalidekaart had (want dan zou ik meteen mijn auto verwijderen) zij zei meteen dat dat niet het geval was. Haar manipulatie en de manier waarop zij ons onder druk zette was zeer onaangenaam.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    4,6
    Ontbijt medewerker was aardig
    • Zakenreis
    • Groep

    Receptie willen niet mee werken aan klant wens . Tv zo klein . Kamer is geen 3 persoon s kamer maar is twintig room met extra sofa . Ruimt in de kamer zo klein . Ze willen geen kamer geven met bad dus alleen douche en was ook zo klein ruimte in de douche . Dus ik was niet te vreden . Omgeving geen een restaurant of snackbar .

    Ontbijt medewerker was aardig

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    6,3
    Hotel buiten het centrum maar vlak naast de tramhalte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We kwamen om 13.15 aan en konden onze auto niet bij het hotel parkeren. Hotel ligt aan een drukke weg wat ook 's nachts wat lawaaig is. Ontbijt zag er niet bijzonder uit en de prijs is wat hoog. Wij hebben hier dus geen gebruik van gemaakt.

    Hotel buiten het centrum maar vlak naast de tramhalte waardoor je snel in het centrum bent. Wij hadden een appartement met 2 tweepersoonskamers, badkamer en keukenblokje, voor een gezin was dit prima.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    3,8
    Locatie hotel is redelijk, op enige afstand van het centrum,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Appartement was op loopafstand van het hotel gelegen in een apart complex. Geen probleem op zich, maar parkeren in de straat is dramatisch. Het vooraf reserveren van een parkeerplaats bij het hotel bleek niet tot de mogelijkheden te behoren, hoewel op de eigen website "reservation required" staat. Slechte service en vreemd natuurlijk. Hoewel er een plek vrij was, want daar stonden we al geparkeerd direct bij aankomst, mochten we daar niet blijven staan. Ontvangst door receptioniste was enigszins genant voor een zgn 4* hotel. Voor ieder hotel trouwens. Totaal ongeïnteresseerde houding van iets wat een receptioniste moest voorstellen. We arriveerden om 13u45 en doodleuk werd ons verteld dat we een kwartier te vroeg zijn, want "inchecken doen we hier vanaf 14u!" Ultieme vorm van ongastvrijheid. Onbeschoft! In het appartementencomplex is geen lift aanwezig. Dat was niet vermeld bij het boeken en dit was dan ook een onaangename verrassing, aangezien ons appartement zich op de 3e etage bevond. Met veel bagage (2 kleine kinderen) is dit verre van ideaal. Ook heeft het appartement geen airco zoals vermeld op de booking.com site, maar dit was gezien het winterseizoen niet zo'n punt. Appartement is extreem gehorig. Onze bovenbuurman of -vrouw was nogal actief midden in de nacht en het leek letterlijk alsof hij of zij bij ons door de kamer liep, zo gehorig is het. Ook waren er wat nachtelijke feestjes in de nabije omgeving waarvan we met volle teugen konden meegenieten. Het ontbijt was aardig, zeker niet slecht, maar de prijs-kwaliteit (€12,90 p.p.) is matig. Samengevat: zeker geen 4* waard. Ongastvrij, als parking een belangrijk criterium is NIET boeken, extreem gehorig, geen lift bij appartement, oftewel je krijgt niet wat je denkt te boeken. Voor ons geen 2e keer Novum Hotel Flora.

    Locatie hotel is redelijk, op enige afstand van het centrum, maar prima bereikbaar met de tram. Faciliteiten in het appartement (comfort studio voor 4 personen) zijn prima. Nette en ruime kamer met 2 aparte slaapgedeelten, kleine maar nette keuken incl vaatwasser en wasmachine, magnetron, koelkast, waterkoker, etc. Badkamer ook keurig.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,3
    Supervriendelijke dame bij de receptie, fijn dat je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel klein parkeerterrein met smalle ingang. Lastig aan een drukke weg gelegen. Wat weinig druk op de grote douchekop.

    Supervriendelijke dame bij de receptie, fijn dat je vervoersbewijzen krijgt voor het OV, tramhalte vlakbij, dus handig! Prima ontbijt. Gezellig ingerichte kamer.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    5,4
    De locatie was dicht bij het centrum, dat was erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er stond bij het boeken dat ze parkeerplekken hebben, echter bij aankomt bleek dat het er maar 5 stuks waren en dat die vol waren. Dus wij moesten onze auto in de omgeving parkeren. Wel uiteindelijk een plek gevonden, alleen bij de keuze van deze hotel had ik de parkeerplek meeoverwogen, anders had ik er niet voor gekozen. Daarnaast hebben wij niet goed kunne slapen, de kussens zijn waardeloos.

    De locatie was dicht bij het centrum, dat was erg gemakkelijk. Met de auto ben je er met een aantal minuten

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Hotel, inrichting en meubilair zijn echt jaren '80/'90 Duits. Het is niet modern.

    Vriendelijk personeel. Spreekt goed Engels Erg hygiënisch.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    6,3
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hele kleine badkamer. Discussie bij 't ontbijt. We hadden betaald maar we stonden niet op de lijst. Receptie zei: 4-jarig kind moet niet betalen, volgens dame in resto wel. Zorgde voor een negatieve toon. Ontbijt was wel verzorgd maar weinig aanbod. Parking was volzet, we konden 300m verder op Esso parkeren, Esso had een afspraak met hotel. Was daar wel duurder dan op hotelparking.

    Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,1
    Ligging vlakbij tram naar het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hadden 2x een appartement voor 4 personen. Op de beschrijving was dit met airco, in realiteit had geen van beide airco. De 2 appartementen lagen eveneens niet in hetzelfde gebouw.

    Ligging vlakbij tram naar het centrum Prijs-kwaliteit

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,1
    De klant vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een min puntje was dat de kamer aan een andere straat zat in een appartementen complex niet ver van het hotel maar niet in het hotel

    De klant vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    2,5
    Baliemedewerker was erg vriendelijk maar kon niets voor ons...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer teleurstellende after sales service van dit hotel en booking.com na een foutive reservering door een probleem met Booking's website.

    Baliemedewerker was erg vriendelijk maar kon niets voor ons betekenen.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    6,7
    kamer, zag er uitstekend uit.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -parkeerplaats hoefde je niet van tevoren te reserveren? (WEL DUS), want ze hebben maar 5 plaatsen voor de hele hotel en als je op straat wilt parkeren dan moet je geluk hebben als je een plekje vindt -ik moest met de lift naar de 5e verdieping een stuk naar achter lopen, met de trap naar de 4e en dan naar de kamer toe - airco werkte niet - service van 1 van de receptionist beviel me helemaal niet. als je haar aansprak keek ze gewoon in de computer. ze gaf als optie te parkeren in de wasstraat ernaast voor 6 euro p.dag. en je moet voor 08.45 weg. op de meeste vragen die ik stelde kreeg ik als antwoord 'weet ik niet' ofwel een kort antwoord terug. - geen ruimte om even rustig in het hotel te zitten (of je kamer of naar buiten gevoel)

    kamer, zag er uitstekend uit. goed schoon. wifi werkt goed. tv (maar wel duitse zender). gratis kluisje.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    4,6
    Hard bed en geen verduisterende gordijnen in 1 slaapkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hard bed en geen verduisterende gordijnen in 1 slaapkamer. Veel geluid van bovenste verdieping. Werden in appartement geplaatste buiten het hotel op de begane grond. Veel lawaai van trams en verkeer. Slechte Wi-Fi verbinding en tv ontvangst.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    5,8
    Prettige kamer, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeren is een probleem. Soms wel op 10 minuten lopen van het hotel. Het hotel heeft zelf maar 6 plekken. Denk aan de groene milieusticker! De (jonge) dame aan de receptie was absoluut niet geïnteresseerd in haar gasten. Een vraag die zij makkelijk even op internet op kon zoeken (waar kan ik een groene sticker kopen) kon/wilde ze niet beantwoorden. Ze zat de hele dag verveeld achter haar balie. Op de dag van ons vertrek was er een andere vrouw, die wel enthousiast was.

    Prettige kamer, goede bedden. Wel herrie buiten waardoor het raam niet open kon 's nachts. Daardoor warm op de kamer (begin mei).

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    8,3
    Uitgebreid en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij het inchecken heeft de baliemedewerkster nogmaals de prijs van het ontbijt aangerekend. We legden nochtans de reservatie met de totaalprijs incl. ontbijt voor. Onmiddellijk na het uitprinten van haar factuur was de fout die ze had gemaakt zichtbaar; er verscheen een tegoed. Ook toen wou ze haar fout niet toegeven. Ze heeft de fout laten rechtzetten door haar collega bij het uitchecken.

    Uitgebreid en lekker ontbijt. Ligging dicht bij tram.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    5,8
    Ligging ten opzichte centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer op de 3e etage was prima, goede bedden. De kamer op de 5e etage was even groot, maar oud en had zeer slechte slechte bedden. Geen parkeerplaats gereserveerd en bleek bij aankomst ook niet meer te kunnen terwijl de interne garage niet vol zat. Gelukkig kun je in de wijk nog vrij parkeren. Stug receptiepersoneel. Veel geluid van straat, dus slapen met raam op kier is niet te doen. Met de dikke dubbele ramen dicht wel stil.

    Ligging ten opzichte centrum. Half uurtje lopen. Vrij parkeren voor de deur.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,6
    Goede service, heel gedienstig personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede service, heel gedienstig personeel!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    Heel lekker ontbijt
    • Groep

    De grootte van de badkamer

    Heel lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    10
    De kamera
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    De kamera

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,2
    Grote comfortabele kamer, goed bed, lekkere douche
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine badkamer, geen mooi uitzicht, beperkte privé parkeerplaatsen

    Grote comfortabele kamer, goed bed, lekkere douche

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    7,5
    prima kamer en vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Stel

    locatie en parkeerplaats niet ideaal

    prima kamer en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    7,5
    Goed hotel alleen een beetje gehorig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zie boven

    Goed hotel alleen een beetje gehorig.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2016

    7,5
    Goed openbaar vervoer in directe omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen parkeerplek. Lastig parkeren in omgeving.

    Goed openbaar vervoer in directe omgeving

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

    Goed

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,5
    De bedden sliepen heerlijk, personeel was behulpzaam en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden sliepen heerlijk, personeel was behulpzaam en vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    8,3
    ontbijt,ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt,ligging

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    7,5
    ligging van het hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ouderwetse inrichting

    ligging van het hotel. Parkeerplaats bij het hotel in het centrum

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,9
    pakeer plek waren niet veel
    • Vakantiereis
    • Groep

    pakeer plek waren niet veel

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    7,5
    24 uur open
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zag bij boeken geen mogelijkheid voor reserveren parkeerplaats.

    24 uur open

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,3
    Zeer goede Wifi verbinding, uitstekende hygiëne, ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Duur ontbijt

    Zeer goede Wifi verbinding, uitstekende hygiëne, ruime kamer

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    9,2
    Vriendelijk onthaal, zeer nette kamers en uitstekende bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te kleine parking.

    Vriendelijk onthaal, zeer nette kamers en uitstekende bedden. Geen lawaaihinder.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    De douches vielen mij tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douches vielen mij tegen.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,2
    Erg vriendelijk personeel, goede bedden, leuke kamer, goed...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Door de ligging was er wel omgevingslawaai, doch de ramen waren goed geïsoleerd.

    Erg vriendelijk personeel, goede bedden, leuke kamer, goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,5
    Bed en douche toppie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Maar paar privéparkeerplaatsen. Zeg dat eerlijk!

    Bed en douche toppie

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    6,7
    Gratis openbaar vervoerkaart gedurende de 3 dagen dat we...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren en stressbestendigheid van medewerkers

    Gratis openbaar vervoerkaart gedurende de 3 dagen dat we hier verbleven

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    8,8
    Het ruime appartement
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ruime appartement

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    9,6
    Prima locatie en met tram snel in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie en met tram snel in het centrum

  • Beoordeeld op: 11 februari 2015

    8,3
    Brede lange bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ligging.

    Brede lange bedden.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    7,5
    Propere en ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Propere en ruime kamers Vriendelijk personeel Lekker ontbijt Lage Prijs

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    7,9
    Prima prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prima prijs-kwaliteitverhouding. Ontbijt is goed. Gratis kaartjes voor openbaar vervoer. Tram is dichtbij.

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 59

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Novum Hotel Flora Düsseldorf

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: