Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novum Hotel Hamburg Stadtzentrum Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Steindamm 29, St. Georg, 20099 Hamburg, Duitsland

#263 van de 323 hotels in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1352 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    De ligging ten opzichte van station en stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De directe omgeving van het hotel: een toegangsdeur tussen een sex-shop en een peepshow, met hordes mannen die op straat onduidelijke dingen doen.

    De ligging ten opzichte van station en stad. De accomodatie was ook prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,1
    Prima hotel vlak bij het station voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De Steindamm is een straat waar 's avonds de " onderkant van de samenleving" samenschoolt. Als je je daar niet prettig bij voelt kun je beter een andere locatie boeken.

    Prima hotel voor een redelijke prijs. Locatie is vlak bij het station. Personeel was vriendelijk en het ontbijt eenvoudig, maar goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,7
    uitdagend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Douche, waterkoker, inchecken. Meer uitleg over waar je terecht komt.

    Hamburg is erg relaxed en biedt veel gezellige plekken. Je kunt er overal eten en gezellig koffiedrinken. Het is een moderne stad, zoals Rotterdam, vooral voor het station. Dit Altstadthotel, één van de vele Novumhotel's, ligt achter het station en boven een sex bioscoop. De straten zijn vol met hangjongeren van allerlei nationaliteiten. Daar moet je even aan wennen. Er is veel politie, dus je hoeft niet echt bang te zijn. Er zijn wel veel goedkope internationale eethuisjes. We hadden pech bij inchecken. Ze konden onze kamer niet vinden, er was iets met de computer, en het duurde erg lang voor we een kamer kregen. Verder een bekend soort hotelkamer, ruim, maar niet bijzonder. Geen mooi uitzicht. Geen waterkoker. Ontbijt was goed, maar veel zuur brood, je kunt alleen de broodjes met maanzaad eten. Personeel werkte wel heel hard, vriendelijk. Douche was echt een probleem. Die was te klein, en het douchegordijn kleefde steeds aan je. Het water liep door de badkamer. wel genoeg handdoeken als je er om vroeg, en je moet kussens extra vragen. Al met al, als je went aan de wijk, je zit wel dichtbij het centrum, dan is het toch wel goed te doen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,4
    Tegenvaller voor de hoge prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel wat er 's middags en 's avonds achter de receptie zat, was zeer onvriendelijk en kortaf. Het ontbijt was wat eenvoudig, geen luxere broodjes of beleg. Ook werd er wat laat bijgevuld tijdens het ontbijt waardoor er soms dingen niet beschikbaar waren. Het bed op onze kamer was heel smal, eigenlijk te smal voor twee personen.

    Zowel de kamer als het sanitair was netjes en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,7
    Ontbijt was goed, locatie is goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche gordijn was te smal en alles werd nat, en water werd niet echt warm. De temperatuur in de kamer was wat echter te warm.

    Ontbijt was goed, locatie is goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    7,5
    Hamburg, een veelzijdige bestemming
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In directe omgeving van hotel veel groepjes rondhangende mensen, prostituees en daklozen; overigens geen last van gehad.

    Kamer en douche/toilet netjes en schoon, ontbijt voldoende met ruime keus. Parkeergarage schuin tegenover het hotel. Ligging t.o.v. centrum en openbaar vervoer goed. Restaurant "Schiffers Börse" aan de Kirchenallee tegenover het Hauptbahnhof aanrader, zeker voor het interieur. Reserveren is aan te bevelen. TIP: Rondrit met bus en bezoek schip Cap San Diego.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,3
    Prima te doen, maar niet per se een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel was oké. Ik had iets meer verwacht voor het geld dat we hadden betaald. We hadden geen koelkast op de kamer, ons raam keek uit op een muur, de vloer liep scheef en het was er heel gehorig. Ik ben meerdere malen 's nachts wakker geworden van onze buren die laat thuis kwamen en de deur niet open kregen, en rennende lachende meisjes die ook na het stappen weer terugkwamen en geen rekening houden met de rest. Ook waren er geen extra stopcontacten te vinden in onze kamer, dus het was óf een bedlampje óf je telefoon opladen.

    Vlakbij het hoofdstation, parking was ook lekker dichtbij en 8 euro per dag viel mee en wij hadden een mooie nieuwe douche met een goede straal, dus dat was wel fijn. Ook het ontbijt was prima verzorgd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Prima hotel op loopafstand van het station en metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel op loopafstand van het station en metro

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,5
    Familiebezoek
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Ontbijt ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    4,5
    Vreselijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie vreselijk, midden in rosse buurt, boven een sex shop

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    Hamburg de moeite waard om te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde bad, douche en wc

    De ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    4,6
    Kamertje was schoon, bed was ok
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer erg klein, buurt vreselijk, ontbijt karig

    Kamertje was schoon, bed was ok

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    5,0
    nette kamer, groot genoeg, vlakbij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    wijk, personeel geeft pas info na vragen

    nette kamer, groot genoeg, vlakbij centrum

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,5
    Prima lokatie om Hamburg te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel aan de balie niet steeds even behulpzaam.

    Handige lokatie, goed ontbijt. Eenvoudige kamer, voldeed prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    5,8
    Hotel was ondanks grote bezettingsgraad van de kamers, vrij...
    • Zakenreis
    • Stel

    de buurt, het ontbijt

    Hotel was ondanks grote bezettingsgraad van de kamers, vrij stil en rustig, behalve bij het ontbijt. Niet de beste straat en de meest prettige mensen voor de deur en in de straat zelf, maar als je het hotel binnenstapt merk je daar niets van. Prijs was okay voor hetgeen geboden.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,5
    Het zat dichtbij eetgelegenheden.
    • Individuele reiziger

    Parkeren vond ik erg slecht, je mag parkeren voor het hotel, er zijn parkeerplaatsen maar de auto mag er maar 1 uur staan, we hebben 2 uur rondgereden op zoek naar een parkeerplaats waar ik mijn auto de hele nacht kon parkeren, de receptionist had wel eerder kunnen zeggen dat ze een eigen parkeerplaats hadden, dan hadden wij niet zolang moeten zoeken naar een parkeerplaats.

    Het zat dichtbij eetgelegenheden. Het was een goed hotel al zat de sex shop eronder. Ontbijt was ook goed, een goed hotel ondanks de buurt waar het zit.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    5,8
    De foto van het hotel is wel erg geflatteerd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De foto van het hotel is wel erg geflatteerd. Het hotel bevindt zich midden in de rosse buurt en voor de deur houden zich veel junks en prostituees op. Je kunt ook alleen binnen komen door aan te bellen De ligging van het hotel geeft een onveilig en louche gevoel.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    4,2
    Hotel wilde mij een mindere kamer geven dan dat ik besteld...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel wilde mij een mindere kamer geven dan dat ik besteld en betaald had. Ze wilde alleen tegen buitensporige betaling het door hen gegenereerde probleem oplossen.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    7,5
    ideale ligging dichtbij station en metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamer, wat verouderd

    ideale ligging dichtbij station en metro

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,8
    De omgeving straat
    • Vakantiereis
    • Stel

    De omgeving straat

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    5,8
    Geen bacon
    • Zakenreis
    • Groep

    Geen bacon

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    5,4
    Het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer zonder toilet en douche.

    Het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    6,7
    Prima basic kamer, schoon en fris
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Locatie wel behoorlijk onguur

    Prima basic kamer, schoon en fris

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    4,6
    Inkt Location
    • Vakantiereis
    • Stel

    Everything

    Inkt Location Verder niks

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    6,3
    De ligging was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden zijn erg hard. Kamers zien er onverzorgd uit. (Gescheurd behang, vocht plekken)

    De ligging was goed.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Novum Hotel Hamburg Stadtzentrum

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: