Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ochsen Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Münsterstrasse 48, 88662 Überlingen, Duitsland

#11 van de 15 hotels in Überlingen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 318 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    Leuk hotel dichtbij Bodensee, licht niet direct aan Bodesee.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Hadden kamer met see zicht geboekt, had alleen via kleine deur aan zijkant van de kamer zicht op de Bodensee, veder veel herrie van de straat, bushalte voor de deur waar tot laat de bus langs komt. De prijs van het diner in het restaurant is vrij duur en heel weinig eten wienersnitzel met klein beetje gebakken aardappels zonder salade betaal je 21 euro.

    Prima uitgebreid ontbijt buffet. Zeer dichtbij boulevard van Ubberlingen, waar je bij diverse restaurants met direct zicht op de Bodensee lekker kan eten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    4,6
    Beslist geen aanrader voor dit tarief!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is 1 grote verzameling van meubelen van de rommelmarkt. Alles past niet bij elkaar en kraakt behoorlijk. Ook de bedden waren niet geweldig en je kreeg zelfs een zeiltje onder je hoeslaken (brrrr). De keuken is goed, maar op een gegeven moment heb je genoeg van een ADHD-ober, terwijl met name bij het ontbijt het personeel schittert door afwezigheid. Terwijl je wel ziet dat het aantal 2-persoonstafeltjes dat is gedekt niet voldoende is om de gasten van dienst te zijn. In dit hotel is een hele grote frisse wind nodig om de zaak weer op de rails te krijgen en iets te verbeteren aan de nu tegenvallende prijs/prestatie-verhouding.

    de locatie en het gratis parkeren zijn de enige positieve dingen die ik kan melden. Uitzicht op het haventje en een stukje van de Bodensee waren ook in orde. Gelukkig kunnen ze wel goed koken in dit hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    4,2
    Balkon voldoende ruim
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Geur van de afvoer in de badkamer. Zicht op afgetakelde delen van het hotel. Bij 2 ontbijten 10min wachten op de koffie en 1 keer quasi ongekookte eitjes. De kelner bij de avondmaaltijden is absoluut onvriendelijk en laat je 25min wachten op je drankje.

    Balkon voldoende ruim

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,2
    De ligging parkeerplaats en mooi terras.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eenpersoons kamers waren wat aan de kleine kant

    De ligging parkeerplaats en mooi terras. En goed personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    Prima accommodatie voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeer netjes en functioneel. Prima douche.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    4,2
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We zijn er drie jaar geleden geweest en toen was het ontbijt beter . Het hotel is sterk verouderd en is dringend aan renovatie toe. Je kan voor dezelfde prijs (zelfs voor minder) beter gediend worden zelfs in een gasthof heb je meer luxe en uitgebreider ontbijt.

    De ligging.Parking bij het hotel.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    10
    Gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets.

    Gastvrijheid.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: