Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Pension Arta Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Kaiser-Friedrich-Str. 63, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10627 Berlijn, Duitsland

#104 van de 107 B&B's en herbergen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 371 beoordelingen over dit hotel

5,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,9

  • Comfort

    5,2

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    5

  • Personeel

    5,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,4

  • Betaald WiFi

    4,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,8
    Eigenaar deed zijn best maar ook voor deze prijs niet voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoons- of Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    12 euro per dag parkeren, wastafel op de kamer niet mogen gebruiken (geen tijdelijk probleem, maar vergeeld briefje er bij en putje afgesloten).

    De locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,4
    Er was geen ontbijt ???
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De lift allicht, de planten groeiden van buiten naar binnen in de lift. Lift was niet veilig, maar ja wij zaten wel 5 hoog

    Er was geen ontbijt ??? overal dicht bij

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,1
    Geen lunch mogelijkheid maar wel in de nabije omgeving.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lunch mogelijkheid maar wel in de nabije omgeving. Alleen voor als je een bed nodig hebt en niet om je vakantie door te brengen. Locatie is wel lekker centraal

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    7,1
    Prima locatie en kamer schoon.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoons- of Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat alles prima was vind ik 40 eu per nacht iets wat aan dure kant voor zo een basis pension. Verder alles ok.

    Kamer was schoon ruim. Badkamer was ook prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,7
    Goede locatie als je niet voor enige luxe gaat en de accommodatie gebruikt als slaapgelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie oubollig gelegen op de 5e etage.

    U bahn en s bahn op korte loopafstand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Voor een of twee dagen een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer of Familiekamer met Eigen Badkamer Naast de Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kraakte bij elke beweging. De wasbak op de kamer kon niet gebruikt worden

    De douche was goed: goede straal, regelbare temperatuur, schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    De prijs en de rustige ligging van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg lage douche, geen ontbijt mogelijk.

    De prijs en de rustige ligging van de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    3,8
    Vijftigerjaren verblijf in Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, het was oud en zeer sober

    De locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    6,3
    voldoet aan de lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoons- of Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    houtenvloer, lawaaierig maar past bij de prijs.

    ruime kamer en in de buurt van openbaar vervoer.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    5,0
    Deze accommodatie mag niet de naam hotel hebben,het is echt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Deze accommodatie mag niet de naam hotel hebben,het is echt een pension. Ontbijt, was minimaal(1 soort broodjes, beleg ham, kaas, jam, yoghurt en muesli, fruit). 3 keer verhuisd van kamer voor we de geboekte kamer kregen maar wel zonder bad en dat hadden we geboekt. 1e nacht kregen we een hele kleine kamer, 2e kamer was groter maar moest we de douche vasthouden. Ik vind dit niet netjes als ik meer dan €500 betaal voor 5 nachten.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    6,3
    Aardige eigenaar, locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn op de bovenste verdieping van het appartementengebouw waardoor het verschrikkelijk heet was in de zomer. Luidruchtige straat, ook ' s nachts.

    Aardige eigenaar, locatie was prima. Dichtbij centrum, park en twee heerlijke restaurantjes.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    4,6
    Dat het stil was snachts.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vreemd ontvangst, geen bemande receptie, ik had een familiekamer gereserveerd maar het zag er totaal anders uit dan op de site. Geen goede schoonmaak, geen schone handdoeken. Slechte communicatie

    Dat het stil was snachts. We konden heel goed slapen met het raam open. Bedden lagen goed.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    5,8
    Wij hadden gevraagd om veganistische opties bij het ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep

    Wij hadden gevraagd om veganistische opties bij het ontbijt. Er waren niet veel mogelijkheden behalve brood met jam.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Pension Arta

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: