Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Rehberge Berlin Mitte Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Ofenerstr. 15, Mitte, 13349 Berlijn, Duitsland

#529 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1156 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    2,9
    een keer, nooit meer !!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    de eerste kamer viel wat tegen qua grootte. hier kwamen we na 2 nachten erachter dat er bedwantsen waren, heel vies. hebben een andere kamer gekregen, deze was wat ruimer, meer naar onze verwachting. hygiene ontbijtzaal en wc/douche en vriendelijkheid van het personeel viel tegen, kon nauwelijks een goedemorgen af.

    ligging ten opzichte van de U bahn.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,3
    Berlijn is een een te gekke stad en dan is deze accomotie op zich goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Pesoneel niet zo vriendelijk ,in ontbijt ruimte veel herrie toen er etens waren gebracht werden . Klapten dozen neer .Ik had echt zoiets dit kan toch na het ontbijt. En je moet goed kunnen lopen 10 trappen omhoog of de oude lift. Badkamer op de gang .Met douchen moest je op een soort trapje staan in en uit stappen

    Het ontbijt was op zich goed maar simpel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,4
    redelijke verhouding in prijs en aanbod
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    de badkamer had echt zijn tijd wel gehad en is toe aan een opknapbeurt, de handdoeken werden niet verwisseld

    Het was een goedkoop hotel met een heel goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,8
    Als je goedkoop in Berlijn wil verblijven is dit hotel oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hele pand staat in de steigers, ziet er dus van buiten heel onaantrekkelijk uit en je moet dus door de rotzooi om naar binnen te komen. Ontbijt was redelijk, echter de broodjes niet altijd vers. Ik moest zelf om schone handdoeken vragen, vuile die we op de vloer hadden gelegd werden gewoon weer terug op het rek gehangen. Dus als je 's nachts terug kwam na een dag Berlijn had je vuile handdoeken want er is 's nachts niemand bij de receptie.

    Kamer was ruim en de bedden waren goed. Metro nog geen 5 minuten lopen, in ongeveer 10 minuten ben je dan in Mitte. Prijs van hotel is niet veel, dus verwacht er ook niet veel van.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    3,8
    Ontbijt was standaard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onduidelijk waar hotel precies zit Hotel op de vijfde verdieping. Later blijkt dat er een gammele lift is. De receptie is een hotelkamer met buro. Onvriendelijke receptionist vertelt je waar je kamer is en blijkt dat de badkamer op de gang is !!! De badkamer is oud. Het blijkt dat je tijdens het verblijf met dezelfde handdoeken moet doen!!!

    Ontbijt was standaard.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,7
    De kamers en badkamer waren oud maar ruim en proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was gelegen op de vijfde verdieping. De lift was krap en de receptie leek aanvankelijk onvindbaar, ontdekten we pas bij het ontbijt.

    De kamers en badkamer waren oud maar ruim en proper. Zeker voldoende voor een citytrip gezien je dan enkel slaap en wasgelegenheid nodig hebt. Het ontbijt was oké, de koffie vers.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    4,6
    We zullen geen 2e keer voor dit verblijf kiezen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer geboekt met een 2persoonsbed, helaas waren het 2 losse bedden. Het was een externe douche en wc, deze waren echter best een eindje de gang op, een gang die slecht verlicht was

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    3,8
    Dicht bij een metro station.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht toegankelijk op 5e verdieping via gammele lift en laatste stukje via trap. Badkamer zeer klein,om in de douchecabine te komen moet je 40 cm hoog instappen. Verwarming en warm water werkte niet goed. Tv in slaapkamer wel aanwezig maar deed het niet.Ontbijt was redelijk op zaterdag maar op zondag oude broodjes. Toen we bij de eigenaar netjes aangaven dat we wel wat anders hadden verwacht. Vroeg hij of we soms dachten dat we in het Hilton zouden komen. Geen aanrader.

    Dicht bij een metro station.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    2,5
    locatie prima. De opgang naar het hotel vreselijk, de lift.....,oud en langzaam, ondeugelijk
    • Groep
    • Familiekamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onmogelijke badkamer met rare hoeken en opstapjes, schimmel en tot overmaat van ramp bedwantsen..........

    Ontbijt was redelijk, goed te doen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,8
    goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    vieze lucht in de kamer, handdoeken roken niet fris, erg warm

    goed ontbijt. goede sfeer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Prima uitvalsbasis voor stedentrip Berlijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Schone kamer, behulpzaam personeel en een prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Prima ontbijt, alles vers en alles werd voortdurend aangevuld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sterk verouderde lift

    Prima ontbijt, alles vers en alles werd voortdurend aangevuld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,5
    Uitstekend ontbijt en goede prijs/kwaliteit voor de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uitstekend ontbijt en goede prijs/kwaliteit voor de kamer.Lokatie is erg goed voor bezoek van de stad en transport van het vliegveld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    3,8
    Stad is mooi, hotel aftands
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze kamers en andere verwachtingen. Het is nog net geen Airbnb. Badkamers niet op de kamer

    Ontbijt was goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    6,7
    Schone kamer, fijne bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig.

    Schone kamer, fijne bedden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    - prima ligging t.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - prima ligging t.o.v. metro - als je geen luxe verwacht, is dit prima hotel. Goed ontbijt incl.; goede bedden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    prima hotel voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    nvt

    Goede bedden, goede douche, prima ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    Kamer was prima;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Douche in badkamer was link: gladde bak; geen steun en eerst twee treden op. Eén handvat op de muur in de douchecel zou al een hele verbetering zijn.

    Kamer was prima; ontbijt ook

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    6,7
    Het metrostation Rehberge was erg dichtbij, een goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was zoeken om binnen te komen. Het bleek dat het hotel op de vijfde etage boven woonappartementen zat. De man op de 'receptie' kwam ongeïnteresseerd over, we hebben een paar keer andere gasten de weg moeten wijzen. Wij vonden het ook niet handig dat de badkamer en wc aan de andere kant van de gang waren.

    Het metrostation Rehberge was erg dichtbij, een goede verbinding met de stad.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    5,4
    Kamer was klein maar verder in order.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden veel geluidsoverlast van het verkeer en vliegtuigen. Konden niet met het raam open slapen.Lift leek ons niet zo betrouwbaar.

    Kamer was klein maar verder in order. Bedden waren goed en ontbijt was redelijk goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,1
    de prijs en het ontbijt.
    • Stel

    geen koffie/theefaciliteiten op de kamer én geen lobby met bar. Dus voor een drankje moet je de deur uit.

    de prijs en het ontbijt. De bedden hadden hagelwitte lakens, alles was schoon maar iets gedateerd.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    8,3
    Ontbijt was goed, alles was netjes.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Afstand tot het centrum is wel groot. Verder hadden we gevraagd voor 3 aparte bedden en dit was toch niet mogelijk en werd er niet echt vriendelijk over gedaan.

    Ontbijt was goed, alles was netjes. Prima hotel.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    2,9
    De locatie tov centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grote teleurstelling, onafgewerkt niet hygienisch hotel, met klantonvriendelijke eigenaar. Eten niet vers, badkamer apart van kamer, vuile muren, geen goede geur

    De locatie tov centrum

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    5,8
    Dicht bij metro en zeer goedkoop Inclusief ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Je krijgt waar je voor betaald.Ik zou dit zakelijk niet aanraden, maar als je het niet zo nauw neemt en op de centen moet letten heb je een bed, een douche en een redelijk goed ontbijt.

    Dicht bij metro en zeer goedkoop Inclusief ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    5,4
    Plek van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De entree.wiebelige kleine lift

    Plek van het hotel

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    5,8
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vreemde eigenaar. Lawaaierig.

    Ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    5,8
    Lift hoewel oud, ontbijt is goed, douche werkt goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te ver van het centrum, oud, te krappe toilet en douche ruimte

    Lift hoewel oud, ontbijt is goed, douche werkt goed

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    5,8
    Prijs kwaliteit zeker goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De buitenkant en de gang waren dringend aan een opknap beurt toe.

    Prijs kwaliteit zeker goed

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    6,7
    prijs van goed voor wat je kreeg.
    • Vakantiereis
    • Groep

    heel gehoorig en oud

    prijs van goed voor wat je kreeg.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    5,8
    Locatie, bereikbaarheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Minimale, gammele lift naar boven (5e verdieping). Daaronder wonen heel wat mensen dus peuken op de trap enz.

    Locatie, bereikbaarheid

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Rehberge Berlin Mitte

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: