Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hoteltow Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Potsdamer Straße 53, 14513 Teltow, Duitsland

#3 van de 4 hotels in Teltow

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 402 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,7
    Slechte service, redelijke kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1. Daarintegen van mijn positieve melding, het bankstel was flink verouderd en was zeker aan vervanging toe. 2. De persoon die bij de receptie 'stond' die zat op een stoel en flink onderuit gezakt ook. Hij was ook niet netjes gekleed, hierom ben ik ook bang dat meerdere medewerkers zo hun werk uitvoeren. 3. De persoon bij de receptie kon bijna geen Engels en kon ons hierdoor ook eigenlijk niets uitleggen. 4. De deur naar de badkamer was erg smal en laag, ik ben 1.90 en mocht er bukkend doorheen lopen. 5. DE GROOTSTE TEGENVALLER, samen met mijn partner kwamen wij hier met de auto aan, niet duidelijk waar wij in moesten rijden om de auto te parkeren. Na twee keer langs te rijden konden wij de auto achter het hotel in een gedeelde parkeergarage plaatsen, de garage werd gedeeld met een sauna. Bij binnenkomst werd er niets vermeld, bij het uitchecken werd er wel nog even 7 euro bij gerekend aangezien de auto in de schaarse parkeergarage stond.

    Wat al meteen opviel als je binnenkwam is dat de kamer heel ruim is, er stond een bankstel met een stoel en tafel, dit zijn eigenlijk al dingen die normaal in een hotel wel missen. Ook was er een bad aanwezig waar je ook in kan douchen, een bad is naar mijn mening altijd wel een pluspunt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,2
    Heel goed voor het doel van onze reis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    mijn man vond de matras niet zo fijn.

    De locatie vanaf vliegveld Berlin Schonefeld was voor ons de belangrijkste reden om hier te boeken. We konden ook na middernacht inchecken, wat voor ons handig was, aangezien ons vliegtuig pas laat landde. Het aangeboden ontbijt voor 7 euro pp was lekker en goed, zeker voor die prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    wij zijn zakelijk onderweg en hebben een kamer en ontbijt nodig, en dit was een goed adres hiervoor
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was erg warm op de kamer, en vanwege het verkeersgeluid konden de ramen niet open staanWij zij zake

    goed ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    ggoed ontbeit schone kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,5
    Prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor Wifi betalen is niet meer van deze tijd.

    Goede prijs/kwaliteit

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    10
    Super comfortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gastvrije ontvangst en super goede service.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    8,8
    Onze kamer was GEWELDIG!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was miniem.

    Onze kamer was GEWELDIG!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    6,7
    De Engelse koffie juffrouw
    • Individuele reiziger

    De vrouw achter de balie

    De Engelse koffie juffrouw

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    8,3
    Vriendelijkheid en parkeergarage voor motoren ( we waren met...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets.

    Vriendelijkheid en parkeergarage voor motoren ( we waren met 13 motoren). S avonds nog met zijn allen wat beneden( buiten) drinken.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: