Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Hottentotten Inn

Auweg 1a, 93055 Regensburg, Duitsland

#94 van de 111 hotels in Regensburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 334 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enigszins ongunstig gelegen ten opzichte van de stad. Goede verbindingen per bus. Ook de wandeling langs de Donau naar de stad is aangenaam (20 à 25 minuten).

    Rustige kamer. Prettige ontvangst.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur van sigaret

    Vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,9
    prima ontbijt voor geringe prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie is op soort industriegebied

    prima ontbijt voor geringe prijs

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    ik was op doorreis met een truck en had gemakkelijk parkeerplaats en een leuke bar om ern glq
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was oke

    Bar is leuk

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    2,9
    Ontbijt redelijk , kamer ouderwets met rieten plavond ( dat...
    • Zakenreis
    • Stel

    Ontbijt redelijk , kamer ouderwets met rieten plavond ( dat zet je als afscheiding in de tuin) . Foto's op internet lijkt mooi , maar de werkelijkheid is anders .

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,5
    Ruime, frisse kamer en douche.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als het warm is en je hebt een kamer aan de voorkant, kun je geen raam opendoen wegens vrachtwagens die langs je kamer denderen, en dat begint al om 04:00 uur. Als de ramen en de rolluiken gesloten zijn dan valt het wel mee.

    Ruime, frisse kamer en douche. Smaakvolle inrichting. Als je simpel maar lekker wilt eten dan zit er een restaurant om de hoek waar je van alles kunt bestellen. Als je goed ter been bent is het fantastische centrum te voet goed te doen.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    8,8
    Vriendelijke en vlot personeel met een "warm"...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij reden niet direct naar het Hotel dat dichtbij Industrie gebied ligt maar langs de Donau en via een parkje is het slechts 20 minuten lopen naar de een voortreffelijk Restaurant in de stad.

    Vriendelijke en vlot personeel met een "warm" hartelijk ontvangst. Alles is goed voor een overnachting met ontbijt regen een aantrekkelijke prijs!

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    9,6
    Hartelijk, makkelijk, eigenaar heeft een verhaal, geen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, hooguit de lengte van de bedden, maar met mijn 2.04m wil ik niet klagen

    Hartelijk, makkelijk, eigenaar heeft een verhaal, geen dertien in een dozijn man.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,5
    Een hotel waar je met open armen werd ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt aan de rand van industriegebied, waardoor veel vrachtverkeer, echter daar geen last van gehad. Helaas hebben de kamers geen airco.

    Een hotel waar je met open armen werd ontvangen. Zeer grote kamer met zithoek, keukenblok, grote badkamer op de eerste etage. Personeel dacht mee, over parkeren, stadsbezoek, restaurantkeuze.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    6,3
    het personeel was erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    het verkeer, je hoort alleen maar vrachtauto"s langsrijden, erg rumoerig hele nacht wakker geweest, geen goeie nachtrust voor op de doorreis

    het personeel was erg vriendelijk

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    7,5
    Prima locatie voor een doorreis naar het zuiden of terug...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI was niet toereikend

    Prima locatie voor een doorreis naar het zuiden of terug naar huis.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,7
    Gastvrijheid van eigenaar en personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel vrachtverkeer tot laat in de avond op het moment van ons verblijf.

    Gastvrijheid van eigenaar en personeel. Ook heel behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,5
    Prima hotel, vriendelijk, schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ver van het centrum

    Prima hotel, vriendelijk, schoon!

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    5,5
    Gratis parking en Wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Locatie in havengebied; heeft geen charme. Fotos op internet zijn 'mooier' dan werkelijkheid.

    Gratis parking en Wifi

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: