Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Stadt-gut-Hotel Hövelmann's Restaurant und Hotel

Scharnstr. 7, 46509 Xanten, Duitsland

#6 van de 8 hotels in Xanten

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 145 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    Perfect hotel met super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niets bedenken.

    Kamer voldoende ruim met echte flatscreen. Badkamer modern en fraai. Ontbijtbuffet en gedeelte geserveerd aan tafel: voortreffelijk. Aparte garage voor de fiets. Super

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    3,8
    Er is geen verblijfs ruimte als het bv regent dus alleen op je kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is niet geschikt voor ouderen die slecht ter been zijn. En dat waren wij wel dus we gaan er niet naar terug.

    Het bleek dat er geen ontbijt bij de boeking was en dat we later gebeld zijn op de mobiel om het bedrag alsnog te betalen dat was voor ons niet duidelijk. Bij aankomst moest ik namelijk wel direct de toeristen belasting betalen en er is niks gezegd over de ontbijt kosten, het is niet zo dat we dat niet willen betalen, maar via jullie site had ik aan gegeven een hotel inclusief ontbijt dus dachten wij het zit er bij in.Hij had ook direct bij aankomst het ontbijt kunnen berekenen, was er geen verwarring geweest.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    vriendelijk, proper en uitstekend restaurant met drank terras
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het luiden van de klokken van de Dom 's nachts waren storend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren heel hard

    Ontbijt was prima. Kamer groot genoeg.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Ik kom beslist weer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie was prachtig, middenin het centrum aan de markt. Voorkomend efficient personeel, mooie kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heerlijke grote en schone kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,3
    kamer was te warm;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was te warm; geen airco douche krap;

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,9
    Prima hotel in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lastig te vinden door ingang aan de achterkant.

    Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,9
    Ideale locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtelijke kerkklokken

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    10
    Kamers zeer goed een potje jam als wel kom, heel orgieneel
    • Vakantiereis
    • Stel

    entree, een beetje moeilijk, we moesten een buiten trap op met onze koffer, als je wat ouder bent is dat moeilijk.

    Kamers zeer goed een potje jam als wel kom, heel orgieneel Alles tot in de puntjes verzorgd.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    7,5
    Het ontbyt was prima evenals d vriendelyke bediening het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het diner was niet wat ik ervan had verwacht de steak was lauw de groenten waren uit een pakje van de lidl ofzo myn advies verbeter het diner en het is prima toeven daar

    Het ontbyt was prima evenals d vriendelyke bediening het personeel deed echt zyn best om het de gasten naar de zin te maken

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    7,5
    Fijne locatie om zo in het centrum te zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt NAAST de DOM van Xanten. De Grote Kerkklok luid ieder kwartier en 24 uur lang!!! NIET geslapen. !!!!!!! Dit moet vermeld worden op hun site.

    Fijne locatie om zo in het centrum te zijn.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    Goede locatie en prima restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers waren erg klein en de badkamer was uit de tijd en veel te klein. Parkeerplaatsen onvoldoende. Dat moet ook op de site van Booking duidelijk worden aangegeven.

    Goede locatie en prima restaurant

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bed had iets breder gekund Doucheruimte was redelijk klein

    Locatie

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    8,8
    omgeving is erg mooi en het personeel was
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    omgeving is erg mooi en het personeel was erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    10
    keurige kamers, goede service
    • Vakantiereis
    • Stel

    keurige kamers, goede service

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: