Truderinger Straße 13, Bogenhausen, 81677 München, Duitsland
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Gratis WiFi
8,5
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvensterBeoordeeld op: 19 mei 2026
Martijn
NederlandPersoneel was super enthousiast en vriendelijk. Heerlijk ontbijt en gratis minibar. Tram op 5 min lopen van het hotel.
Beoordeeld op: 17 mei 2026
Hendrik
NederlandMet de tram ben je zo in hartje Munchen
Beoordeeld op: 5 mei 2026
Harriëtte
NederlandWij vonden de kamer te warm.
Fijne locatie, goed bereikbaar met auto. Parkeren in garage hotel ( betaald) inclusief faciliteiten opladen elektrische auto. Vanaf hotel goede mogelijkheid om de stad met openbaar vervoer te bereiken. Mooie moderne kamer (minibar inclusief) en goed sanitair. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Modern gebouw en interieur.
Beoordeeld op: 27 februari 2026
Patrickterence
NederlandWe hadden geen warm water in de douche, op zijn hoogst lauw. Bij de bedden zitten wel heel erg gevoelige lichtsensoren die aan springen als je het bed verlaat. Ze sprongen te pas en te onpas aan en eentje ging zelfs niet meer uit. De parkeergarage is ruim maar wel erg duur voor een nacht, 24 euro.
Prima hotel. Mooie kamers, goede bedden. Het ontbijt was goed en de ontbijtzaal deed gezellig aan. Personeel was vriendelijk. Parking onder het hotel.
Verbleven in februari 2026
Beoordeeld op: 13 februari 2026
Ramon
NederlandMinpuntje was de temperatuur in de kamer die niet heel goed te regelen was.
Leuke bar/restaurant. Prima kaart. Goed ontbijt. Fijne bedden.
Verbleven in februari 2026
Beoordeeld op: 6 januari 2026
A
NederlandDe prijzen van het restaurant vielen ons erg tegen. Voor 2 schnitsels ,een biertje, glas wijn koffie en thee moesten we bijna € 110,- afrekenen. Ook het ontbijt was erg duur.
de bedden liggen uitstekend. de douche was goed. een afgesloten ruimte voor de w.c. was erg prettig. Al met al een goed hotel voor een overnachting op doorreis naar Italië
Verbleven in december 2025
Beoordeeld op: 24 december 2025
Marc
BelgiëLocatie en ontbijt was super
Verbleven in december 2025
Beoordeeld op: 5 oktober 2025
Erik
NederlandGeen opmerkingen
Vriendelijkheid en hygiëne
Verbleven in oktober 2025
Beoordeeld op: 25 september 2025
Karel
NederlandHeel vriendelijk en spontaan. Fijne bar met mooie drankjes. goede bedden en douche. ruime pakeer garage.
Verbleven in september 2025
Beoordeeld op: 19 september 2025
Nils
NederlandGeen
Prima kamer en bar
Beoordeeld op: 20 augustus 2025
Vanhie
BelgiëNiets
Propere, ruime kamers....uitstekend groot ontbijtbuffet....een echte aanrader! Tramhalte naar München stad praktisch voor het hotel.
Beoordeeld op: 7 augustus 2025
Leonie
NederlandErg warm in de nacht
Mooie ruime kamers, goed bed en prachtige badkamer. Goed ontbijt.
Beoordeeld op: 5 augustus 2025
Wendy
NederlandHet ontbijt
Lekker bed en fijne badkamer
Beoordeeld op: 2 augustus 2025
Bjorn
BelgiëMooie kamer en ontbijt was uitstekend!
Beoordeeld op: 31 juli 2025
Kalina
BelgiëAlles was super.
Ontbijt was super! Er is gedacht aan de vegans en er was een aparte koffiemachine voor vegan cappuccino! Zicht vanuit de kamer (10de verdieping) - ook fantastisch; de Alpen en Muenchen zelf! Kamers super mooi, modern en functioneel. Heel erg tevreden.
Beoordeeld op: 28 juli 2025
Carolien
NederlandVanaf locatie nog wel een stuk reizen naar de binnenstad, interieur is "kil".
Comfortabel hotel met fijne faciliteiten. Kamer was ruim en voldeed aan de verwachtingen.
Beoordeeld op: 19 juli 2025
Greet
NederlandEnige minpuntje is dat het raam niet open kan. Wel klimaatbeheersing, dus niet te warm, maar frisse lucht 's nachts is wel lekker.
Prachtig hotel, goede ontvangst, kamer is schoon, netjes, van alle gemakken voorzien, goede bedden, heerlijk uitgebreid ontbijt.

Beoordeeld op: 12 juli 2025
Michel
DuitslandAlles ok
Beoordeeld op: 4 juli 2025
Anna
NederlandSlechte wifi, 24 euro extra voor de ondergrondse parking voor 1 nacht
Goed bed en de badkamer was ook fijn. Vloerverwarming in badkamer en douche had een perfecte waterdruk.
Beoordeeld op: 12 juni 2025
Leen
BelgiëJammer dat ze geen fietsen verhuren
Bar, vriendelijk personeel, snel antwoord op mails
Beoordeeld op: 28 mei 2025
Niels
NederlandNvt
Netjes, veel comfort. Ruime kamers
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 23 maart 2025
Aa
NederlandNiets
Ontbijt super, locatie lekker rustig en aan de rand van de stad! Altijd taxi’s voor de deur! Kamers goed ingericht en prijs/ kwaliteit meer dan super!
Verbleven in maart 2025
Beoordeeld op: 28 februari 2025
Bernard
BelgiëDe restaurant was een ervaring… niet goed.. ik denk dat er een chef probleem is..
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 5 januari 2025
Pieter
NederlandMeeste personeel was erg vriendelijk. 1 man die bij ontbijt stond was helaas erg onvriendelijk (zal wel slecht geslapen hebben)
Nette en ruime kamer, prima ontbijt, parkeren in prima parkeergarage
Verbleven in januari 2025
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster