Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Aachen Hauptbahnhof Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Zollernstr. 2, 52070 Aken, Duitsland

#30 van de 41 hotels in Aken

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1947 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,3
    kort tussenuitje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ruime nette kamer, compacte badkamer met douche en wc, vriendelijke ontvangst bij in- en uitchecken, op korte wandelafstand van het station, aanduiding hotel boven de uitgang van het station (450 meter naar rechts), kamer vlakbij de lift, het is ongeveer 15 minuten wandelen tot bij het koopcentrum met cinema

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,2
    Fijn hotel verzorgde kamers
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien iets te ver van centrum omv's avonds nog terug te keren

    Zeer verzorgde accommodatie. Goede tip van receptie voor restaurant in de buurt : Frankfurter hof😊

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    8,3
    Perfect om de stad Aken te bezoeken voor niet te veel geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs van ontbijt (11 euro) is niet echt goedkoop wel goed overigens. Kamers zijn niet echt ruim maar valt wel te doen. Aan de straatkant hoor je met open raam wel het verkeer.

    Centrum lekker dichtbij. Parkeerplek onder hotel. Airco prima en een goede douche

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    5,4
    Basic hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het ontbijt bleek dat er door een fout van het personeel ipv 2 slechts 1 ontbijt in rekening was gebracht, we werden gesommeerd voor het ontbijt terug te gaan naar de incheckbalie. Er werd geëist dat wij eerst zouden betalen. Daar portemonnee op de kamer lag was dit niet wenselijk. Na een discussie mochten we alsnog gaan ontbijten en later betalen. E.e.a. was een uitermate klantonvriendelijke ervaring.

    Op zich gunstig basic hotel in de nabijheid van het centraal station van Aken. Onthaal was zeer vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Ok maar badkamer kan beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg krappe badkamer, je kunt je niet normaal aan of uitkleden. Afdrogen na douchen erg lastig. Op toilet moet je dwars zitten anders kom je met benen tegen muur.

    Ontbijt was ok. Ligging nabij centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    het verblijf was aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een te kleine badkamer. De kamers zijn niet goed geïsoleerd, want ik werd 's nachts rond 3 uur wakker van tv-lawaai op de kamer naast mij.

    het ontbijt was zeer goed en heel uitgebreid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,0
    niks bijzonder..Sneeuwwitje hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer kleine kamers en vreselijk krappe badkamer ruimte voor grote mensen of met wat moeite mobiel. geen faciliteit in de kamer. Ten minste één waterkoker voor het geval er 's nachts een thee moet worden bereid. geen enkele kopjes of glazen...niks..niks..

    goed hygiene

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    4,6
    Slecht bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was extreem slecht; keihard, te kort en zeer oncomfortabele kussens. Haast niet geslapen 's nachts. Ik had beter op een campingmatras kunnen gaan liggen.

    Kamer was schoon en netjes

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,5
    Het onbijt was heel erg goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was niet heel comfortabel

    Het onbijt was heel erg goed. Het personeel was erg vriendelijk en behuplzaam. Na problemen met de kamer hebben ze me in 5 minuten omgeboekt naar een andere kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,8
    Ontbijt was goed, kamer klein en langs een drukke weg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren hard, de kamers waren erg klein! Wij hadden een kamer aan de weg kant, het was echt heel luidruchtig. Een hele drukke weg, voor je nachtrust niet echt fijn. Kamer was ook niet helemaal schoon.

    Het ontbijt was heel goed. Ook de ontbijt ruimte zag er goed uit. Parkeren onder het hotel was fijn. Personeel was vriendelijk. Fijn dat er liften aanwezig zijn in het hotel!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,5
    Lekker ontbijt , genoeg keuze en je kan zelfs lekkere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer een beetje klein

    Lekker ontbijt , genoeg keuze en je kan zelfs lekkere wafeltjes bakken.Dicht bij het station en op wandelafstand van het centrum en de kerstmarkt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,1
    geweldig
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine badkamer. Als je enigzins gezet bent pas je er amper in.

    de bar was klein maar gezellig. De kamer is wel erg klein maar voor een nacht prima te doen. goed ontbijt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,9
    Gezellig hotel voor korte verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kopkussens waren voor ons net te zacht en de matrassen te hard... :s

    Super om je auto kwijt te kunnen bij het hotel, op wandelafstand van het centrum. Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    6,3
    Fijne stad in kerstssfeer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is klein en de badkamer is erg klein! De parkeergarage is krap.

    Vriendelijke mensen bij de receptie, prima ontbijt. Het centrum is te voet bereikbaar.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,7
    Prima hotel nabij historisch Aachen
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wat me altijd tegenvalt bij de meeste hotels is de prijs van het ontbijt. Ik ben een kleine ontbijter en als ik daar dan bijna 10 euro voor moet betalen kies ik voor een broodje op het station.

    Prima hotel op loop afstand van het centraal station en het centrum van de stad Aken. ruime kamer alleen de badkamer was wel erg krap voor een Ibis hotel. voor de rest heb ik er prima geslapen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    adequaat modern hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was wel aan de kleine kant. In de badkamer was het bijna onmogelijk je om te draaien. Zo klein was hij.

    Lekker in het centrum van Aken. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    We hadden geboekt voor ontbijt, bij het inchecken werd ons...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden geboekt voor ontbijt, bij het inchecken werd ons verteld dat dit mogelijk was tot 11u. De volgende dag bleek het echter tot 10u te zijn. nog wel een broodje kunnen eten maar je voelt je als gast niet meer echt welkom. Een misser dus van het hotel bij het informeren van de gasten bij het inchecken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    4,6
    Matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen bij aankomst betekent voor ons: niets meer uitgeven in zo'n situatie. Parkeren ging erg moeizaam vanwege smalle en lage plekken.

    Ontbijt was enige pluspunt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,5
    Ontbijt heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ze deden wat moeilijk over de auto om hem twee uurtjes na check out nog te laten staan terwijl éen van de medewerkers ons wel vertelde dat we recht hadden op 24 uur parking.

    Ontbijt heerlijk!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    5,0
    konden om 4 u in de nacht nog stemmen horen van andere kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bij ontbijt eerste dag om half 10 geen pistolets moesten nog afgebakken worden 2 de dag geen pistolets geen eieren geen glazen geen tassen om half 10 om kwart voor 10 warme glazen om fruitsap in te doen (kwamen uit afwasmachine) pistelets juist gebakken rond 10 u eieren werden dan met grote pan naar binnen gebracht geen croissants meer om half 10 ontbijt was tot 11 u .11 euro per persoon had wel beter verwacht

    konden om 4 u in de nacht nog stemmen horen van andere kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,3
    Nette verblijf. Goede prijs/ sterren verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het begin de receptionist. Die had echt een air van wat kom je doen. Ik zei we hebben gereserveerd..ja zegt hij net als een miljoen mensen voor u. Nouja zeg! Toen ik mijn naam zei keek hij verbaasd en zei dat we niet konden inchecken want we waren een half uur te vroeg ( dat was te begrijpen...) maar toen zei hij joh anders betaal je 20 euro kan je eerder je kamer in.kom op zeg ben gekke gerritje niet,we wachten wel met een kop koffie ofzo. Toen was zijn respond weer: Dan pak je je spullen en leg het maar weer in de auto en kom dan maar over een half uur terug! Dus wij naar beneden naar de garage met onze bagage ,terwijl wij de volgende zagen dat mensen hun bagage het even mochten neerstallen in een kamertje. We zijn de stad ingegaan die middag met van bekijk het maar ,check vanavond wel in. En waren opgelucht te ontdekken dat er een dame stond.

    Het feit dat je maar een kwartier lopend van het centrum van Aken zat.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,0
    We hadden zoals gewoonlijk een rustige kamer gevraagd.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden zoals gewoonlijk een rustige kamer gevraagd. We kregen een kamer aan de voorzijde,met een drukke straat en steeds gillende sirenes. Het was een warme avond en nacht maar het raam kon vanwege het lawaai niet open.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,6
    Vriendelijk personeel, propere kamers, fan-tas-tisch ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ietwat kleine badkamer

    Vriendelijk personeel, propere kamers, fan-tas-tisch ontbijt, toplocatie dichtbij station en het centrum, prijs/kwaliteit uitstekend

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    8,3
    De badruimte met wc was erg krap.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badruimte met wc was erg krap. Dat had wat groter gekund. De matrassen waren erg hard. Aandachtspunten voor mensen met rugproblemen. De kamer aan de wegkant gaf wel wat geluidsoverlast.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,5
    Voor ons was de ligging belangrijk
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer compact maar wel heel erg klein gelukkig dat we niet te dik waren anders hadden we een probleem gehad

    Vriendelijkheid bij ontbijt van personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,8
    Het ontbijt was fantastisch, veel keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enige opmerking is de rooklucht die in onze kamer hing, die zelfs bleef hangen met ramen open. Hadden er last van en was daarom niet fijn om lange tijd in de kamer te verblijven.

    Het ontbijt was fantastisch, veel keuze. Verder goede locatie, perfecte parkeergelegenheid en comfortabele kamer. Ook erg vriendelijk personeel. Perfect hotel voor een weekendje weg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,9
    Goede prijs/kwaliteit en fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was 26°C op de kamer toen we toekwamen, beetje te warm. En de kamer is wat te klein om een kinderbedje te plaatsen.

    Ontbijt was fantastisch en zeer vriendelijk personeel. Ons zeer goed geholpen met de te grote kinderstoel voor onze zoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we uit checken stond er een onvriendelijke dame achter de balie en vond ze niet echt verzorgd overkomen de rest van het personeel was uitstekend

    Het ontbijt was goed en lekker en ontbijt personeel vriendelijk we zijn erg vriendelijk ontvangen ook in de nacht zeer vriendelijk het personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    6,3
    Geen slecht hotel, maar, als al gezegd, eerder een Ibis budget dan een Ibis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg kleine badkamer, amper ruimte om op het toilet te gaan zitten. Het gaat hier om een Ibis hotel, maar Ibis-budget is beter op zijn plaats. De foto's suggereren dat de kamers veel groter zijn

    Goede locatie, vriendelijke receptionistes

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    6,3
    Efficientie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te weinig personeel op spitsuren. Er stond maar één iemand aan receptie . Om de haverklap waren er telefoons voor info en of reservatie kamers. Zulke telefoon zouden moeten kunnen onmidelijk door verbonden worden naar een centaal reserveringscenter van de groep Accor.

    De ligging zéér centraal en vlak bij station.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,3
    Prima hotel, vlakbij station Aachen Hbf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In feite viel niets mij tegen, ook de hygiëne in de kamer was prima. Hou er wel rekening mee dat de douche- en toiletruimte wat krap is ingericht, met beperkte bewegingsruimte. Dit is wel vaker zo in Ibis-hotels en ik ben daar inmiddels wel aan gewend, dus mij stoort dit niet!

    Het was voor mij alweer de vierde keer dat ik in dit hotel verbleef, dus dat geeft wel aan dat ik het een ideaal hotel vind voor een verblijf in Aken. Voor mij als treinreiziger is het een groot voordeel dat het hotel op nauwelijks 5 minuten lopen van het station (Aachen Hbf) ligt, en ook de binnenstad is relatief dichtbij (zo'n 15 minuten lopen, in bijna een rechte lijn, via de Theaterstrasse). Het ontbijtbuffet kost weliswaar 11 euro per keer, maar was uitstekend verzorgd, zeker aan te raden, dus!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    5,4
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk, bijdehand personeel bij check-in, zeer kleine badkamer, trage wifi, gehorige kamers, schoonmaaksters in de aangrenzende kamer leken wel bouwvakkers om 0830 uur 's morgens, wat een lawaai. Onhandige parkeergarage, erg kleine tv.

    Niet ver van het centrum, goede bedden.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    5,4
    Het ontbijt was goed, zeer kleine kamer en badkamer maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine parkeergarage, lange wachttijden bij incheck, kleine lobby, bijna geen zitplaatsen aan de bar.

    Het ontbijt was goed, zeer kleine kamer en badkamer maar proper.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,1
    Prettig hotel voor weekend weg.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In één kamer was de badkamer heeeel klein.

    Het ontbijt leek eerst duur, maar door de gratis klantenkaart ineens heel redelijk. Bovendien zeer goed verzorgd. We hadden veel lol om het gedoe met de wafelbak-machine.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    5,4
    Aachen als stad viel ons tegen. Dit hotel zullen wij in elk geval nooit meer boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de ligging vanaf het hotel aan een zeer drukke doorgaande weg. Daardoor twee nachten zeer slecht geslapen. De kamer was klein maar schoon en zeer efficiënt ingericht. Personeel was niet onvriendelijk maar met iets meer aandacht voelt de klant zich welkom.

    Vanaf het hotel prima loopafstand tot aan het stadscentrum. Parkeergarage onder het hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,9
    Beter dan verwacht.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeerfaciliteiten zijn beperkt en we moesten buiten in een zijstraat parkeren met een muntautomaat. Onze kamer bleek een rookkamer, terwijl we niet-roken hadden opgegeven.

    De grootte, verzorging en hygiëne van de kamer was prima. De ligging t.o.v. het centrum was ideaal en de faciliteiten goed. Zeker beter dat voorheen was verwacht in vergelijking met menig ander hotel. Het laat gebruik kunnen maken van de bar was prettig en klantgericht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Aken rond Kerst bij Ibis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer en vooral badkamer erg krap bemeten. Foto doet aanmerkelijk groter vermoeden.

    Prima bedden en uitstekend ontbijt. Strategisch gelegen t.o.v. Kerstmarkt en centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Goede locatie voor een weekendje Aken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel Kleine kamer Zéér kleine badkamer

    Het ontbijt was werkelijk uitstekend! Lekkere verse wafels, die je zelf kunt maken. Goede koffie faciliteiten en verse broodjes en beleg. Meer heb je niet nodig. De kamers waren heel erg klein en de badkamer nog kleiner. Maar het bed was heel erg goed, we hebben lekker geslapen. ook al was de badkamer klein, de douche was heerlijk. Het hotel is op 10 minuten loop afstand van het centrum van Aken. een perfecte locatie wat ons betreft. Het personeel vond ik vrij onvriendelijk. je kan merken dat het een goedkoper segment hotel is aan het personeel. Al met al hebben wij ons prima vermaakt!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,8
    Prima verblijf deze prijs!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beenruimte bij toilet beetje aan de krappe kant. Wifi was aan de trage kant.

    Fijne kamers, aardig personeel. Ruime keuzes bij ontbijt, o.a. verse wafels :)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    Prima uitvalsbasis voor weekendje Aken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was wel heel erg traag.

    Prima locatie voor Aken. Vlakbij station, maar ook bij redelijk dichtbij alle bezienswaardigheden (alles wandelend gedaan). Ook goeie parkeergelegenheid bij hotel zelf.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    Te doen voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg slechte bedden en kussens. De kamers waren erg klein en de badkamer ook. Het hotel is verder zeer gehorig, jammer! Het ontbijt was behoorlijk prijzig voor wat je kreeg (€11 per persoon)

    Vriendelijk personeel en redelijk lekker ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,1
    Personeel vriendelijk, heel verozrgd ontbijt, accomodatie heel beperkt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Iets meer ruimte in de kamer, en ook 2 stoelen in plaats van 1 stoel.

    Het ontbijt was heel goed en verzorgd. De kamers erg aan de kleine kant zo ook de badkamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    6,7
    Leuk voor een nachtje, maar erg duur en oncomfortabel! Zou er niet een week willen verblijven!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was een boxspring m dun topmatrasje ipv gewoon matras, je voelde elke veer! Bijzonder pijnlijk, niet geslapen....

    Het personeel was bijzonder vriendelijk en hulpvaardig! Het ontbijt uitstekend verzorgd!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    8,3
    Prima hotel !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Slechts 1 minpuntje..Slapen met open venster was er niet bij vanwege druk verkeer maar de vensters sloten goed af en er was -hoe weet ik niet- prima ventilatie.

    Het bed was super, het ontbijt prima. Vooral de koffie naar keuze(espressomachine)! Kamer en badkamer waren klein maar gerieflijk. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Dichtbij station en op wandelafstand van de Altstadt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    4,2
    De ligging van het hotel t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Bij een reservering voor een appartement verwachten wij meer dan een weliswaar grote maar behoorlijk kale kamer. Mijn partner viel door een glad bad en liep daardoor diverse lelijke blauwe plekken op. Gelukkig geen breuken. Had heel goed gekund. Natuurlijk gemeld. Hier is niets aan gedaan. Het bad bleef bij nat worden echt super glad. Gevolg: wij durfden niet meer te douchen! Dit is voor ons echt een minpunt (met name omdat een service van kamer gerelateerde zaken van 15 minuten wordt beloofd). Een lege kamer met een beter niet te gebruiken douche is niet meer van deze tijd en niet goed!!!

    De ligging van het hotel t.a.v. het centrum was goed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    6,7
    Prijs/kwaliteit, ontbijt, vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet op tijd inchecken omdat er onderbezetting was bij de housekeeping. Daarnaast waren de douchecabine en de zijkant van het bed niet schoon (schimmel en bloedvlekken)

    Prijs/kwaliteit, ontbijt, vriendelijkheid personeel

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Gezellige uitstap in een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afmeting van de kamer

    De lokatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Envoudig hotel, kamers niet ruim, prima voor de prijs!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bestel er geen biertje, duurt erg lang en is al doodgeslagen voor je het krijgt!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    snel schoon goed slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamers, goed voor slapen douche , niet voor langer dan 2 uur blijven

    centraal gelegen, vriendelijk personeel, goed ontbijt,schoon rustig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine badkamer

    Prima prijs kwaliteit verhouding. Dicht bij het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,5
    Vriendelijk personeel, ruim voorzien ontbijt, parkeergarage tegen laag tarief.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamerslot met pas haperde nogal eens.

    Vriendelijk personeel, ruim voorzien ontbijt, parkeergarage tegen laag tarief.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    5,8
    Te kleine kamer en badkamer voor twee personen 81,00 euro. Overnachting is exclusief ontbijt.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs kwaliteit verhouding

    ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Nabij Station en Theater Aachen gelegen hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is klein, maar heeeerlijke douche !!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    prima
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was zo dicht bij het station en weg. en toch weinig lawaai in de nacht. We sliepen aan de achterkant. Op loop afstand van het station !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Eenvoudig maar prima
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Eenvoudig maar prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    kostprijs ondergrondse parking van €7 / nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kostprijs ondergrondse parking van €7 / nacht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer erg klein!

    Prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    Dicht bij station
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik extra 20 euro moest bijbetalen om eerder op mijn kamer te komen dan 1500 uur

    Dicht bij station

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    5,4
    good for one night
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer : klein bed, geen geluidsisolatie en een washokje

    het ontbijt was ruim voldoende

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,3
    Perfect
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hoofdpijn na Rosenmontag :-)

    Personeel is zeer vriendelijk :-)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    10
    Ben verrast,dat je weinig betaald en toch alkes aanwezig is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ben verrast,dat je weinig betaald en toch alkes aanwezig is

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,1
    Die kleine Nasszelle
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Die kleine Nasszelle

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,3
    voor een nacht prima te doen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was wat gehorig op de gang 's nachts. daarvan 2x wakker geworden (01.00h en 02.30h)

    Ontbijt prima, bed prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was klein, te klein om ons er aangenaam in te voelen

    het geheel beantwoorde aan onze verwachtingen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    We wisten wat we mochten verwachten en zo was het ook: prima kwaliteit voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt, een echt IBIS ontbijt

    Prijs kwaliteits verhouding. Schone kamer voor weinig geld op prima locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,7
    Prima prijs kwaliteits verhouding
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel verkeersgeluiden hoorbaar. Bushalte onder het raam.

    ligging is prima. kamer netjes en goed ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had wel graag een ijskastje gehad

    De service was super, evenals de prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,4
    zal hier niet gauw terugkomen en raadt het ook niet aan
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer klein, badkamer superklein, kerkklokken 's-ochtends keihard luiden om 07.45 tot 08.00

    ontbijt was geweldig en de bedden waren erg goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar was 's avonds open, alleen geen personeel aanwezig, of duurde heel lang voordat er iemand kwam

    Goed ontbijt, voldoende variatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,4
    Ok voor 1 nacht bij gebrek aan beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel kleine kamer en toch prijzig voor wat je krijgt

    Locatie, dicht bij station en centrum was 1 km stappen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    alles was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    alles was zeer goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,1
    Prima voor 1 of 2 nachten te verblijven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm op de kamer en droog

    De accommodatie ligt heel dicht bij de shoppings area. top

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    wij hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    alles was goed ben tevreden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    8,3
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prima, vriendelijk personeel, alles daar voor een kort verblijf

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van ibis Aachen Hauptbahnhof

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: