Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Styles Hotel Aachen City Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Jülicher Str. 10-12, 52070 Aken, Duitsland

#12 van de 41 hotels in Aken

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2217 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Locatie prima, kamer viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 4 nachten

    De grootte van de kamer. Het ontwerp was zeer ingenieus maar door het ontbreken van meubilair anders dan een bed niet geschikt om er langer dan een nacht te verblijven. De bed-ombouw moet worden gebruikt om even op de computer te werken. In de lounge ook geen gemakkelijke stoel

    Het ontbijt was prima. Het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Prijs en comfort in overeenstemming!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn voor lange personen minder geschikt , doordat er een plank boven het uiteinde van het bed zit , daardoor lig je klem met je voeten! En met een volvo kon je geen gebruik maken van de garage , dat was minder doordat er in de buurt weinig parkeergelegenheid was !pris en

    Alles was schoon en netjes, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Prima hotel,goede faciliteiten en ontbijt. Helaas was onze kamer nogal gehorig .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden gevraagd om een rustige kamer maar deze bleek ondanks dubbele beglazing heel lawaaiig door het verkeer .

    Ligging,de service het comfort van de kamer en het ontbijt. Gratis koffie en thee tijdens het verblijf was heel goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,2
    Met groep volwassen leerlingen op studiereis in Aken.
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Met groep volwassen leerlingen op studiereis in Aken. Vriendelijk ontvangen. Kamer net en functioneel ingericht. Uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijke koffie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,1
    Modern, functioneel, naast het centrum, eigen parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn superfunctioneel, maar niet groot. Beetje gehorig maar niet extreem.

    Heel goede ligging ten opzichte van centrum, karolusthermen, op loopafstand van Frankenscheid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,9
    Goed hotel maar liever volgende keer naar een hotel met meer parkeermogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto kon niet in de garage. Ik gebruik een rolstoel en na 17:00 uur moest je heel lang zoeken naar een parkeerplaats. Dan was het nog een eind terug naar het hotel.

    Heel rustig aan de achterkant

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    10
    Prima hotel voor WE te Aken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was aan de straatkant. Ondanks dubbel glas zeer veel autogeluiden. Dit was vroegere overnachtingen zeker niet het geval ( dichtingen raam versleten ? )

    Het ontbijt was lekker. Sinds kort hebben ze een pancake automaat .... leuk voor klein ..... en groot 😄

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    - kamers super ingericht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    niets eigenlijk

    - kamers super ingericht - bed uitstekend - ontbijt erg goed - hotel en kamers schoon - loop afstand stadscentrum - p in kelder aanwezig, maar parkeer buiten op straat ook voldoende (zondag kosteloos)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    Top ontbijt maar niet voor langen mensen om te slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeerplaats int de garage van het hotel omdat mijn wagen te groot was En aan het bedeinde was een soort tafel over het bes waar ik constant me mijn voeten tegen stote zadat ik noiit vast kon slapen

    Het ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    10
    Ik verbleef alleen en het was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een kamer aan de kant van het straat gekregen opzich geen probleem maar snachts was er wel iets ofwat lawaai buiten

    Het onbijt was heerlijk! Bed lag super lekker

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,9
    Voor een korte periode valt het verblijf en zijn prijs heel goed mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De geboekte kamer was helaas niet voorzien van een kast, wél metalen stapelrekjes, wat er dus op neerkomt dat je de valies/reiskoffer niet kunt uitladen. Een tafeltje met stoel(en) was er eveneens niet, wél een grote zitbal ... dus genieten in een zeteltje of gemakkelijk stoeltje kon dus niet.

    Het ontbijt was goed, keuze en variatie waren ruim voldoende. De afstand hotel <> stadscentrum is omzeggens en kleine wandeling van enkele minuten ... dus érg kortbij. Aan eet- en drankgelegenheden ontbreekt het in Aken geenszins !!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,3
    Prima 'budget' zakenhotel, maar voornamelijk jongeren. (voormalig hostel?)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer oogt op de foto's een stuk groter dan dat deze in het echt zijn. Het 'design' aspect mis ik, terwijl dit wel zo aangeboden wordt. Wanden tussen buren enigszins gehorig. Auto in de garage geparkeerd. Let er echter op dat je auto niet hoger is dan 1,4m. Als je in het 'onderste' gedeelte moet parkeren moet je de autolift zelf bedienen. Dit oogt gevaarlijk, zeker als er al een auto op de lift staat.

    Ramen naar doorgaande weg zijn geluiddicht. Prima ontbijt, ook na uitchecken koffie gratis. Privé parkeergarage aanwezig, á €9 per 24u.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,9
    prima voor een enkele overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    beddengoed kan schoner of verwijderen als vlekken er niet meer uit gaan. zorgen dat gordijnen goed op de rollers zitten zodat ze beter sluiten

    vriendelijk personeel ,goed verzorgd ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,3
    Dicht bij het centrum maar toch zo geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen verluchting in de kamer of je dient de venster open te zetten en dat gaat niet als je geen lawaai wil van het verkeer, een verluchtingsrooster zou handig zijn. Slecht afzuigsysteem in de badkamer, damp blijft heel de tijd hangen. Ontbijt was niet zo lekker. Gehorige kamer, gasten die s nachts thuiskomen maken je wakker.

    Dicht bij het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,2
    Een erg plezierig verblijf in een prettig comfortabel hotel met erg aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Niet echt een probleem, maar de kamer erg klein. Wel leuk ingericht en de badkamer (douche en toilet) was erg praktisch en schoon.

    Het personeel was erg aardig en behulpzaam Het ontbijt uitstekend en de gehele dag door kan je koffie en thee krijgen gratis. Parkeergelegenheid was voor de deur op straat, gratis vanwege de feestdagen. Anders betaal je 1,20 per uur overdag. Een park vlakbij, heel prettig voor onze hond.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,8
    Prijs/kwaliteit meer dan in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was moeilijk te verwarmen en op de juiste temperatuur te krijgen. Het gordijn was ook te smal waardoor er veel licht doorkwam.

    Het personeel was enorm vriendelijk. Het was ook rustig gelegen en toch ben je op 5 minuten in het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    prima accommodatie voor korte stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden zijn standaard 140x200. Niet geschikt voor grotere mensen, maar bedden zijn kwalitatief goed.

    Goed hotel. Niet veel luxe maar alles voldoende. De hele dag kun je gratis koffie en thee nemen(ook koffiespecials)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,2
    Leuk vrolijk hotel in t centrum van een mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer - 1 tweepersoonsbed, 1 bank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel bevindt zich aan erg drukke weg waardoor je snachts het raam dicht moet hebben en dat maakt de kamer wat benauwd. Dat vonden wij minder prettig.

    Goed ontbijt, vriendelijke medewerkers, in het centrum. Goede bedden en netjes. Kindvriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,1
    Functioneel met een leuke twist
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gehorig (rumoer vanaf de gang). Oncomfortabele bedden (ben je langer dan 1,90 meter dan pas je er niet in) Parkeervakken in garage (2 op elkaar) kunnen slechts auto's tot 1,47 m aan. Zelfs een auto formaat Golf/Focus kun je er dus niet kwijt.

    Leuke kamers, praktische locatie, goed ontbijt. Vriendelijke personeel. Faciliteiten voor kinderen dus prima als je met je gezin op reis bent.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,3
    Erg kleurrijk hotel met ruime kamers aan de rand van centrum Aken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte parkeergarage. Veel kinderen.

    Leuk ingericht en kleurrijk. Op korte loopafstand van het centrum (5min). Bushalte naast het hotel. Café "hexenhaus" naast het hotel. Heel gezellig en goedkoop. Gratis parkeren in de straat. Top ontbijt! Heel uitgebreid. Late uitcheck, 12uur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    8,3
    Top
    • Groep
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de voorzijde veel verkeer.dis een faam openzetten zat er niet in wij zaten op de 2e verdieping In de zomer zou ik aanraden n kamer aan de achterkant te boeken .

    Heerlijk ontbijt , schone kamer en badkamer . Vriendelijk personeel . 5 min lopen vanaf het centrum en eettentjes .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    9,2
    Het was een leuk verblijf in Aken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergelegenheid in het hotel was niet geschikt voor onze type van auto. Verderop voldoende parkeergelegenheid.

    Mooie kamers. Heel lekker uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,1
    Makkelijk parkeren, goed ontbijt, goed bed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is goed ten opzichte van de stad en bezienswaardigheden, maar geen gezellige / prettige buurt.

    Makkelijk parkeren, goed ontbijt, goed bed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,6
    Geweldige uitvalbasis voor een super weekend in een stad vol mogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Prima Hotel en service. Bedden wat aan de kleine kant (twijfelaar) bij de standaard kamer maar zeer hoge score voor prijs/kwaliteit verhouding. Gratis koffie/thee tot 's avonds 10 uur een extra bonus. Ontbijt was voortreffelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,1
    Goed hotel met wat aanmerkingen, de omgeving is niet echt heel prettig te noemen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Hippe lampen boven het bed, maar twee waren er kapot en de anderen hadden zichtbaar vuil binnenin. De lokatie is dicht bij het centrum maar er lopen daar wel veel zwervers rond.

    Comfortabele kamers en een prima ontbijt met zelfs pannenkoeken ;)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Zeer fijn hotel in frisse kleuren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen nachtlamp naast mijn bed én geen knop om de plafondlamp uit te schakelen aan mijn kant van het bed. De nachtlamp aan de kant van mijn man was kapot. Aan zijn kant zat wel een knop om de plafondlamp uit te schakelen. Bij het ontbijt miste ik zoete ontbijtbroodjes - er was wel een overvloed aan varianten witte en bruine broodjes. Geen roerei.

    De kinderen vonden het geweldig dat ze een aparte kamer + badkamer kregen. De frisse kleuren en netheid bevielen me zeer. Gratis wifi dat het ook prima deed. Gratis koffie de hele dag door.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Prima locatie en gezellige uitstraling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht

    - één van de lampen boven het bed was kapot. - de douchedeur ging naar binnen open, waardoor er heel weinig ruimte was om in de douche te komen. Voor zelfs een mager persoon als ik ben, was het haast onmogelijk om langs de douchedeur in de badkuip te stappen. Hoe gaat dat dan bij iemand die zwaarder dan mij is? - Er zaten vlekken op één van de kussens die op het bed lagen.

    - Het eten was erg lekker. Het ontbijt was ook erg uitgebreid. Ook de mogelijkheid om gratis koffie, thee en limonade te pakken was erg fijn. - Zeer behulpzaam personeel - Prima faciliteiten (passend bij twee sterren hotel)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,6
    Vrolijk, creatief ontwerp, de open sfeer, het personeel, de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Vrolijk, creatief ontwerp, de open sfeer, het personeel, de ruime eetzaal en binnentuin, royale koffie- en theevoorziening en ontbijt, ondanks drukte. Compacte maar comfortabele kamer. Chapeau !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    goed geslapen ondanks het krakende bed. maar zeer propere kamer en heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was matig, parkeergarage enkel voor kleine wagens, bed kraakte aan linkerkant, op elk uur van de dag en nacht ambulances die met loeiende sirenes voorbijreden

    dicht bij shoppingcenter, parkeerticket in zijstraat voor 5 euro van vrijdagavond 17.30u tot maandagochtend 10.50u. de vriendelijke receptionist die ons heel goede restaurants aanbeveelde (topgast)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    Werkelijk het enige minpuntje dat ik kan bedenken: een van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Werkelijk het enige minpuntje dat ik kan bedenken: een van de lampen hing veel te laag boven het bed bij het hoofdeinde. Ik heb maar een knoop in het snoer gelegd voor de duur van ons verblijf...opgelost!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,2
    Nette kamers, uitgebreid ontbijt, mogelijkheid om buiten te...
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wissel kamer van de straatkant naar de kant van de binnenplaats. Veel lawaai van drukke straat.

    Nette kamers, uitgebreid ontbijt, mogelijkheid om buiten te eten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    10
    Geweldig hotel en het centrum goed aan te lopen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heb zelden zo attent en vriendelijk personeel meegemaakt.....een ontzettend goed team samen. Het hotel en de hotelkamer zijn zeer vrolijk ingericht, schoon en maakt het samen met dit buitengewoon vriendelijk personeel tot een perfect geheel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,3
    Hotel was op loopafstand van het centrum van Aken.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een kamer met Kingsize bed geboekt. Dit viel toch heel erg tegen! Niet bepaald Kingsize. Achteraf liever twee aparte bedden gehad.

    Hotel was op loopafstand van het centrum van Aken. Makkelijk te bereiken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,7
    Heel aardig personeel, bedden sliepen prima en kamers zijn...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima maar niet heel uitgebreid. De kamers waren klein. Is op zich prima hotel maar vond de prijs/kwaliteit niet in evenwicht.

    Heel aardig personeel, bedden sliepen prima en kamers zijn niet gehorig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    4,2
    alleen het ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De receptioniste was gemaakt vriendelijk, duidelijk te merken. Reeds bij inboeken moest de rekening voldaan worden, i.p.v. creditcard noteren. Dit wekt de indruk dat de gast niet vertrouwd wordt. Opmerking hierover werd door de receptioniste beantwoord met de opmerking dat dit makkelijker voor het personeel is. M.a.w. personeel belangrijker dan hotelgast. Zeer ongastvrij!!

    alleen het ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Hebben genoten van ons verblijf en zeker aan te raden voor citytrip
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de locatie was heel goed voor een city trip - niet ver van station of centrum. ontbijt zeer goed en zeer vriendelijk personeel. Kamers zeer fris ingericht - klein maar voor een kort verblijf voldoende.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Wij hadden om een rustige kamer gevraagd en die hebben we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt misten we omelet of gebakken ei. De ei-muffins waren geen goed alternatief. Ook werd de yoghurt in hele kleine glaasjes geserveerd en was er maar 1 soort zonder suiker. Er was ook geen kwark.

    Wij hadden om een rustige kamer gevraagd en die hebben we ook gekregen. Heel fijn zo in het centrum. Ontbijten kon lekker buiten in de binnentuin.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    8,8
    prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht

    straatlawaai en weinig mogelijkheid tot luchten. Tapijt op de kamer

    vriendelijk onthaal, prima moderne comfortabele kamers (zitbal ipv stoel!). Prima ontbijt, zelf koffie kunnen zetten (er is ook automaat) wat ik prima vind. Pannenkoekenmachine, knopje drukken en 1' later valt ie er uit en nog lekker ook

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,9
    afgesloten parking voor enkel wagens tot 1,48m hoogte !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    afgesloten parking voor enkel wagens tot 1,48m hoogte !! mijn porsche macan is 1,60m en kon niet in afgesloten parking ; volgende keer probeer ik toch een hotel met beveiligde parking waar wel mijn wagen op kan. anders prima ontbijt en vriendelijke mensen ; proper hotel ; aanbeveling voor zakenrelaties met gewone auto !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,8
    Prima hotel!!
    • Stel
    • Standaardkamer - 1 tweepersoonsbed, 1 bank
    • Verbleef 2 nachten

    Als je vanuit hotel naar centrum loopt moet je langs een wat shabby straat, maar dat hoort ook weer bij een grote stad. Niet al te druk over maken.

    Prima hotel, op loopafstand van centrum. Kamer netjes, schoon en ruim (we hadden een familiekamer, weet dus niet hoe de overige kamers zijn) in hippe kleuren (van dat laatste moet je houden). Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt prima geregeld, uitgebreid en werd constant aangevuld. Voor een weekendje weg zou ik dit hotel zeker aanbevelen!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    8,8
    Een goed verblijf voor een degelijke prijs dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de rand van de binnenstad dus minder populair.

    Loopafstand naar het centrum, goede service, schone kamer met degelijk bed en lekker uitgebreid ontbijt buffet.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    9,2
    Uitstekende locatie, goede basic kamers, vriendelijke receptie en lekker ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapkamer was eerder koud, niet te verwarmen.

    Personneel aan de receptie, hygiëne kamers, lekker gezond ontbijt, privéparking. Aanbod op Accor-kaart, met onmiddelijk voordeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    Uitstekend kortverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Het onthaal door de allochtone heer was uitstekend! De bediening tijdens het ontbijt en bij het uitchecken waren ook uitstekend! 'S nachts was het heel kalm!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    9,2
    Fijn verblijf voor een goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt op de kamer

    Leuke eigentijdse kamers met voldoende comfort. Goede douche en bed, goede locatie. Ontbijt was heerlijk. Vriendelijk personeel. Prijs-kwaliteit zeker in orde! Tip: het Thaise restaurant Krua Thai op 20 meter maakt heerlijke gerechten voor een zeer democratische prijs. Het interieur is sober maar het heerlijke eten doet dat snel vergeten.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    7,5
    zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Dat we de temperatuur in de kamer niet konden regelen. Op sommige momenten was het er heel erg warm.

    Het ontbijt was goed. De ligging van het hotel was voor ons ook zeer goed. En ook de ontvangst bij inchecken was zeer vriendelijk. Ik zou zeker nog eens terugkeren.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    7,5
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is altijd een gedoe. Je auto moet aan bep. maten voldoen om in de garage te kunnen. Ik moet dus altijd ergens buiten parkeren.

    Prima simpel hotel. Kom er al jaren.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,6
    Wij gaan zeker nog een keer! Top!
    • Met huisdier
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons een hele goede locatie. Heel dicht bij het hele grote centrum. Ondanks dat wij in Aken waren om een vriend te bezoeken in de gevangenis van Aken, heeft de stad en de mensen ervoor gezorgd dat we toch 2 hele leuke dagen hebben gehad met onze hond! Ontbijt is zeer uitgebreid en het hotel heeft een hele vrolijke uitstraling. Gratis koffie en thee tot 22 uur. De buurt is volks maar gezellig. Personeel heel aardig en de bedden en badkamer zijn top. Mocht iemand voor dezelfde reden daar zijn, briefmarken kan je kopen aan de overkant van ibis bij een dag/avond winkel. Privé parking onder hotel!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    5,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afspraken met booking.com We hadden een kamer gereserveerd voor 2volwassenen +1kind 14j maar dat was normaal niet mogelijk vlg Ibis. Gelukkig waren die bereid ons een gezinssamenstelling te geven aan dezelfde prijs!

    Goede ligging +goed ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    7,5
    Prima voor 1 nacht, alle accomodaties aanwezig die je nodig hebt voor een kort verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergarage. E r was een soort lift voor de auto en het was krap, best eng om daar in te moeten rijden!

    het ontbijt was goed, alleen misten wij de gebakken spek bij de scrambled egs. De kamer was klein maar voldoende uitgerust voor 1 nacht. Douche goed schoon en werkte prima. personeel was vriendelijk en ligging t.o.v. de kerstmarkt was optimaal.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    8,8
    Fijn hotel, op wandelafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we terugkwamen op de kamer stond de deur open, blijkbaar waren ze aan het nakijken welke tv's vervangen moesten worden, maar hadden ze de deur na hun bezoekje niet goed dicht gedaan :-(

    Heerlijk uitgebreid ontbijt! Kamers zijn vrij klein, maar mooi en schoon. Badkamer is prima in orde.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,3
    Handig hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan de straatkant hebben last van verkeer.

    Heerlijk rustige kamers aan de tuinvijver in een drukke wijk. Zeer vriendelijk personeel. Wordt veel gebruikt door zakelijke gasten.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    9,2
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie ter plaatse, spraken enkel Duits

    Het ontbijt was uitstekend, personeel vriendelijk, kamers proper en een goede locatie om Aken te bezoeken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    5,8
    Dit hotel is geschikt voor 1 nacht maar er is wel veel lawaai want het ligt langs een drukke straat,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ik de kamer geen enkele stoel noch kast, de garage vonden we wat gevaarlijk en je wagen mag niet te lang zijn

    Het ontbijt was goed, alleen het koffie-apparaat werkte heel traag zodat er steeds file was voor een kop koffie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,1
    Super, maar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaatsen. Geen parkeermogelijkheid voor wagens die hoger zijn dan 1m48. Gasten met SUV of jeep worden hierdoor benadeeld.

    Ontbeten, lekker en uitgebreid

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    Schitterend !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets xxx

    Ontbijt gevarieerd en vers, alles werd telkens bijgevuld tot zelfs 10 h30. Onze kamer was zeer proper en we hadden bij boeking een ligbad gevraagd en ook gekregen. Mijn man heeft een reumaziekte.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    8,3
    voor herhaling vatbaar, voor paar nachten prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    geen kast en stoel op de kamer. lagen aan de straatkant, lawaai verkeer geen restaurant aanwezig.

    Het ontbijt was uitstekend. Zelfs voor mij ben glutenvrij. Ruime slaapkamer breed bed. afstand tot centrum prima te lopen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    6,7
    Degelijk hotel.
    • Groep
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren prijzig. Gelet op de faciliteiten zou de hotelprijs omlaag moeten. 2 mini liften. Kleine kamer.

    Ontbijt goed. Kamer schoon. Receptie behulpzaam maar kan vriendelijker. Geen verkeerslawaai door kamer achterzijde hotel. Dames van het ontbijt wel vriendelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    9,6
    Super , we komen volgend jaar terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de zetels aan de bar zijn niet comfortabel en de plek is niet uitnodigend om te blijven " hangen "

    SUPER ontbijt , van vers fruitsap , krokante broodjes , warme croissants ,vers broodbeleg ,alles wat je je maar wensen kan . Prima bedden .Super vriendelijk personeel . Prima parking en op wandelafstand van het centrum

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    7,5
    Leuk en gezellig hotel voor een paar dagen weg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was een beetje aan de kleine kant maar dat was niet echt een probleem. Wel schoon.

    Super uitgebreid ontbijtbuffet. Ontzettend aardig personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    9,6
    Tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel met bus bereikbaar van station. Hotel op wandelafstand van bezienswaardigheden, shopping en kerstmarkt. Overdag gratis koffie aan de balie inkomhal. WiFi.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    7,5
    ontbijt super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten

    een heel klein bed. Konden op de dag van aankomst niet meer dineren. Hotelkamer was duurder geworden ivm de Weihnachtsmarkt, maar dat bleken eind nov. nog maar een paar kraampjes te zijn. Beetje jammer.

    ontbijt super

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,8
    goede bedden, maar te grote rode design
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    design is niet overal 'op maat'. in onze kleine kamer was er zo 'n grote rode vierkant boven de bedden. daardoor lijkt de kamer nog kleiner te zijn + lichtballen boven je bed is geen goed idee ( te veel is te veel. gelukkig was er rustig en de bedden waren goed. ik heb het overleefd (50+). de jeugd had geen design-problemen (wifi was goed)

    goede bedden, uitgebreid /uitstekend ontbijt, het raam in de kamer kan geopend worden, zeer vriendelijk personeel, alles is proper, locatie кровати удобные/хорошие, персонал вежливый, очень хороший завтрак, месторасположение удобное, окно в номере можно открыть при необходимости

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,2
    een goed lekker ontbijt, er was niks te kort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht

    een goed lekker ontbijt, er was niks te kort. Heel vriendelijk personeel dat zeer behulpzaam was. Een mooi basis kamer! een aanrader zeker prijs kwaliteit!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    6,3
    Voor een korte periode wel aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig aansprekende ambiance. Weinig aankleding.

    Het ontbijt was eenvoudig in een niet aansprekende ruimte. Alles is een wat strakke te zakelijke sfeer. Met weinig eisen en voor een kort bezoek geschikt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,6
    Een mooi hotel, vriendelijk personeel, voor ons perfecte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niks.

    Een mooi hotel, vriendelijk personeel, voor ons perfecte ligging en een pluspunt dat er een ondergronds garage was en dat we er langer mochten blijven als gepland.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    5,8
    een goed ontbijt alleen maakt geen tevreden klant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    als ze in de uitleg schrijven dat er een garage is, dan schrijven ze daar best bij dat er geen plaats is voor hoge of grote auto's. Wij konden met onze citroën berlingo op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving en de kosten voor het parkeren waren voor ons. In de kamer was er geen koelkast, vonden we jammer. Je hoort wanneer een andere bewoner het toilet spoelt.

    het ontbijt, het design van de kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    9,6
    prima fris hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht

    de familie kamer had als bed een bank, die te hard was om lekker op te slapen. ook lag de kamer aan de drukke weg, de je redelijk hoorde, en de gordijnen net iets te small zodat snachts het niet echt hel donker was in de kamer

    prima hotel, leuk aangekleed, fris ogend

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen het was gewoon perfect.

    Prima ontbijt! Hygiëne was overal perfect! Wij waren met 4 personen en hebben prima genoten! Een dikke 10 voor dit hotel!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,9
    Prima hotel smaakvol ingericht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiesuite
    • Verbleef 3 nachten

    Wat erg tegenviel was dat er nergens in het hotel ook maar een fatsoenlijk zittende stoel was te vinden. In de lounge zijn de stoeltjes veel te laag of zijn het bankjes zonder leuning. Voor iets oudere gasten dus niet zo prettig.

    Het ontbijt was prima. Bedden waren uitstekend. De kamers zijn zeer smaakvol ingericht maar vallen helaas wat klein uit. Ik had b.v. van een "familiesuite" veel meer verwacht dan simpel twee slaapkamers verbonden door een deur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    5,8
    1 malig voor ons.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren onder het hotel ivm de hoogte auto niet mogelijk, zelf zoeken. Over de kamer is niet goed nagedacht. Kamer en bed veel te klein. Geen kast of kapstok - haken. Wel 5x hangers. Geen stoel, bediening tv zeer traag. wc rol slecht te bereiken. (rol eruit gehaald) Geen nachtlamp om te lezen. Gordijn sluit niet aan op de muur veel binnenkomend licht. Bushalte met vele buitenlanders voor het hotel.

    De ligging goed, alles op loopafstand. Ontbijt prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,3
    Goede kamer voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De onmiddelijke locatie van het hotel is iets minder gezellig

    Kamers waren mooi ingericht, het personeel was heel vriendelijk en het ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,9
    Prima locatie voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat meer variatie bij de warme gerechten, zoals scrumbeld eggs en spek of worst erbij, dan was het ontbijt helemaal af geweest.

    De locatie was geweldig, zo dicht bij het centrum.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,5
    de aparte en originele uitstraling van de kamer en andere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    ligging aan drukke weg. Maar anderzijds toch wel goeie bereikbaarheid...

    de aparte en originele uitstraling van de kamer en andere ruimtes in het hotel: kleurrijk, creatief...

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,4
    Basic zonder wifi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi dramatisch slecht. Tweede nacht bijboeken duurder dan eerste nacht heel merkwaardig. Bed (queensize) keihard. Lamp kapot, zeep in douche op.

    Ontbijt prima? Douche heel goed !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    4,6
    gaat zo.....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Frans Bed
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was Stoffig oa de witte lampen die over het bed hingen en verf van de muren op meerdere plekken, Matras is keihard geen comfort locatie van het hotel is in een achterbuurt vinden wij je hebt het gevoel dat je in het Buitenland bent. Tevens waren de Toiletten in het hotel zelf smerig vol met poep dit mag niet gebeuren!!

    Ontbijt was prima alleen de ruimte voor de vele gasten is eigenlijk te klein

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van ibis Styles Hotel Aachen City

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: