Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Maria Aurora Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Im Wasserwinkel 1 A, 06484 Quedlinburg, Duitsland

#6 van de 16 hotels in Quedlinburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 545 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    8,3
    Heerlijk. Het verblijf van 3 dagen was te kort, dus voldoende redenen voor een vervolg bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer had helaas, helaas geen uitzicht op de St. Servatii, hoewel deze bijna in de achtertuin lag.

    Het ontbijt was prima. Personeel attent en goed benaderbaar. Prima parkeergelegenheid. Dicht bij het centrum van een prachtig stadje. Veel info in hotel verkrijgbaar. En . . . het was prima weer in begin september.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    hotel goed gelegen ,mooie regio om te wandelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette
    • Verbleef 5 nachten

    met dit uitzonderlijk warm weer staan alle vensters en deuren open waardoor er s' nachts veel geluid weerkaatst, daar kan het hotel niet veel aan doen

    ontbijt, zeer gevarieerd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,5
    De afwezigheid van personeel tijdens een groot deel van de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De afwezigheid van personeel tijdens een groot deel van de dag en in de nacht. Toevallig was er iemand aanwezig toen wij ons om 16.00 u ,overigens twee uur eerder dan verwacht ,s`middags meldden. Dat er niemand zou kunnen zijn en hoe te handelen in dat geval was ons niet van te voren meegedeeld..

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,4
    Veel geld voor weinig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hitte in de kamer. De ruimte kwam totaal niet overeen met de foto's. Te weinig parkeerruimte. Het ontbreken van een direct aanspreekpunt. Kamers zijn niet te verduisteren. Slechte bedden.

    Het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,8
    goed adres voor een bezoek aan dit prachtige stadje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij aankomst was er geen personeel, je moet dan een nummer bellen. Het nummer kon ik niet bereiken met mijn mobiele telefoon. Gelukkig was er een Duitse gast die mij kon helpen, waardoor ik toch snel de sleutel kon krijgen.

    Perfecte parkeerplaats, prima ontbijt, ideale ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    5,8
    Nog nooit meegemaakt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mij viel tegen dat het hotel geen ontvangst heeft door een persoon of receptie. Ik moest bellen naar een collega-hotel en via een code werd ik aan een sleutel geholpen. Die kamer- en buitensleutel waren helaas niet deugdelijk. Toen ik van een wandeling terugkwam, bleek de buitensleutel verdraaid en niet meer te gebruiken. Op het contactnummer was niemand meer bereikbaar. Ik heb toen met veel praten en lawaai een van de gasten weten te bewegen uit zijn kamer te komen om de deur te openen. Dat gaat voor mij de grenzen voorbij van wat een hotel dient te zijn. Booking.com moet zijn naam niet lenen aan dit soort gedoe. Ik begrijp ook niet waarom deze gang van zaken niet op de website vermeld staat. Toen ik de volgende morgen reclameerde: geen excuses, alleen de sleutel werd gerepareerd. Ik hoop dat de volgende gast betere ervaringen heeft.

    Het ontbijt op zich was correct. Edoch, er was wel muesli en er waren corn flakes. Maar melk en yoghurt ontbraken daarbij en men was niet van zins die te halen. Dat is geen prettige ervaring!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    7,1
    mooi gelegen hotel, prijs prestatie niet in evenwicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten

    meer personeel bij ontbijt en receptie is nodig. ontbijt werd niet goed aangevuld. hotel is niet geschikt voor mensen slecht ter been, (trappen en afstapjes)

    de ligging en authenticiteit van het gebouw

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    2,9
    Kom er zeker terug
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Ligging van het hotel. De eenvoud. Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Goede accommodate, Spijtig geen lift
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieuwe aanwezig bij onze aankomst

    Goede accommodate, Spijtig geen lift

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel afstandelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    8,8
    ontbijt dicht bi stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ontbijt dicht bi stad

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,6
    Geen airco, maar ondanks hitte toch koel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omslachtige wifi, per apparaat een inlogcode en je moest vaak opnieuw aanmelden/inloggen. Let op dat je een code krijgt die voor je hele verblijf geldig is. Ze doen overigens bij de receptie niet moeilijk als je een nieuwe code vraagt

    Geen airco, maar ondanks hitte toch koel

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    8,3
    Ontbijt was prima keurige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Ontbijt was prima keurige kamer

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    8,8
    Gunstige locatie, voldoende parkeerruimte op binnenplaats...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Gunstige locatie, voldoende parkeerruimte op binnenplaats,ruime kamer, goed bed, nette sanitaire ruimte en een goed ontbijt.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: