Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Im Tannengrund Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Borbergsbach 80, 38685 Langelsheim, Duitsland

#5 van de 9 hotels in Langelsheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 390 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Ik ben tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het binnenbad Is nodig aan renovatie toe en koud de grote van het bad Is wel goed .. Het buiten zwembad was gesloten alleen in de zomer geopend seizoensgebonden De foto's op Internet zien er goed uit in het echt ziet het er toch anders uit.

    De kamer en het halfpension voor de prijs dat ik het kon krijgen was het wel waard. Personeel was aardig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    leuk en net hotel beetje gedateerd maar goede bedden super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    na 22 uur hele hotel dicht niks open bar etc.

    ontbijt prima eten prima alleen wel jammer dat hotel s' avonds vroeg dicht zit na 22 uur niets meer te krijgen/doen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,3
    Jammer dat we er maar 1 nacht waren!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen wifi in het bijgebouw.

    Verrassend leuke kamer in het bijgebouw met een ruim terras waar de hond buiten kon lopen. Direct naast het prachtige openlucht zwembad, gratis toegang maar ijskoud water. Top faciliteiten bij het hoofdgebouw, zelf lekker op het terras met uitzicht op de speelmogelijkheden voor de kinderen. Aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    9,6
    heerlijk punt om te gaan wandelen, een week regen zou het hotel minder aantrekkelijk maken, maar gos
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    het gebak

    zeer gastvrij, het ontbijt- en avondbuffet was van goede kwaliteit en rijkelijk de ligging in/nabij een enorm wandelgebied met twee stuw-meren zeer goed goede bewegwijzering, goede wandelkaart

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    10
    Bovenverwachting knusse hotelkamer
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden verdienen een aandachtspunt.

    Zeer vriendelijk personeel en eigenaar, zeer goede prijs / kwaliteit verhouding , zeer prettig dat de huisdieren mee kunnen, mensen met allergieën kunnen hier goed verblijven, zeer schone accommodatie . Kinderen hadden een eigen kamer met stapelbed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    10
    Uitstekend hotel met heel mooie sauna
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het weer :)

    De atmosfeer in het hotel hoofdzakelijk ten gevolge van de betrokken ontvangst van het personeel, de diversiteit van het ontbijt, de kamers zelf en de uitstekende sauna

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,9
    We hebben een geweldige vakantie gehad, zeker voor herhaling vatbaar !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 6 nachten

    Zwemwater mocht iets warmer, maar misschien omdat het toen 36 graden was, was daarom het temperatuur verschil te groot ;-) We hadden een familiekamer geboekt maar kregen een heel mooi appartement (maar voor ons was het bed wat te hard)

    Ontbijt en diner in buffet vorm was prima, voor elk wat wils dus helemaal niets op aan te merken, toppie Personeel en mensen in het dorp zijn heel vriendelijk Appartement 102 was perfect

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    6,3
    Als je boekt vanwege de mooie foto van het buitenbad, kom je bedrogen uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden dit hotel geboekt vanwege het mooie buitenbad dat je op de foto ziet. Ook hoogzomer, wij waren er met 26 graden, kan je er niet in zwemmen, zo ontzettend koud is het water. Het 400 m diepe meer van Bled waar we net vandaan kwamen, was oprecht warmer dan dit zwembad. Zijn toen een dag gaan zwemmen in Wasserwelt Sehusa in Seesen op 20 min rijden. Echt een aanrader! Verwarmde binnenbaden en buitenbad, zoutwater thermaalbaden, kinderbaden, grote glijbaan en buiten gratis minigolf. Slechts 6 euro entree pp. We zaten in een bijgebouw verderop in de straat. Erg simpel en eenvoudig, niet de 120 euro per nacht waard. In bijgebouw geen WiFi, in hoofdgebouw alleen betaalde Wifi. We hadden vooraf via de booking.com app en via hun eigen site gevraagd om een kamer in het hoofdgebouw, maar nooit een reactie ontvangen en idd zaten we in het bijgebouw verderop.

    Ontbijt was goed, bedden lagen lekker, eten in het restaurant was prima

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,2
    De gastvrijheid en goede service!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid en goede service! Het zwembad zowel binnen als buiten vonden de kinderen geweldig!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,5
    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, schone kamers en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Voor wifi moet je betalen en je moet niet een kamer hebben die te ver van de receptie ligt (vragen € 3 per dag voor één device). Dit is eigenlijk niet meer van deze tijd. Zou een standaard service moeten zijn voor je gasten. Zwembad was erg koud en kan een kleine opknapbeurt gebruiken. Kamers waren gedateerd, maar past wel bij de rest van het hotel.

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel, schone kamers en prettig prijzen voor de warme maaltijd. Aanrader is het schnitzelbuffet, waarmee je voor maar € 13,50 onbeperkt kunt genieten van soep, schnitzels, etc.. Met 3 volwassenen gebruik gemaakt van een familiekamer voor maar € 37 per nacht (inclusief ontbijt). Prettige prijs voor een overnachting en was een mooie uitvalsbasis voor onze motortochten door de Harz.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    Zwembad is super en van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet echt een omgeving om te fietsen. Voor wandelaars volop mogelijkheden.

    Zwembad is super en van alle gemakken voorzien. Gratis entree voor hotelgasten Goslar (zo'n 10 km) is zeker een bezoek waard.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,5
    Gastvrijheid, kamer, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vrij gebruik van internet. Moest betaald worden per apparaat

    Gastvrijheid, kamer, ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,5
    Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets.

    Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet! Mooie, ruime, schone kamers...

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    4,2
    GEEN BBQ voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    GEEN BBQ voorzieningen saaie sobere kleine kamers

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    vriendelijk personeel, rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    moet hier en daar wat gemoderniseerd worden.

    vriendelijk personeel, rustig gelegen.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: