Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over IMPULSIV Hotel & Sportresort Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Beim Haagensteg 5, 79541 Lörrach, Duitsland

#27 van de 36 hotels in Lörrach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 151 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,4
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een tweepersoonsbed geboekt, deze bleek helemaal niet in het complex aanwezig te zijn. Er was geen sfeer.

    De service van het gratis lenen van de fiets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    5,0
    Wij hadden andere verwachtingen....
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren er op een maandag avond. Restaurant was dicht, bowlingbaan was gesloten. Ik vind dat deze faciliteiten beschikbaar zouden moeten zijn voor de gasten en anders van te voren communiceren. Bij het ontbijt waren vleeswaren en zalm niet gekoeld...niet best! Cappuccino was niet te drinken..te slecht! Dus, al met al, zij vragen te veel vor het verblijf!

    De douche was de beste wat zij hadden. Harde straal...heerlijk!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,3
    Pas op met dit hotel in de zomer. Geen airco!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco op de kamer. Als gevolg daarvan was het in de kamer bloedheet door de zomerhitte buiten. De ramen kunnen wel open, maar je hoort de autobaan heel goed, evenals de treinen (al om half 5 de eerste trein gehoord). Het hotel ligt echt vlak naast de autobaan en het spoor. Wij hebben heel heel slecht geslapen. Dit is een goed hotel voor voor- en nazeizoen, c.q. als er geen zomertemperaturen zijn. De hitte op de kamer en de geluidsoverlast van spoor en autobaan maakt dat dit hotel voor ons de kwalificatie slecht krijgt. Ook al was ontbijt erg goed, en personeel heel vriendelijk en efficiënt. De goedkope kamer, is een duurkoop kamer.

    Het ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    8,8
    Als ik in de buurt ben is dit mijn terugkeer hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik in de buurt ben is dit mijn terugkeer hotel. Goed en verzorgd

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Aanrader als je op doorreis bent
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer nette kamer...Vriendelijk personeel...ontbijt was prima en gevarieerd.....en met zorg gepresenteerd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Goede locatie veel sport accomodaties
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie veel sport accomodaties

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    9,2
    Goed hotel, ben hier al vaker geweest.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het niet weten.

    Goed hotel, netjes en schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    8,3
    de kamer is heel netjes en ruim
    • Vakantiereis
    • Stel

    De plaats voor de entree mag wel verzorgder, de receptie is in de sportschool, komt niet zo hotelachtig over.

    de kamer is heel netjes en ruim personeel correct en vriendelijk ontbijt prima en je hebt de mogelijkheid savonds daar te eten. Het eten was voortreffelijk, knusse ruimte, behaaglijk,Prima!!!

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,3
    Het gratis reizen met de trein, het vreindelijke personeel,...
    • Zakenreis
    • Stel

    Het gratis reizen met de trein, het vreindelijke personeel, de schone kamers.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,1
    Ondanks het niet opletten van het personeel wel goed gegeten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Ondanks het niet opletten van het personeel wel goed gegeten

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: