Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premiere Classe Köln-West

Max-Planck-Strasse 46, Junkersdorf Marsdorf, 50858 Keulen, Duitsland

#117 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2796 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie, deze was niet geweldig maar als je er alleen wilt slapen is het prima.

    Ontbijt was prima, kamers waren netjes en schoon en personeel was vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    5,8
    Overnachting zonder luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kwaliteit van de bedden. Grootte van de kamer en badkamer :-( ! Vloerbekleding afgeleefd en deuren waar overal verf vanaf is. Grote doorspoelknop van de toilet werkte niet. Meer dan 30 minuten wachten alvorens het onze beurt was om in te checken.

    Verzorgd en lekker ontbijt !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Niets teveel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren zeer magertjes

    De slogan van het hotel is : alles wat je nodig hebt voor 1 nacht en hierbij hadden ze helemaal gelijk. Goed bed, propere kamer en niets tekort. Maar je moet zeker ook niets teveel verwachten. Geen kleine douchegel of body melk. Dus zeker niet vergeten dat je alles zelf moet meenemen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    De kamers waren zeer schoon en het ontbijt was heerlijk.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door een defect raam kon deze niet geheel worden gesloten, waardoor we wel behoorlijk geluidsoverlast van de grote weg hadden.

    De kamers waren zeer schoon en het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Prima plek voor een kort verblijf in Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellige bar zou mooi zijn, maar past denk ik niet in het concept.

    Lekkere bedden, rustige kamer en een goed ontbijt. 15 minuten lopen naar de tram (U baan).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Top locatie, lekker vlot op de trein richting Keulen!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was toch iets te hard maar voor 2 nachten top vol te houden.

    Top locatie, lekker vlot op de trein richting Keulen! Kwartiertje en je bent in centrum van Keulen. Ontbijt was heerlijk. Pompstation om de hoek en een super markt. Super schone kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Heerlijk geslapen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een 2-persoonskamer gereserveerd met 1 groot 2-persoonsbed waarbij ons zoontje bij ons in bed moest slapen. Bij aankomst hadden ze een apart bed voor hem opgezet zonder dat we ernaar gevraagd hadden en zonder meerprijs. Het ontbijt is lekker, voldoende variatie en genoeg keuze! Je kan met de tram naar het centrum, duurt zo'n 15 min. De tramhalte ligt op een 5tal min wandelen. Kortom super plek, ideaal voor bezoek aan het gezellige Keulen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    6,7
    Ontbijt was voor de prijs zeer goed, ook de hygiene.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij zijn door omstandigheden, een dag vroeger moeten vertrekken,4 personen zijn gebleven (2 kamers), wij hadden 2 kamers en zijn met 3 personen en één hond + ontbijt ,gaan niet van de rekening worden afgenomen, omdat ik bij boeking com niets kan veranderen en alles al betaald was. Het hotel zei het te te wijzigen bij booking com maar is niet mogelijk.Kan u daar iets aan doen. Dank bij voorbaat

    Ontbijt was voor de prijs zeer goed, ook de hygiene.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,7
    ontbijt was ruim voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bed voor kind is heel smal ! op de locatie kun je negers te voet hen voor b.v. in de buurt iets te eten of te drinken. is gelegen tegen over een opvang voor vluchtelingen.

    ontbijt was ruim voldoende. kamers in orde.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,3
    Prijs kwaliteit is dit zeker en vast een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matras is niet echt ok. Maar voor 1 nacht is dit wel nog te doen!

    Ontbijt is goedkoop en je hebt een mooi aanbod. Dicht bij de autosnelweg en gratis parking! Voldoende eetgelegenheden in de omgeving en op 10km van het centrum van Keulen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,7
    afgemeten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen toegang tot openbare toilet voor vertrek met verwijzing naar elders buiten hotel!! Aan de snelweg gehorig Dit zijn bevindingen van de gasten.

    prijs

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Ideaal hotel voor doortocht. Alles prima, jammer van het lawaai
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is langs een autoweg gelegen, dus veel lawaai. De kamers zijn goed geïsoleerd, maar er is geen airco. Je bent dus genoodzaakt omwille van de warmte de ramen open te laten met lawaaihinder als gevolg.

    Kamers niet super groot, maar mooi, modern en proper. Vriendelijk onthaal & personeel. Gratis parking aan het hotel & WIFI is een pluspunt. Lekker ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    8,3
    prima kamer, prima prijs/kwaliteitsverhouding
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    met raam dicht hoor je niets van de snelweg maar 's nachts is dat wel warm dus of warm of verkeerslawaai maar gezien de lokatie is dat te verwachten.

    prima kamer, goede douche

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,7
    Het ontbijt was eenvoudig maar goed voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer hebben wij een aantal mankementen opgemerkt. Kappote poef bij de opmaaktafel. Douchekop schoot steeds los tijdens het douchen.

    Het ontbijt was eenvoudig maar goed voor deze prijs.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    De kamer is een meevaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hadden maar 1kinderstoeltje... wij moesten ontbijten met onze baby op onze schoot... was echt een tegenvaller... je moest op een soort krukje zitten wat heel erg tegenviel dan... niet voor gezinnen...

    De kamer is een meevaller

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,0
    Oke maar niet weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren keihard, in de kamer kon je je kont niet keren. De deur klemt. Douchehok klemt.

    Ontbijt matig en iedereen was veel te luidruchtig. Eten bij de mc donalds is nog gezelliger. Personeel corrigeert ook niet.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Prima accomodatie voor 1 of 2 nachten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn hard en neem je eigen kussens mee. Erg warm in de kamer.

    kamer netjes en schoon. Kleine badkamer maar prima te doen. geluid is ook prima. Wij waren met een kind van 1,5 en ging prima. Keulen op 20 min rijden en parkeren daar is top. Nog geen 20eur per dag. (WEL CASH!!!) Ontbijt zeer uitgebreid en lekker.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,9
    Gezellig, kerstmarkt was super leuk. Openbaar vervoer een stuk lopen, maar goed te doen.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen toilet in de centrale lobby. Bij inchecken was kamer nog niet beschikbaar(wij waren te vroeg) maar we konden dus niet even naar het toilet.

    Kamers waren mooi en schoon. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,1
    Goed en vriendelijk
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was redelijk klein. Meer een zaken hotel. Erg slap hoofdkussen. Aan te raden voor een kort verblijf. Wij waren er voor de kerstmarkt dan is het prima te doen.

    ontbijt voor 8,50 genoeg. Goed hotel me een zeer vriendelijke bediening.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    6,3
    Goede gelegenheid voor enkele dagen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijt accomodatie. Erg kleine tafels en stoelen.

    Ontbijt was gewoon goed. Echter de "ontbijtzaal" was (in het weekend) ontoereikend voor het aantal gasten. De kamers waren netjes en schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    Goedkoop voor zo'n mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn heel mooi en modern. Alles is heel netjes. Spijtig is genoeg is het wel 15 minuten rijden naar het centrum. Op wandelafstand vind u winkels en een bakkerij

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Hotel is prima voor een weekendje Keulen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm in hotel Snachts erg gehorig, vanwege snelweg verkeer. Niet genoeg tafels in restaurant bij ontbijt.

    Mooie kamers, goede ligging iov openbaar vervoer naar stad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,2
    Het bed was prima en het ontbijt was uitgebreid en heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was prima en het ontbijt was uitgebreid en heerlijk. Het hotel ligt vlakbij de snelweg, wat wel te horen was met het raam open, maar had als groot voordeel dat we snel weer op weg waren naar huis, zonder in de file te staan.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,1
    Prima.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we een taxi hadden besteld kwam er een zwarte taxi en geen normale centrale. Dat vind ik geen goede service

    Kamers goed, je had er al het nodige. Bedden hard, vind ik fijn. Prijs is oké gezien er een grote beurs was.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    Het ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Blijkbaar typisch voor Duitse hotels zijn de flinterdunne kussens en amper plaats om je koffer te zetten of kleren op te hangen.

    Het ontbijt was prima. Het was ook heel rustig, ondanks de ligging vlakbij de A1 en A4

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,7
    Prima voor een of twee nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche kop viel constant naar beneden tijdens het douchen. En ook de kraan was erg link met een heupzwaai was hij warmer, kouder of uit.

    Schoon. Comfortabele bedden. Aangename sfeer. Zeer goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,3
    goed en gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    bedden, de matrassen liggen op een plank en zijn daardoor hard en kunnen weinig ventileren.

    vriendelijkheid en hulpvaardig personeel, goed ontbijt en schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    4,6
    De kamer was klein maar netjes en schoon en het ontbijt was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet slapen door een niet werkende airco. Deze stond uit na september(?) we moesten maar een raam openzetten was het advies alleen omdat het hotel aan een drukke snelweg zit was dat teveel herrie.

    De kamer was klein maar netjes en schoon en het ontbijt was goed. Voldoende parkeergelegenheid en dichtbij een supermarkt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Het is er schoon, nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wij sliepen op de 1e verdieping boven de lobby. Je hoorde de muziek van de lobby in de kamer.

    Het is er schoon, nette kamers. En ondanks dat het hotel goed vol zat was het op de gangen stil en rustig. Personeel erg vriendelijk. Ontbijt was prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vinden de ontbijtruimte veel te klein en niet handig ingedeeld. Je zit veel te dicht op elkaar en je hebt amper ruimte. Vandaar dat wij altijd elders ontbijten.

    Als je tussendoor iets wilt drinken wordt dit netjes verzorgd. De bediening is zeer vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Prima overnachtingsadres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is prima als je op doorreis bent. Naast het hotel is een grote supermarkt en met de U bahn ben je in 20 minuten in het oude stadscentrum. Goed ontbijt en een fijne maar basic kamer. Het hotel ziet er schoon en verzorgt uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Praktisch hotel aan de snel weg, uitstekend voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn meer kamers dan parkeerplaatsen. Als je laat terug komt, wat gebruikelijk is als je een stad als Keulen bezoekt, is er geen parkeerplaats meer op het terrein van het hotel. We stonden aan de weg, wel eens waar dicht bij. Maar aan gezien er een assielzoekerscentra tegen over het hotel zat, (waarvan echt niks van te merken was), heb je liever je auto op het terrein van het hotel. Als je het centrum snel wilt bereiken moet je in een ander hotel gaan zitten. Wij hadden bewust voor een hotel gekozen aan de rand van Keulen ivm een goedkopere prijs en gratis parkeren. Houd er rekening mee dat het centrum auto 20 minuten rijden is, waarvoor je tegen een redelijke prijs in een wereldstad voor 20 euro dagtarief kan parkeren. In Amsterdam betaal je zo € 45-50 euro!

    De kamers waren schoon. Je hebt alles wat je nodig hebt (op koffie/- thee voorziening na). Uitstekend ontbijt! Wel eens waar niet in de prijs inbegrepen, maar voor 8,50 p.p. echt zeer uitgebreid. Bij een van der Valk of Best Western betaal je hier het dubbele voor.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    6,3
    Een acceptabel verblijf, met een paar persoonlijke minpunten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Een optie om te annuleren was wel fijn geweest. Daarnaast zou ik een kluis in de kamer ook wel waarderen, nu moest ik mijn kostbare bezittingen verstoppen. Ten slotte had de televisie in de kamer wat meer van de muur af gemogen, het koste nu moeite om de HDMI kabel voor mijn laptop in de aansluiting te krijgen.

    Het personeel was heel vriendelijk, daarnaast kon je in de ochtend zoveel eten nemen als je wilt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    prima maar Duitse bureaucratie .
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    er zijn in Keulen meer straten die maxplankstrasse heten . we reden naar de verkeerde misschien erbij zetten op de site dat je moet opletten.

    prima maar Duitse bureaucratie . duurt wat lang bij de incheckbalie daardoor .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,7
    We hadden een hoger tarief betaald, dit betekende voor ons een slechte prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden kamer 011 op de begane grond, deze was erg lawaaiig. Als we een dag eerder hadden geboekt dan hadden wij de kamer voor de helft prijs gehad.

    Locatie was ideaal om per auto de stad in te rijden. Kamer was deugdelijk en schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,8
    Goede locatie, nette prijs en gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op onze kamer was geen electrciteit van 19:00 tot 22:00 uur. We moesten wachten op de technische dienst. Met een baby is dat knap onhandig, persoonlijk vond ik dat ze wel een zaklamp oid haden moeten kunnnen geven.

    Goede locatie, nette prijs en gratis parkeren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Prima prijs-kwaliteit hotel net aan de afrit van de autosnelweg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Enige minpunt: de matrassen zijn niet super comfortabel.

    De kamers zijn erg compact, maar heel erg netjes. Je hebt alles wat je nodig hebt. Een nette douche, toilet en wastafel. Het is handig dat de wastafel zich in de kamer bevindt en niet in de douche/toiletruimte. Ondanks dat het hotel vlak aan de autosnelweg ligt, heb je hier geen geluidshinder van. Wij hebben nadien toch een ontbijt bijgenomen en waren hier erg tevreden over! Verschillende broodjes, ontbijtkoeken, confituur, choco (nutella), ontbijtgranen (kellogs),... Een aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Ontbijt was goed, kamer schoon en personeel vriendelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt een minpunt: De indeling van de kamer was wat vreemd. De doucheruimte en toilet zaten in 1 ruimte, die vrij klein was waardoor je je af stond te drogen half boven het toilet. De wastafel was apart, in de hotelkamer - niet in de badkamer dus. Aparte indeling maar wel heel netjes op zich, en schoon. Wel een minpunt: We waren te vroeg bij de accommodatie en konden de kamer nog niet in. Begrijpelijk natuurlijk. Het hotel had echter geen toilet voor klanten, daarvoor moesten we naar de supermarkt aan de overkant van de straat...

    Ontbijt was goed, kamer schoon en personeel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Fijn hotel goed gelegen voor elke dag uitstapjes te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er beneden geen toilet was dat je altijd terug naar je kamer moest .f

    De kamer was top, mooie douche alles perfect niks op aan te merken . Ontbijt was goed meer dan voldoende .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,3
    goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bij aankomst bleek dat ik een 2 persoonskamer had. terwijl ik bij jullie een familiekamer had geboekt dit schijnt via boeking.com meer voor te komen volgens de receptionist. er werd wel een oplossing gezocht voor mijn zoon op de kamer ,was niet al te comfortabel maar het ging. weet dan ook niet zeker of ik weer van jullie gebruik zal maken in de toekomst

    goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    4,2
    1 keer en nu nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel. Het extra gevraagde hoofdkussen aan de balie hebben we niet gekregen. Men kwam mij 's morgens van de ontbijttafel weghalen omdat mijn ontbijt nog niet aangevraagd was terwijl dit via de app gebeurd was en de balie de avond ervoor mij had gezegd dat ik dit op het einde van mijn verblijf mocht betalen. Nogal onbeleefd vond ik. Mijn vrouw en k hebben weinig geslapen, want de bedden waren superhard.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,7
    Áls we teruggaan naar dit hotel willen we in elk geval een andere kamer dan we nu hadden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken duurde ontzettend lang, bijna een half uur. Er was iets mis, maar we weten niet precies wat. Daarnaast was er een feest/bruiloft vlakbij, waarvan veel bezoekers ook gast waren in ons hotel. Onze kamer was vlakbij de lobby en we hebben tot zeker 3 uur 's nachts wakker gelegen van het lawaai dat er door terugkomende gasten werd gemaakt. Daarnaast was het bed allesbehalve comfortabel.

    We hadden een mooie & schone kamer. De douche/badkamer was prima. Het ontbijt was erg goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,3
    Modern, leuk hotel dichtbij McDonalds en KFC.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwam in de middag aan (rond 16u) en er was toen al geen parkeerplek meer op het eigen terrein. Wel konden we de auto aan de straatkant neerzetten.

    Kamers klein naar zeer netjes en modern.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    7,9
    Voor doorreis en onverwacht overnachten een prima locatie en hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is relatief duur en eenvoudig

    De kamers zijn efficient ingericht met een goed bed; badkamer is klein maar voorzien van goede douche en schoon toilet.Snelle incheck en ruim voldoende parkeergelegenheid. De accomodatie ligt zeer dicht bij de snelweg, wat een snelle doorreis mogelijk maakt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,8
    prima hotel voor 1of 2overnachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kleine tafeltjes bij ontbijt lage stoeltjes

    ontbijt voldoende .. vriendelijk personeel was ff uit de stad maar met de metro ben je er zo. Vraag er naar en ze helpen je verder hellaas geen bar maar je kon wel wat nuttigen uit een grote koelkast dat ging prima..

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,2
    Het ontbijt was goed, lekkere verse producten en veel keus.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we werden op een bijna onsympathieke wijze verwelkomd. Eerst werd gezegd dat we moesten bijbetalen omdat de twee kamers voor 1 persoon ipv 2 geboekt zouden zijn. Een van ons moest bij aankomst nodig het toilet bezoeken en dat kon niet want we mochten allen van het toilet op de kamer gebruik maken. Voor de fietsen was geen enkele mogelijkheid deze voor de nacht binnen te stallen. Behalve op de kamer, maar twee fietsen op 1 kamer dat was veel te krap. Dat alles ging op een onvriendelijke manier. Uiteindelijk, na aandringen, werd akkoord gegeaan met een door ons zelf aangedragen oplossing om de fietsen in het afvalcontainerhok te stallen. Echter dan moesten we wel s morgens vroeg die fietsen daar weer weghalen. Kortom; hier gaan we niet meer naar toe.

    Het ontbijt was goed, lekkere verse producten en veel keus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,8
    Modern!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gemeenschappelijke WC beneden in de algemene ruimte. Aldus na een auto rit niet de mogelijkheid om direct snel een plasje te doen. Je wordt hiervoor verwezen naar de supermarkt aan de overkant

    Zeer nette kamer met een fantastische regendouche. Voor een kort verblijf zeker aan te raden!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    6,3
    Op foto's groter dan in werkelijkheid is
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de foto's leek de hotelkamer, de douche en hotel zelf veel groter. En in werkelijkheid alles is heel klein. Matrassen waren steen hard.

    Ontbijt was goed en de hotelkamer was schoon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    5,4
    Inrichting was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet de kamer gekregen die was gereserveerd. 2-persoonsbed ipv 2 losse bedden. Veel te warm terwijl airco niet functioneerde. Daardoor met raam open moeten slapen. Hierdoor veel last van nabij gelegen snelweg.

    Inrichting was prima. Vrij nieuw, modern en schoon.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de beschrijving staat dat er gratis airco aanwezig is, deze werkte niet. Geluiddichte kamers zoals in de beschrijving staat klopt ook niet helemaal, je hoorde alle mensen over de gang lopen. Maar gelukkig was het niet heel warm buiten waardoor een raam open zetten hielp tegen de warmte, en waren er weinig luidruchtige mensen in het hotel.

    Vriendelijk personeel, compleet en goed ontbijt, supermarkt en openbaar vervoer in de buurt, goede bedden, mooie en schone kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,3
    Het was een ontzettend fijn verblijf in een prima hotel met heel aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de bedden hard (maar dat is persoonlijk). En het was ontzettend warm op de kamer, geprobeerd om de airco aan te krijgen maar dat is niet gelukt.

    De kamer was schoon en netjes, het ontbijt was uitgebreid en erg goed. Het personeel was erg aardig en behulpzaam

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,8
    Het ontbijt was heel goed ,werd steeds goed aangevuld door...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Had liever stoelen in plaats van krukjes gehad

    Het ontbijt was heel goed ,werd steeds goed aangevuld door vriendelijk personeel. Kamers waren prima,netjes en schoon. Alleen de douche ruimte aan de krappe kant ,maar wel heel schoon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    6,7
    Ontbijt was goed;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie op bedrijventerrein (tussen 2 snelwegen). Bedden waren nogal hard. Geen goede WIFI verbinding.

    Ontbijt was goed; kamers waren klein maar modern ingericht. Hygiëne / schoonmaak goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,5
    dagje köln voor de kerstmarkt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas is er geen bar maar een koelautomaat waar je wat te drinken of snoepje uit kan halen. De locatie is niet geweldig maar wel rustig. Zeer kleine badkamer.

    Het personeel was zeer vriendelijk en je wordt hartelijk ontvangen. De hotel kamer is precies zoals in de omschrijving wordt weergegeven. In het hotel is alles schoon en het ontbijt is prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,5
    goed hotel en zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtplaats was veel te klein. Was veel volk en zaten allemaal kort op elkaar. Wij moesten aan het salontafeltje zitten. Niet echt comfortabel.

    Ontbijt was heerlijk en heel propere en mooie kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,1
    Alleen voor te slapen geschikt gezien het comfort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed (uitgeklapte stoel) is voor een 12 jarige geen prettig slaapcomfort. Drank alleen uit een automaat.

    Het ontbijt is qua prijsverhouding oke. Schone kamers en stille kamers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,3
    We waren 3 uur voor inchecken aanwezig, maar we konden onze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de tramhalte was iets verder lopen dan we verwachten.

    We waren 3 uur voor inchecken aanwezig, maar we konden onze kamer in en inchecken. Dat was allemaal geen probleem. Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,1
    eenvoudig goed verblijf voor de Keulse kerstmarkt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen lift nog publiek toilet. 2 aansluitende nachten apart geboekt 2x bij de receptie moeten inschrijven i.p.v. formaliteiten in één keer af te handelen.

    propere, geluidsdichte kamers,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,7
    ff weg
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op zich groot genoeg alleen we hadden ons kleinkind bij ons dus als we iets makkelijker aan een tafel hadden kunnen zitten om een spelletje de volgende booking zullen we iets beter op letten

    Voor het doel waarvoor we hier waren was het hotel prima de metro was op loop afstand alleen jammer dat er geen gelegenheid was om savonds in de buurt wat te drinken

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,3
    Ideaal gelegen voor bezoek aan Keulen, U-bahn op wandelafstand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onvoldoende parkeergelegenheid bij volledige bezetting (in 't weekend wel nog parkeergelegenheid in de buurt)

    Ruim ontbijt, veel keuze en verse producten. Ondanks het feit dat de autostrade vlakbij ligt geen geluid binnen (wel met gesloten ramen, dus in de zomer waarschijnlijk heel wat minder rustig)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Bedden goed, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ruimte voor het ontbijt was veel te klein. Het was ontzettend druk en konden niet bij elkaar zitten { 8 pers} Het ontbijt was goed.

    Bedden goed, vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,1
    Ideaal als doortochthotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Was niet comfortabel om te ontbijten. Te kleine tafeltjes (bistro) en geen stoelen met leuning ! Ik had nl last van mijn rug en dit viel toch wel tegen.

    Alles wat er moest zijn, was er.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    functioneel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    inrichting ontbijtruimte, ontbijt op zich was voldoende en goed

    In doorsnee was alles oke maar sober. Maar voor onze vriendengroep een goede locatie als uitvalsbasis naar de carnevalsviering in Keulen. S-bahn op 500 meter afstand en directe lijn naar het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    Ontbijt was prima verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De grote van de ontbijtzaal. Het was dat het mooi weer was en er al mensen naar buiten waren gegaan om te ontbijten. Maar anders was er weinig ruimte om met velen tegelijk te kunnen eten en als je in de lobby naar het toilet moest. Moest je naar je eerst helemaal naar je kamer toe om naar het toilet te kunnen

    Ontbijt was prima verzorgd. Volop keuze voor iedereen en de kwaliteit daarvan was ook prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    8,8
    Alles was Excellent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer schoon en goed insulatie van de weg heb goed geslapt. Heet water en de ontbijt was top beter dan veel 3 en 4 ster hotels. Personeel waren super as wij ben nooit naar keulen wij krijt map of stad tram restaurants van ze niks was teveel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,7
    Prima uitvalsbasis voor een weekendje Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren aan de harde kant, de kamer niet al te ruim en het uitzicht was niet geweldig. Alles in verhouding tot de prijs.

    Vlak langs de snelweg dus snel ter plaatse. Verder was het centrum eenvoudig bereikbaar. Schoon. Ontbijten in het zonnetje op het terras, prima!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,1
    Heerlijk ontbijt, voldoende keuze.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn zoontje van 7 is autistisch, de eerste morgen liep hij gewoon beneden in zijn onderbroek en bloot voets rond aan de receptie en ontbijt ruimte. Blijkbaar vond het personeel het nogal gewoontjes dat zo iemand rondloopt en ze stonden ermee te lachen in de plaats van uit te zoeken waar hij vandaan kwam.Het moment dat wij naar beneden kwamen om hem te zoeken liep hij gewoon buiten rond op de parking. Heeft het personeel dan geen enkele bezorgdheid als er een kind beneden alleen rond loopt. Ze hadden beter mijn kind kunnen helpen in de plaats van ermee staan te lachen. Ik was dan ook heel boos op hen .

    Heerlijk ontbijt, voldoende keuze.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    5,8
    Ontbijt prima , vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi zeeeer slecht en nauwelijks bruikbaar. Hotel ligt op industrieterrein. Openbaar vervoer is 1 uur naar centrum, taxi ca 25 min

    Ontbijt prima , vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,2
    Perfect hotel om een nachtje door te brengen en niet ver van Keulen centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De gratis wifi staat min of meer gelijk aan geen wifi. Het duurt een eeuwigheid om bv. een Facebook app te gebruiken. Ik heb uiteindelijk gewoon mijn eigen data gebruikt, dat ging veel sneller.

    De kamer was proper, het personeel aan de balie sprak goed Engels en was vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    3,8
    Mensen niet boeken waardeloos hotel en service geen airco bij 34 graden met als gevolg dat ons zoontje van 1 jaar de...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco deed het niet gevraagd of ik en andere kamer kon krijgen dat ging niet want het was toch maar voor 1 nacht met als gevolg dat we van narigheid het raam maar opendeden

    Locatie maar dat is dan ook het enige positieve aan dit hotel in de Middle of nowhere ontbijten moet je doen op super kleine tafeltjes en stoeltjes

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,5
    Een prima hotel voor kort verblijf in Keulen, maar het internet is voor zakelijk gebruik slecht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het internet was echt slecht. We hadden het internet nodig voor ons werk, maar werkte meer niet dan wel.

    Het personeel was aardig, de kamers waren prima verzorgd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar (in de zomer toch)
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ons huisdier alleen maar mee op het terras mocht tijdens het ontbijt, niet binnen.

    De vriendelijkheid van het personeel en de properheid van de kamer.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    7,1
    Schoon en gastvrij hotel. Locatie laat echter te wensen over.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange inchecktijd en veel papierwerk. Kamer was pas net schoongemaakt bij check-inn (+/- 15.30 u). Locatie is erg achteraf en looptijd naar dichstbijzijnd treinstation bedraagt al snel 15 min. Tip: Vanaf station Marsdorf kan een kaartje alleen met muntgeld (GEEN betaalpas/briefgeld) in de trein gekocht worden (enkeltje naar centrum kost €2,80).

    Goed ontbijt en vriendelijk personeel. Schoon en goed onderhouden hotel. Ruim voldoende parkeergelegenheid naast het hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Heerlijk moderne kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi problemen. Gedurende ons verblijf was de wifi uit de lucht. Helaas.

    Heerlijk moderne kamers. Klein maar van alle gemakken voorzien. Uitchecken om 12.00 super!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,8
    Ontbijt was prima, douche was heerlijk, personeel was zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid maar dat is omdat ik iets moet noemen. We moesten 1 avond iets verderop parkeren, maar we kwamen ook weer erg laat terug in het hotel

    Ontbijt was prima, douche was heerlijk, personeel was zeer vriendelijk: al met al prijs kwaliteit verhouding was top!

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Premiere Classe Köln-West

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: